Únor bych celý vyškrtla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1048
20.2.25 11:29

Únor bych celý vyškrtla

Právě tady pracuju z domu s nemocnou dvouletou, sama jsem trochu nachcípaná a nějak to na mě padlo. V lednu jsem si ještě libovala, jak tu zimu letos zvladame, ale teda unor bych cely zrusila. Zacalo to silenym tydnem v praci, pak lehl manzel s chripkou, takze jsem pracovala, starala se o dve male deti a jeste o manzela. Pak to od nej chytil starsi, takze doma ze skolky, potom i ja a nakonec i mladsi. Ted jsme z nejhorsiho venku, ale stejne to jeste nekonci a ja uz jsem z toho totalne otravena. Tesim se na jaro! Jak zvladate zimu, praci a deti vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
20.2.25 11:33
@Andyss píše: Více

Když marodíme, je naprd i srpen :? Tak to bohužel je. Mám pocit, že poslední dva roky si tu pořád něco točíme, vždycky je klid jen chviličku a pak už zase někdo posmrkává, kašle, škrábe v krku.. Děs běs. Jinak mi únor jako takový nevadí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6020
20.2.25 11:36

My lehli všichni před Vánoci. Ještě dva týdny po Vánocích nebyly děti v pořádku. Od té doby se nás to tak nějak drží, ale můžeme všichni fungovat normálně. Děti chodí i na sportovní kroužky a kupodivu zvládají plavání.

Asi nejvíce nám pomohl inhalátor - každý den všichni inhalujeme Vincentku se solí. Jinak jsou tu všichni v okolí na hromadě.

Jaro už se blíží 💐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30656
20.2.25 11:39

Hele, ja bych skrtala tak nejak posledni rok :mrgreen:. :hug:, snad zase bude lip (doufam, ze i u nas). Nejsou to v podstate zadne veci, ze kterych by se mel clovek hroutit, protoze mame prece co do pusy a kde spat, ale clovek se stejne „hrouti“, kdyz je toho moc. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15096
20.2.25 11:46

My nemocný nejsme, ale i tak leden, únor nemam rada. Nejnudnější měsíce v roce, jen těšeni na jaro :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
20.2.25 11:47

Ja nemám rada listopad. Únor je už měsíc kdy se blízka na lepší časy. Jaro se blíží. Ty chřipky jsou blby no, přeji brzké uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.2.25 11:50

Jinak leden a únor si každoročně kromě jarních prázdnin v Alpách zkracuju dvěma víkendy na horách s přáteli a plánováním jarních akcí 8) To mě vždycky nakopne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.2.25 12:02

Můj přítel jakmile začne zima, tak sbírá všechny možné bacily… Začalo to, že jsme Silvestr a Nový rok promarodili a nemohli jsme se z toho cca dva týdny dostat… On od té doby měl střevní virózu týden v kuse a já nějakou infekci v oku… Už se strašně moc modlím ať už je jaro, protože i když má člověk volno teď výjimečně, tak stejně nejde nic dělat (myslím teď procházky, práce na zahradě, ježdění na kole apod.). Miluju jak vše kvete a nádherně voní a jak ptáčci zpívají a je příjemně teplo, vždy mě to dodá takovou energii, elán a chuť do života… Hlavně je toho teď neskutečně moc těch bacilů… V mém okolí je skoro pořád někdo nemocný… Tak snad už se dočkáme toho jara a bude líp! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8834
20.2.25 12:08

U nás jen já prvně chřipku v lednu. Děcka vůbec nic. Měli jsem jarní prázdniny minulý týden. Starší dcera bude mít příští týden jarní. Takže všichni relax chvilku. Únor nám nevadí. Celkem utekl. Byl ples, nějaká oslava, kultura atd. A hlavně se začíná natahovat den. Je víc světla. Což miluju. Už vidím březen. To začnou vylézat první paprsky. Budeme víc venku. Mám ráda, jak v předzahrádkách voní první kvítka a venku začne vonět jaro. Tady to těšení a vše je můj života budič. Hlavně teda světlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
20.2.25 12:17

Povídejte mi o tom. Únor je za mě nejhorší měsíc vůbec. Hnusně od října a už je to prostě úmorné pro zdraví i psychiku. Já každý rok a letos je tomu nejinak únor minimálně z půlky promarodím.
Tak teď se modlím aby přišlo hezké jaro. A na konci března už jsme mohli sundat zimní bundy. A ne aby bylo šedivo a kosa do půlky května!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
20.2.25 12:29
@unuděná píše: Více

Strasne bych chtela na hory! Pristi rok uz musime, ted je ta nejmladsi jeste mala a co si budem, jeste nejsem na plny uvazek, takze resime i finance. Da se to, ty ceny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
20.2.25 12:30

Nesnáším únor, vlastně od listopadu do února celé to období. Mně nejvíc vadí že je furt zima a tma, chybí mi sluníčko, a ty nemoci to je kapitola sama pro sebe :cert: Ale už se to jaro blíží, brzo se ho dočkáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10646
20.2.25 12:31

Užíváme si každý měsíc v roce. Žádný pro nás není nejhorší, který bych vyškrtla. V zimě převážně lyžujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.2.25 12:35
@Andyss píše: Více

Nevím, co je pro tebe „dá se to“ ;) My jsme letos například byli na týden v Itošce, krásný apartmán kousek od lyžařských center za 22k/7 nocí, takže skoro lepší, než v Krkonoších :nevim: Ale když jedeme třeba s kamarády, normálně bereme různé chalupy, nejsme nároční na vybavení a luxus, pak dáš třeba jen litr za 4 osoby/noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14569
20.2.25 12:55

Já mám únor docela rada. Marodili jsme sice taky, tak bych skrtla to marodeni, ale jinak většinou mám únor takovy třídicí, očistovaci… když zrovna mrzne, tridim všechny možné věci doma, shanim a připravuji detem oblečení na jaro/leto, vyklizim bordel v garazi, a když je naopak tepleji, připravujeme s dětmi zahradu na další sezónu. Proste únor je už pravidelne měsíc, kdy doma udělám velký kus práce a je to znát☺️ Jako mi to nevadí a docela me i baví střídat to podle počasí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí