Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli se dá něco dělat s krupanim v kostech nebo spíš "přeskakování " kosti v tříslech. Ono by mi to až tak nevadilo ale já chodím do baletu a když vytacim nohu nebo ji zvedám tak to nejde začne mi hrozně krupat v tříslech a bolet stehno
. Má s tím už někdo zkušenost? Chtěla bych se toho zbavit ![]()
Bolí to hodně na vnější straně stehna na boku když udělám třeba motýlka z nohou ![]()
To nevím, zda se s tím něco dá dělat
mě křupou takhle hlasitě kotníky, vždycky ve fitku, trenér žasnul, jak to, že to nebolí a že je to tak slyšet
ale měla jsem to vždy, stačí jít do schodů
a i když jsem brala kolagen a jiný blbosti, tak to křupalo stejně
v kyčlích mi občas křupne taky, to ovšem slyšet není, to vím jen já, za to to bolí jako prase, tak jsem radši za ty „slyšitelné“ křupance
Řekla bych, že je to daň, za tento „sport“ ![]()
@ixule mě takhle dneska křupalo koleno, až jsem si ráno vzbudila dítě ![]()
@ka2ka píše:
@ixule mě takhle dneska křupalo koleno, až jsem si ráno vzbudila dítě
Takže si s tema kyčlema nic nedělala ixule? Právě mě to nejde slyšet ale bolí to ![]()
@Kakajicko69 ono jako nějak není co, prostě to občas jako by křupne, „vypadne“, že s tím nemůžu skoro pohnout, ale jak zakroutím zadkem, tak je to zpět a můžu jít dál
jediné co jsem udělala, že jsem začala po letech opět cvičit a kolena i ty kyčle se zlepšily, ono jak se zpevní svaly kolem, tak to líp drží a je fakt, že mi to nevypadlo už dlouho, když se nad tím zamyslím, ale ty hlasité kotníky jsou pořád stejné
Je pravda, že jezdíme na lyže, a na kotvě mě prostě bolí ta jedna kyčel a nevím proč a to je pořád stejné
Jako jestli děláš balet, to je na klouby a vůbec celé tělo mazec no ![]()
Mně se to také stává, ale nejsem baletka, tak to neřeším, já tu nohu dokonce pak občas nemůžu vrátit zpátky
nicméně, pokud to tak bolí, šla bych k lékaři ![]()