Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, je tu někdo, kdo podával miminku na koliku kapky Bio Gaia a nezabraly? Příjde mi, že malému moc nepomáhají, tak jsem chtěla zkusit Bifiform? Máte s ním některá zkušenosti? Díky..
kacka007 píše:
Ahoj, je tu někdo, kdo podával miminku na koliku kapky Bio Gaia a nezabraly? Příjde mi, že malému moc nepomáhají, tak jsem chtěla zkusit Bifiform? Máte s ním některá zkušenosti? Díky..
Nám Bio gaia nepomohly a takových se tu najde určitě spousty.Bifiform neznám.Nám nepomohlo nic
Jen chovat a chovat,až nám ruce upadly
Zkoušela jsem Lactobacily od Swisu,Lefax a nevím co všechno.Malý měl šílené větry dva m,jen řval a řval.Ted je nově na trhu Espumisan,tak co třeba zkusit to
Já s tím ale zkušenost nemám.
Ahoj, Bio gaia jsme nezkoušeli, ale Bifiform nám moc pomohl. Musím říct, že zabral hned první den.
Ahoj, tak mě od Bio gaia odradila lékárnice, řekla mi ať zkusím buď ten Bifiform (jen se musí spotřebovat 14dní
), Lactobacílky Baby od Swisu nebo Lactobacily Baby od Biopronu - že prý je to skoro jedno a cena někde úplně jinde..
tak jsme to vyzkoušeli přesně v tomhle pořadí a nakonec zůstali do teď u těch od Biopronu (dřív jsem to rozpouštěla na lžičce v trošce mat. mléka a teď to dávám do nějakého příkrmu) protože u nás opravdu vyšly všechny nastejno a ten Biopron (kromě toho že prý patří k nejlepším) je i cenově nejvýhodnější (na netu kupuju 60tobolek do 200,–kč)
Ale pravda je, že nejvíc nám na břichabol pomáhala kombinace uvolňujícího oleje od Saloosu,nahřátých peciček a Sab Simplexu - bez toho bych ten počátek asi nepřežila ![]()
nam bio gaia nezabrali, uz si vytlacil pupecni i triselnou kylu… :/
bio gaia nam taky nepomohla, na prdiky davam infacol a fenyklovy caj a prdi jak o zavod
ted prozmenu resime zacpu po prikrmech ![]()