Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Opět se obracím, s prosbou o radu. Poslední asi dva měsíce se mi na barevném a černém oblečení objevují bílé fleky. Je to třeba na třech kusech z jedné pračky. Nikdy dřív se mi to nestalo. Nevím kde je chyba peru v pracích prášcích. Aktuálně mám z Dm Denk mit, který v testu dopadl dobře. Je kupovaný v Německu. Napadlo mě jestli toho nedávám moc.
Zkusila jsem vynechat aviváž, ale je to stále. Máte některá zkušenosti? Fleky zmizí po dalších X vypráních. Děkuji za odpovědi.
Moc prášku, nebo moc prádla že se nestihne rozpustit. Kam ten prášek dáváš?
Děkuji za rady je fakt, že do pračky dávám hodně prádla. Zkusím to rozložit do dvou. Nevíte kde se dá koupit odměrka na prací prášek? Vím, že je v některých pracích prášcích, ale já kupuji ty kde nejsou.
@Ennny píše:
Moc prášku nebo moc pradla, uber nestíhá se to rozpustit
Taky bych to tipla na tohle. Plus bych pridala nejake to machani navic…
@pufik20 píše:
Děkuji za rady je fakt, že do pračky dávám hodně prádla. Zkusím to rozložit do dvou. Nevíte kde se dá koupit odměrka na prací prášek? Vím, že je v některých pracích prášcích, ale já kupuji ty kde nejsou.
Ted jsem videla odmerky v Bille. Plastove, nekolik velikosti, prodava se to spolu. Meli to zavesene hned vedle pracich prasku na regalu na takovych tech haccich…
Odměrky koupíš v jakýchkoliv domácích potřebách. Já je kupuju v Orionu.
V drogerii je mají, nebo si kup jeden tekutý ariel a budeš mát taky odměrku ![]()