Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravim holky. prosim vas nevite nahodou nebo nema nektera bile boulicky na chodidlech primo na pate??
neboli, nesvedi jen to vypada osklive a hlavne když si stoupnu tak to je videt vic. když si to zmacknu zmizi a když pustim tak se zase zjevi
![]()
Dekuji
Ty jo, neporadím, ale mám to taky. Já o tom vůbec nevěděla, až jednou mě na to upozornila mamka.
Kurie oko? Ja som mala raz maličké na päte, vyzeralo to ako keď mal človek otlak a odtiaľ sa mu šúpala koža z toho bodu vo vrstvičkách, ale ono je vrastené do vnútra. Mňa nebolelo ani keď som naň zatlačila, ešte bolo maličké a toľko som ho oškrabávala až zmizlo samo asi po 2 mesiacoch…
To mám taky..nevím, proč to vzniká, co to způsobuje…podle mě to nebude nic vážného
@Martina84 asi ne ale vypada to divne. hlavne v lete si to u mne kazdy vsimne. nejde to nejak zakryt
![]()
To máš pravdu, že v letě to je vidět. Taky mě na to kamarádka upozornila, ale já to beru jako kosmetickou vadu. Holt nikdo nejsme dokonalý
Mam to taky a taky nevim
Ale řekla bych, ze to budou tukové bulky..
Zdravím Vás tu.
Chtěla jsem se zeptat, zda je tu někdo komu to zmizelo a, jak dlouho to měl.
Partner to má z ničeho nic hodně, já středně a i děti ty mají asi dva vyrostky nebo co to je?
Jsem z toho znepokojena, můžete mi prosím napsat nějaké info, budu Vám vděčná ![]()
Děkuji Vám, pěkný den.