Ošklivý nehet

Anonymní
11.2.16 14:56

Osklivy nehet

Predem se omlouvam za anonym ale stydim se :oops: pred casem (mesic-dva) jsem zjistila, ze se mi stalo neco s nehtem na palci. Nevim jestli to muze byt plisen nebo co. Vsechny ostatni nehty mam normalni, relativne hezky. Hledala jsem fotky na netu ale jako ta plisen se mi to vylozene nezda. Nehet je hrube vroubkovany ale ty vrstvy se nedaji odloupnout. Cekala jsem jestli to osklivy neodroste ale nedeje se to.

Netusi nekdo co by to mohlo byt? A kam se s tim pripadne chodi? Pedikerka nebo nejaky doktor?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
11.2.16 14:58
@Anonymní píše:
Predem se omlouvam za anonym ale stydim se :oops: pred casem (mesic-dva) jsem zjistila, ze se mi stalo neco s nehtem na palci. Nevim jestli to muze byt plisen nebo co. Vsechny ostatni nehty mam normalni, relativne hezky. Hledala jsem fotky na netu ale jako ta plisen se mi to vylozene nezda. Nehet je hrube vroubkovany ale ty vrstvy se nedaji odloupnout. Cekala jsem jestli to osklivy neodroste ale nedeje se to.Netusi nekdo co by to mohlo byt? A kam se s tim pripadne chodi? Pedikerka nebo nejaky doktor?

zajdi na kožní, nejspíš to forma plísně bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sadlo-maslo-uzeniny
11.2.16 15:02

No fůůůůj, ja jsem jedl

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.16 15:06

@sadlo-maslo-uzeniny tak neklikej na diskuze s nazvem Osklivy nehet :jazyk: @martina.se diky za info, doufala jsem, ze nekdo napise „dopln vitaminy“, achjo, tak me kozni nemine.

• Citovat
  • Upravit
72725
11.2.16 15:11
@Anonymní píše:
@sadlo-maslo-uzeniny tak neklikej na diskuze s nazvem Osklivy nehet :jazyk: @martina.se diky za info, doufala jsem, ze nekdo napise „dopln vitaminy“, achjo, tak me kozni nemine.

na tohle vitamíny nezaberou :think: tedy nejspíš.. kluk měl cos podobného, dostal mast a měl po cca měsíci klid :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
2.2.17 20:09

Hrbolaty nehet

Prosim poradte, brachovi se udelaly nejake hrbolky na palci na rukou, okem to neni videt ale kdyz se prstem zajede tak je to citit.Je to znamkou nedostatku nejakych vitaminu či nejaky onemocneni? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí