Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak to by snad poznala jak kožní tak pediatr, a neměla by to jen na zadečku a v okolí. Má to jakoby jen tam, kde měla plavky na plavání. Má vyšší pas takže zadek, vršek stehen a spodní bříško. Nerozšiřuje se to po celém těle ale jakoby od toho zadku přes spodní bříško k pupíku, abych to napsala přesněji.
Já jsem se dívala na všechny možné fotky a štěnice dělaji takové drobné kousance v řadě za sebou, to ona nemá. Jen zřídka dvě vedle sebe na tom zadku ale jsou to takové velké boláky a než ten bolák vyskočí, je to jen červené a ohraničené jakoby nějaká alergie. Ale dávám jí i denně cezeru tak alergie by se po ní měla mírnit. Jako už fakt nevím…
@Katrinever píše: Více
Nemůže to být z plavek? Pokud to má jen tam kde měla plavky
. Nemůžou být nějak špatně ošetřené, špatná látky, barva. Jiné plavky, má stejný problém?
@Atisia píše: Více
Nene to nejsou. Včera jsem sem dala fotku. Jsou to jakoby kousance od komára ale bez štípance. Jako klasická kopřivka a nejsou nijak návazné na sebe (v řadě ani vedle sebe) na té fotce je i vidět taková červená rozprsklá skvrna, kde se teprve vytvoří ten bolák. Jen nechápu proč by kopřivku měla jen v jednom místě. Tu fotku jsem hned smazala, je tam poznat že je focený zadek, nechci to tu nechávat. Může to být z plavek, taky mě to napadlo hned. Dala jsem jí druhé plavání jiné a bylo to ještě horší. Tak jsem dneska zajela koupit nové do sportisima a už je peru. Plavat půjde až za dva týdny pokud to zmizí, tak doufám že nemá nějakou alergii přímo na chlór. A štve mě že mi kožní tvrdí že to jsou molusky když tam neni žádný puchýřek ani tekutina. Čekal jsme tam včera 3,5 hodiny a doma jsem zjistila, že ta diagnóza je uplná hloupost. No dostal betadine tak budeme mazat a třeba to pomůže. Mě zajímá hlavně zda měl někdo Molusky bez puchýřků, zda je to vůbec možné. Na internetu je psáno že Molusky jsou nezaměnitelné a charakteristické právě puchýřkem který se nemá propichovat. To ona vůbec nemá.
Ahoj maminy.
.
Holky začínám být celkem naštvaná. Nebo spíš frustrovaná.. Dcera začala chodit na plavání, ačkoliv máme vedle ve městě nový bazén, pro školu je to drahé a tak jezdí do jiné dědiny do starého školního bazénu který je v provozu už od dob krále klacka..
chytila tam zaprvé plíseň na nohy a za druhé vyrážku, neskutečně svědivou, jakoby štípanec od komára který svědí. Začalo to na zadku a leze to dál po těle. Každý den je tam tak jedna dvě nové které si rozškrábe během nosi. Pyžama a postel už jsou samá krev
Pediatr prva napsal Framikoin, po týdnu kortikoidy, teď odeslal na kožní. Kožní napsala Betadine s tím, že to jsou molusky?! A prej to bude mít ještě tak 3-4 měsíce?! Nechápu to teda moc ale když se dívàm na internet tak moluska je bradavice a ne “štípanec od komára” ona tam nikdy bradavičku ani puchýřek neměla. Zadek už má samou jizvu. Připadá vám to jako molusky?