Bílá magie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.8.20 19:16

Bílá magie

Dobrý den, je tu někdo kdo má zkušenosti s kněžnou Iris?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4043
23.8.20 19:27
@Anonymní píše:
Dobrý den, je tu někdo kdo má zkušenosti s kněžnou Iris?

A kdo to jako má být? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.8.20 19:41

@Moringa měla tam být kněžka pardon :D jsem už moc zoufalá a našla jsem pár recenzí na ni, tak zkouším jestli tu ještě někdo nebude. Asi jsem blázen, když chci svého bývalého přítele zpět tak moc, že zkouším „kouzla“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
23.8.20 19:48
@Elis96 píše:
@Moringa měla tam být kněžka pardon :D jsem už moc zoufalá a našla jsem pár recenzí na ni, tak zkouším jestli tu ještě někdo nebude. Asi jsem blázen, když chci svého bývalého přítele zpět tak moc, že zkouším „kouzla“

Tak to bohužel… mně stačí ti, které si dokážu okouzlit sama… bez kněžky :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
23.8.20 20:05
@Elis96 píše:

Stačil by kvalitní psychiatr ;).

• Citovat
  • Upravit
2909
23.8.20 20:05

@Elis96 dejme tomu, že by to fungovalo…to fakt chceš někoho, kdo s tebou je jenom proto, že ho někdo očaroval? A ne proto, že chce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
23.8.20 20:13

Namísto vyhazování peněz za podvodnice vstup do psychoterapie a srovnej se sama se sebou.

To že jsi hysterická a hledáš nesmyslné řešení, jen proto, aby ses nemusela vyrovnávat s realitou opravdu není cesta kupředu, ale do perdele- a ještě tě to bude stát dost draho.

Ne - nejde o pravou lásku, jde o tvoji nestabilní psychiku. Té je potřeba věnovat pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
23.8.20 20:24

Moc si s tím nepohravej, třeba ten člověk potřebuje byt někde jinde a tím, ze ho privazes nuceně k sobě, mu způsobíš akorat problémy :nevim: čímž se z bílé magie stane lehce černá :nevim: a ve finále tím nepomuzes ani sama sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.8.20 20:53
@Elis96 píše:

Píšeš o bílé magii, ale pokud někoho ovlivníš a zmanipuluješ, je to magie černá. To se tak maximálně obrátí proti tobě. Najdi si psychologa, který ti pomůže se s rozchodem vyrovnat.

• Citovat
  • Upravit
4019
23.8.20 21:29

@Elis96 je hodně žen, co by chtělo bývalého zpět. Chápu. Ty čarodějky, které tomu rozumí, ti do toho nepůjdou. Co vím, stejně pak ty vztahy nedopadly. Blbě se to poslouchá, slyšet to nechceš, ale tenhle chlap ti odešel právě proto, aby byl prostor pro nové začátky. Dej tomu čas. Přejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
23.8.20 21:48

@Elis96 jo si blázen, nemůžes nikoho nutit byt s tebou kdyz nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
23.8.20 22:02
@Anonymní píše:
Dobrý den, je tu někdo kdo má zkušenosti s kněžnou Iris?

Neexistuje bílá nebo černá magie. Je to pouze MAGIE a ve chvíli kdy chceš její pomocí něco ovlivňovat, jak sama, nebo prostřednictvím někoho, tak si opravdu zahráváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
26.8.20 19:32

..

Tyhle rituály v pohodě fungují.. akorát je opravdu lepší se s realitou spíš vyrovnat.. zajít za nějakou psychoterapii, s někým si promluvit. Teď se můžeš něco naučit a hodně se posunout. A jestli spolu máte být, budete i tak.. tomu věř.
Opravdu je lepší se s někým do toho tématu podívat, rozebrat to a posunout se. Než se zabetonovat - zastavit. Mám vlastní zkušenost, tak bohužel vím, o čem píšu. Ale rozumím ti.. ten pocit je hrozný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
26.8.20 20:18
@cartera píše:
Tyhle rituály v pohodě fungují.. akorát je opravdu lepší se s realitou spíš vyrovnat

Ano, souhlasím, tyhle rituály BOHUŽEL opravdu fungují. Jen je nutno dodat, že si tím člověk akorát v důsledku ublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.20 21:56
@Proto02 píše:
Ano, souhlasím, tyhle rituály BOHUŽEL opravdu fungují. Jen je nutno dodat, že si tím člověk akorát v důsledku ublíží.

Nerozumim tomu, můžeš to prosím tě nějak rozvést?  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat