Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Predem se omlouvam za anonym ale stydim sepred casem (mesic-dva) jsem zjistila, ze se mi stalo neco s nehtem na palci. Nevim jestli to muze byt plisen nebo co. Vsechny ostatni nehty mam normalni, relativne hezky. Hledala jsem fotky na netu ale jako ta plisen se mi to vylozene nezda. Nehet je hrube vroubkovany ale ty vrstvy se nedaji odloupnout. Cekala jsem jestli to osklivy neodroste ale nedeje se to.Netusi nekdo co by to mohlo byt? A kam se s tim pripadne chodi? Pedikerka nebo nejaky doktor?
zajdi na kožní, nejspíš to forma plísně bude.
@sadlo-maslo-uzeniny tak neklikej na diskuze s nazvem Osklivy nehet
@martina.se diky za info, doufala jsem, ze nekdo napise „dopln vitaminy“, achjo, tak me kozni nemine.
@Anonymní píše:
@sadlo-maslo-uzeniny tak neklikej na diskuze s nazvem Osklivy nehet@martina.se diky za info, doufala jsem, ze nekdo napise „dopln vitaminy“, achjo, tak me kozni nemine.
na tohle vitamíny nezaberou
tedy nejspíš.. kluk měl cos podobného, dostal mast a měl po cca měsíci klid ![]()
Prosim poradte, brachovi se udelaly nejake hrbolky na palci na rukou, okem to neni videt ale kdyz se prstem zajede tak je to citit.Je to znamkou nedostatku nejakych vitaminu či nejaky onemocneni? diky
Predem se omlouvam za anonym ale stydim se
pred casem (mesic-dva) jsem zjistila, ze se mi stalo neco s nehtem na palci. Nevim jestli to muze byt plisen nebo co. Vsechny ostatni nehty mam normalni, relativne hezky. Hledala jsem fotky na netu ale jako ta plisen se mi to vylozene nezda. Nehet je hrube vroubkovany ale ty vrstvy se nedaji odloupnout. Cekala jsem jestli to osklivy neodroste ale nedeje se to.
Netusi nekdo co by to mohlo byt? A kam se s tim pripadne chodi? Pedikerka nebo nejaky doktor?