Bílý výtok se zápachem

Anonymní
31.10.23 22:48

bílý výtok se zápachem

Dobry vecer chtěla bych se zeptat. Je mi 16 let a od 15 nejsem panna sex jsem měla pouze s mým přítelem ale bez kondomu. A v poslední době začínám sledovat bílý výtok se zápachem něco jsem si o tom hledala a našlo mi to ze by to mohla být kvasinkova infekce. Jen nevím jak to říct rodičům ze něco takoveho mám a jak jim mám říct ze už jsem měla něco s klukem. Potřebuji nějakou radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35878
31.10.23 22:56
@Anonymní píše:
Dobry vecer chtěla bych se zeptat. Je mi 16 let a od 15 nejsem panna sex jsem měla pouze s mým přítelem ale bez kondomu. A v poslední době začínám sledovat bílý výtok se zápachem něco jsem si o tom hledala a našlo mi to ze by to mohla být kvasinkova infekce. Jen nevím jak to říct rodičům ze něco takoveho mám a jak jim mám říct ze už jsem měla něco s klukem. Potřebuji nějakou radu.
Říkat, že si měla něco s klukem jim nemusíš. Výtok s tím nemusí mít nic společného. Ten můžeš dostat i z bazénu, prášku na prani, parfémovanych vložek apod. Můžeš si zkusit koupit v lékárně tablety na zavádění a pokud by to nepomohlo tak se svěřit mamce, že potřebuješ na gynekologii.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2261
3.11.23 12:38

Boraxové globule a pak na pár dní nějaké vkládací laktobacily, a když to nepomůže nebo se to vrátí tak se objednej někam na gyndu na stěr. Šikla by se beztak antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí