Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahojte, potrebuju poradit, nebo se poptat zda nekdo nevite, nebo nemate podobnou zkusenost…
Pred 14 dny jsem byla na laparo. Zlucniku, predtim na Ercp a minuly patek znovu na Ercp.
Pred zakrokem jsem mela bilyrubin 230, pak 400. Po laparo klesl na 56, tyden po laparo jsem mela bolesti na zaludku, zvraceni a z krve bilyrubin 100 a jaterni testy vysoke, takze znovu Ercp, nic tam pry nebylo, ale po kapacce a zakroku bilyrubin 45 a jaterni testy take v norme, dneska jsem byla po 4 dnech znovu na krvi a bilyrubin zase 46 jaterni testy uz vpohode. Nevite cim by to mohlo byt?? Uz jsem fakt zoufala, mam doma 7 mesicni miminko, behem mesice 3× v nemocnici a bojim se ze to zase stoupne a skoncim tam zase. Jeste me znama strasi, ze bujdu na odber vzorku jatry, aby se zjistila pricina…
@jdukolem (se tu peclive ovladam a ty mi to zkazis
)
bilyrubin je preci od slovniho spojeni Bily rubin. Pak je taky cerny rubin, oranzovy topaz a tak dal. Vime? A pojem Vzorek jatry, to zas mas tak. Mame leve a prave jatro, leve a prave zado a levy a pravy zadek ![]()
Ahojte, potrebuju poradit, nebo se poptat zda nekdo nevite, nebo nemate podobnou zkusenost…
. Jeste me znama strasi, ze bujdu na odber vzorku jatry, aby se zjistila pricina…
Pred 14 dny jsem byla na laparo. Zlucniku, predtim na Ercp a minuly patek znovu na Ercp.
Pred zakrokem jsem mela bilyrubin 230, pak 400. Po laparo klesl na 56, tyden po laparo jsem mela bolesti na zaludku, zvraceni a z krve bilyrubin 100 a jaterni testy vysoke, takze znovu Ercp, nic tam pry nebylo, ale po kapacce a zakroku bilyrubin 45 a jaterni testy take v norme, dneska jsem byla po 4 dnech znovu na krvi a bilyrubin zase 46 jaterni testy uz vpohode. Nevite cim by to mohlo byt?? Uz jsem fakt zoufala, mam doma 7 mesicni miminko, behem mesice 3× v nemocnici a bojim se ze to zase stoupne a skoncim tam zase