Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Může infarkt trvat 4 dny? Od pondělí slabě tlaky na hrudi. V úterý se přidali záda a krk a to dost…
Dneska jsem si šla sednout a začala mě bolet dost hlava a trochu pravá ruka noha tak možná mozková mrtvice? Ale mimo jsem nebyla a koutek povysli nemám.
Bože asi jsem hypochondr ![]()
@Patty 23 píše:
Může infarkt trvat 4 dny? Od pondělí slabě tlaky na hrudi. V úterý se přidali záda a krk a to dost…
Dneska jsem si šla sednout a začala mě bolet dost hlava a trochu pravá ruka noha tak možná mozková mrtvice? Ale mimo jsem nebyla a koutek povysli nemám.
Bože asi jsem hypochondr
no pokud 4 dny přecházíš infarkt tak už jistě neumřeš.. podle potíží - tak jak se postupně přidávají bych řekla, že spíš páteř.. no stálo by to za návštěvu Dr
A nestěhuje se Karol nebo jak zase zpět? Dnes jsme ji zmiňovaly v jiné diskuzi, tak se možná zase připomíná. ![]()
Příspěvek upraven 11.02.16 v 20:41
Já jsem i dost hypochondr no…
Začlo to ordinaci kde magda má špatný srdce pak google priznaky a nejspis psychika udělá své ![]()
Já to měla od páteře, stavy kdy jsem nemohla nic jen ležet..taky jsem myslela že je to moje poslední hodinka. U mě to vyvolává stres…a pomáhá jen pravidelné cvičení
No je to směšný to přiznávám
Je to děs…naposledy jsem vykaslala trochu krve a letěla k mudr se slzama v ocich, na netu jsem našla tuberu nebo rakovinu plic a doktor že je to normální a že mám anginu
Tak dlouho ne
.
Ale tady u nás na vesnici, pan asi 50r.si min. týden stěžoval, že je mu těžko.
Už měl pry pár let v operovany nějaký strojek.
Byl i u doktoru, že je mu těžko. Z neděle na pondělí šel spát a už se chudák neprobral, bohužel měl infarkt a umřel.
Takže ty val k dr. jestli cítíš cokoli na hrudi.
Raději 100× zbytečně, než to podcenit!
Tak mě je 21. Ekg z Června jsem měla v pořádku.
Mám malou holčičku, kterou pořád musím nosit
@vokishka píše:
A nestěhuje se Karol nebo jak zase zpět? Dnes jsme ji zmiňovaly v jiné diskuzi, tak se možná zase připomíná.Příspěvek upraven 11.02.16 v 20:41
To stejne napadlo i me
.