Bílkovina v moči 32tt

Anonymní
4.7.25 18:08

Bílkovina v moči 32tt

Ahoj holky. Jsem ted 32+3tt. Mela jsem dnes kontrolu a sestra mi řekla, že mám bílkovinu v moči. Brala mi i krev na tu si mam zavolat po víkendu. Tlak nekomentovala ani nepřeměřovala, takze byl asi v poradku. Bohuzel doktorka se dnes necitila dobře, jela pro ni pak i sanitka, zkontrolovala mi čípek i udelala ultrazvuk a vse se ji zdá být ok. Mě, ale bolí uz pár dni bricho, tvrdne mi a mam obcas stahy. Taky menstruacni bolesti. Neni to nic pravidelneho ale minimalne jednou denne se objevi. Vše jsem doktorce řekla, ale tezko rict, jak to v jejim stavu zpracovala. Moje mama mi řekla, že kdyz ona byla tehotna, tak měla preeklampsii. Četla jsem, že to muze být dědičné. Nemate s tím někdo zkušenost? Je mozne ze je jen vse ok a plaším, ale jsem prvorodička a doted jsem mela bezproblémové tehotenstvi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14727
4.7.25 18:54

Pro klid zajeď do porodnice, ať tě zkontrolují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11846
4.7.25 19:17

Samotná bílkovina v moči nemusí nic znamenat, nicméně bych asi taky radejinzajela na pohotovost s tím že se úplně necítíš a že tvoji lékařku odvezla sanitka tak nevíš zda dobře vyhodnotila tvůj stav…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
5.7.25 10:12

Nebylas teď nedávno třeba nachlazená? Mně vycházela bílkovina střídavě skoro celé těhotenství, vždycky během nebo těsně po nemoci (i jenom blbé rýmě), kontrolní odběr po týdnu byl i v laborce vždycky ok🤷‍♀️ jako pro jistotu bych se ještě nechala zkontrolovat, i kvůli té preeklampsii v rodině a zkusila si měřit tlak doma, ale je opravdu velká šance, že to nic nebude. Držím pěsti🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí