Pohyblivá boulička

9
10.2.16 19:09

pohyblivá boulička

Nahmatala jsem si na krku, pod bradou boulicku. Je pohybliva jakoby jezdí když na ni hmatám. Myslíte že je to OK? Lékaře samozřejmě navštívim DĚKUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11664
10.2.16 19:18

Mám na čelisti už několik let a prý je to jen tukové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
10.2.16 19:32

Buď tuková bulka, nebo zvětšená uzlinka… Hlídala bych to a pokud by se to nezvětšovalo a nebyly jiné komplikace, tak bych to neřešila a zeptala se až při některé návštěvě dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
10.2.16 20:04

To je tuková bulka. Už jsem měla taky takové u klíční kosti a v podpaždí, nechala jsem si je vyříznout na chirurgii. Ta u té klíční kosti se zvětšovala a bolela při pohybech a ta druhá mi vadila skrz podprsenku. Doktorka hned jak jsem přišla, tak pohmatem řekla oč se jedná a domluvily jsme se na vyříznutí. Teď mám třetí na zápěstí, ale je malinká a nějak se prozatím nezvětšuje, tak to zatím neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
10.2.16 20:08

@Mišanka7 já mám takhle pod čelistí zvětšenou uzlinu a už jí mám přes 10 let. Dr. mě pro jistotu poslal na ultrazvuk krku, ale vše ok. A za ty roky už jsem si na ní zvykla :D
A taky ti může sama zmizet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.2.16 20:29

@markyj…no mě napadlo že uzlinka, ale furt mě nešlo do hlavy že se to hýbr, normálně s tím jakoby můžu jezdit tak jsem nevěděla. Ultrazvuk by asi odhalil nějaký vážnější problém co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
10.2.16 20:40

@Mišanka7 já s ní taky můžu taky jakoby pohybovat :D fakt myslím, že to není nic akutního, ale k lékaři bych si došla, třeba až budeš mít cestu kolem.
Myslím, že ti bulku vyšetří na omak a taky tě pošle na ultrazvuk, pro jistotu.
Vím, že mi právě doktorka na UTZ říkala, že je to dobře, že je bulka pohyblivá, prý právě ty nepohyblivé můžou bolet a dělat neplechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
10.2.16 20:45

Já ji mám za uchem, malinkou. Je cítit jakoby v ní byla tekutina. Podle mého je to tuková. Nebolí, nic nedělá, tak zatím neřeším. Pokud se bude zvětšovat, tak nechám vyříznout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
10.2.16 20:53

@Mišanka7 Jojo, ultrazvuk by ukázal, kdyby bylo něco v nepořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí