Přeskakování kostí v tříslech

181
24.8.16 13:30

"Přeskakování" kostí v tříslech

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli se dá něco dělat s krupanim v kostech nebo spíš "přeskakování " kosti v tříslech. Ono by mi to až tak nevadilo ale já chodím do baletu a když vytacim nohu nebo ji zvedám tak to nejde začne mi hrozně krupat v tříslech a bolet stehno :(. Má s tím už někdo zkušenost? Chtěla bych se toho zbavit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
181
24.8.16 13:41

Bolí to hodně na vnější straně stehna na boku když udělám třeba motýlka z nohou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
24.8.16 13:58

To nevím, zda se s tím něco dá dělat :think: mě křupou takhle hlasitě kotníky, vždycky ve fitku, trenér žasnul, jak to, že to nebolí a že je to tak slyšet :mrgreen: ale měla jsem to vždy, stačí jít do schodů :nevim: a i když jsem brala kolagen a jiný blbosti, tak to křupalo stejně :nevim: v kyčlích mi občas křupne taky, to ovšem slyšet není, to vím jen já, za to to bolí jako prase, tak jsem radši za ty „slyšitelné“ křupance :lol: Řekla bych, že je to daň, za tento „sport“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27688
24.8.16 14:12

@ixule mě takhle dneska křupalo koleno, až jsem si ráno vzbudila dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
24.8.16 14:22
@ka2ka píše:
@ixule mě takhle dneska křupalo koleno, až jsem si ráno vzbudila dítě :mrgreen:
:mrgreen: já už takhle křupu roky, tak jsem zvyklá :mrgreen: ale jako vyjít schody v noci potichu, to je nad moje síly, musela bych jedině letět :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
24.8.16 17:07

Takže si s tema kyčlema nic nedělala ixule? Právě mě to nejde slyšet ale bolí to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
24.8.16 18:52

@Kakajicko69 ono jako nějak není co, prostě to občas jako by křupne, „vypadne“, že s tím nemůžu skoro pohnout, ale jak zakroutím zadkem, tak je to zpět a můžu jít dál :nevim: jediné co jsem udělala, že jsem začala po letech opět cvičit a kolena i ty kyčle se zlepšily, ono jak se zpevní svaly kolem, tak to líp drží a je fakt, že mi to nevypadlo už dlouho, když se nad tím zamyslím, ale ty hlasité kotníky jsou pořád stejné :nevim: Je pravda, že jezdíme na lyže, a na kotvě mě prostě bolí ta jedna kyčel a nevím proč a to je pořád stejné :nevim: Jako jestli děláš balet, to je na klouby a vůbec celé tělo mazec no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.8.16 08:37

Mně se to také stává, ale nejsem baletka, tak to neřeším, já tu nohu dokonce pak občas nemůžu vrátit zpátky :oops: nicméně, pokud to tak bolí, šla bych k lékaři :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí