Bílé fleky na mandlích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9738
17.3.25 15:24

@Anonym202216
Nasazovali něco nového za ATB? Snad ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.25 15:28

@Doctus Nene nenasazovali nic…Doktorka se ptala jak na tom Maléj je.Tak.jsem řekla že jako nic extra. Obcas psikne, zakašle…Jestli jsem to dobře pochopila tak Moraxella je běžnou součástí flóry??A při oslabení imunity nebo narušení rovnováhy v dýchacích cestách (což udělají ATB že? Tak může vylézt do popředí? A to stejné i ten Hemofil ano.??A mohu mu podpořit tu flóru tím Bactoralem??A samozřejmě posílit imunitu ovocem a zeleninou… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.25 18:08

@Doctus Nebo měli nasadit??Já to pochopila, že když nejsou nějaké velké potíže neřeší se páč normálně ty bakterie bývají v běžné flóře… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9738
17.3.25 19:25

@Anonym202216
Správné rozhodnutí. :palec: Tyto bakterie se neřeší, neboť angíny nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
18.3.25 08:14

@Anonym202216 - za mne bactoral je super, synovi dávám pravidelně. Před tím, než jsem ho „objevila“, syn dost často měl streptokoka. Za mne je top věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.25 17:53

@Doctus A v jakém případě se tyto bakterie řeší? Nevím třeba to nesouvisí, ale syn začíná pokaslavat a pšíkat a říká že ho trochu bolí tělo…Jinak ale chuť k jídlu má…Snědl 5 knedlíků se svíčkovou. :lol:
Tak mě jen zajímá je možné že to způsobují ty bakterie??Moraxella a Hemofil? Nebo v jakém případě je nutné je léčit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9738
19.3.25 20:33

@Anonym202216 Řeší se v okamžiku, kdy udělají zápal plic, zánět středního ucha, dutin. Při stěru z krku ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.25 07:57

@Doctus
A když má rýmu jen? Chvilema nazelenalou chvilema lepší..Jinak mu nic není jen trochu ta rýma…Ani to není že by musel smrkat xkrat denně…Mám to nechat být když mu nic není? A nebo aspoň Pamycon? Občas má jako z nosohltanu takový zakalený hlen lehce nazelenalý, ale jinak mu nic není…Chodí normálně do školy, na tréninky fotbalu vše ok… :) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9738
29.3.25 09:48

@Anonym202216
Zkusil bych proplachování konvičkou, kdyby žlutozelená rýma neustupovala, tak by se nabízel Pamycon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí