Bifiform x Bio Gaia

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
173
6.3.12 13:44

Bifiform x Bio Gaia

Ahoj, je tu někdo, kdo podával miminku na koliku kapky Bio Gaia a nezabraly? Příjde mi, že malému moc nepomáhají, tak jsem chtěla zkusit Bifiform? Máte s ním některá zkušenosti? Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
6.3.12 14:03
kacka007 píše:
Ahoj, je tu někdo, kdo podával miminku na koliku kapky Bio Gaia a nezabraly? Příjde mi, že malému moc nepomáhají, tak jsem chtěla zkusit Bifiform? Máte s ním některá zkušenosti? Díky..

Nám Bio gaia nepomohly a takových se tu najde určitě spousty.Bifiform neznám.Nám nepomohlo nic :? Jen chovat a chovat,až nám ruce upadly :lol: :nevim: Zkoušela jsem Lactobacily od Swisu,Lefax a nevím co všechno.Malý měl šílené větry dva m,jen řval a řval.Ted je nově na trhu Espumisan,tak co třeba zkusit to :nevim: Já s tím ale zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
6.3.12 14:08

Ahoj, Bio gaia jsme nezkoušeli, ale Bifiform nám moc pomohl. Musím říct, že zabral hned první den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kacaha
6.3.12 14:18

Ahoj, tak mě od Bio gaia odradila lékárnice, řekla mi ať zkusím buď ten Bifiform (jen se musí spotřebovat 14dní :,( ), Lactobacílky Baby od Swisu nebo Lactobacily Baby od Biopronu - že prý je to skoro jedno a cena někde úplně jinde.. :) tak jsme to vyzkoušeli přesně v tomhle pořadí a nakonec zůstali do teď u těch od Biopronu (dřív jsem to rozpouštěla na lžičce v trošce mat. mléka a teď to dávám do nějakého příkrmu) protože u nás opravdu vyšly všechny nastejno a ten Biopron (kromě toho že prý patří k nejlepším) je i cenově nejvýhodnější (na netu kupuju 60tobolek do 200,–kč)

• Citovat
  • Upravit
kacaha
6.3.12 14:21

Ale pravda je, že nejvíc nám na břichabol pomáhala kombinace uvolňujícího oleje od Saloosu,nahřátých peciček a Sab Simplexu - bez toho bych ten počátek asi nepřežila :,(

• Citovat
  • Upravit
12003
6.3.12 14:32

nam bio gaia nezabrali, uz si vytlacil pupecni i triselnou kylu… :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
6.3.12 15:23

bio gaia nam taky nepomohla, na prdiky davam infacol a fenyklovy caj a prdi jak o zavod :-D ted prozmenu resime zacpu po prikrmech :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí