Únor bych celý vyškrtla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7720
20.2.25 22:04

Syn je od začátku roku spíš doma než ve školce a já jsem zrovna tento měsíc nastoupila do nové práce tak mám trochu obavy :? Teď je s ním zrovna na OČR manžel. Snad se to na jaře zlepší.
Jinak zimu nemusím, ale v únoru se už aspoň dřív rozednívá a později stmívá, i když je často nejvíc zima ze všech zimních měsíců (třeba zrovna teď). Nejhorší je pro mě listopad, jak je furt tma a sychravo :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
21.2.25 12:28
@stinga píše: Více

To je možný, ale ode mě to nikdo neuslyší. Já si léto každý rok užívám plnými doušky, miluju to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76940
21.2.25 19:59
@Ledová káva píše: Více

také miluju léto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6039
21.2.25 22:29

Jsem to zakřikla. Všude se chlubím, že moje astmatické dítě už nebývá tak nemocné. A karma je zdarma :( takže od dnešního odpoledne je s dušností opět na JIP.

Tímto se přidávám do klubu „zrušení února“ a doufám, že díky tomu budu mít synka zase brzy doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
21.2.25 22:47

Hlasuji pro vyškrtnutí celého roku.

• Citovat
  • Upravit
8302
21.2.25 23:02

Únor je v pohodě, narozdíl od prosince, kdy je ráno tma, ve čtyři odpoledne tma, bilancování uplynulého roku, leden v podstatě taky pořád ve tmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85410
21.2.25 23:11

U nas kazdorocne nejhorsi leden, tento rok se ty nemoci tahnou leden i unor, ale zase to byly takove lehci nemoce, ale uz je to neprijemne. Dcera prechazela plynule z jedne nemoci do druhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
21.2.25 23:19
@unuděná píše: Více

U nás zítra 8 stupňů max. Ale slunečno. Tak toho využijeme a vyrazíme na výlet. Sníh nemusím, po tom se mi nestýská. Jinak únor bych přeskočila klidně. Nic se neděje, kromě Valentýna, kterého moc neslavíme. A jarní prázdniny už máme za sebou, jako první. A strávili jsme je doma s neštovicemi. Březen už bude záživnější a už očekáváme jaro a Velikonoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
21.2.25 23:20

Únor je na prd ale kdyby nebyl, nejsem ani já protože mám v únoru narozeniny, tak se dá přežít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24327
22.2.25 05:15

@Modesta :hug: ať je brzy v pořádku doma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30964
22.2.25 07:16
@Helis88 píše: Více

Nenarodila ses 29? :pankac: Bys v skutrcnych 80 letech slavila dvacetiny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2530
22.2.25 07:41
@Andyss píše: Více

krom ubytování záleží, jestli budeš učit sama nebo dáš do školičky. Ubytování se dá sehnat v pohodě, když pohledáš. Pro mrňousy stačí jedna sjezdovka s pomou, kde to ubytování bejvá levnější. My jsme stejně půl dne bobovali, takže skipas jsme téměř nepotřebovali :D nebo odvezeš dítě na pomě na koleni. Pak ještě záleží kolik vypiješ aperolů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24327
22.2.25 07:52

Mě teda únor a leden vadí. Nesnáším řízení v zimě, vypravování dětí ven - obléct tři děti do tolika vrstev je hrůza a děs. Venku vše klouže, pořád se marodí :cert: pařáky teda taky úplně nemusím. Mě nebaví se s dětmi jen tak válet a umírat teplem :D tak jaro, podzim, příjemné léto mám fakt ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
22.2.25 12:34
@Lorre píše: Více

Manželova babička je 29.2., letos ji bude 89 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106525
22.2.25 12:35