Binární opce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
14.9.14 13:51

@nobody80 My jsme si nejdřív v bance zřídili e-kartu, která se využívá na platby na netu (PayPall) a je to bezpečnější, než zadávat někde přímo své platební karty (občas něco objednáváme z Číny atp.). No a teď jsme si založili účet Skrill (skoro stejné jako Paypall, který ale bohužel tyto servery neakceptují). A přes Skrill čerpáme peníze na TopOption.
Určitě se pak ty peníze daní, ale my jsme to zatím nezkoumali. (Manžel tvrdí, že dokud mu to nebude sypat statisíce, tak ani náhodou nic danit nebude :-D) Na netu je o tom dost diskuzí, jen je u nás doma zatím nikdo nečetl :-D
Dneska má depku, že se neobchoduje a brzdí ho to v „rozvoji“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-D
687
14.9.14 18:08

Chlap to akorát dneska řešil, jak to s tím zdaněním a měly by se danit všechny zisky (nejen ty co si převedeš na účet nebo vybereš) a to 15%. Ovšem otázka je, pokud se k dani přiznáte, ale pokud vás nikdo neudá, budete normálně zaměstnaní a nebudete vydělávat nějaké vysoké sumy, tak by to i mohlo projít..

No můj chlap dneska pročítal stánky a fóra.. Našel například zajímavý článek jak obchodovat křížové páry pomocí sledování hlavních páru, tak to asi ještě zkusíme nastudovat na demu to otestujeme a uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
14.9.14 21:52

@reliska Díky moc za návod, kouknem na to! S tím zdaněním bych taky nějak zvlášť nespěchala… hlavně to člověk nesmí moc vytrubovat do okolí a když to nebude nikdo vědět, tak si myslím, že v pohodě, nebo aspoň na čas určitě.
Ono se o víkendu neobchoduje? To jsem nevěděla. Ale úplně ho chápu - ono, když se trochu daří, tak by u toho byl člověk pořád a pořád. Týjo, už se na to hrozně těším! Musím manžela popohnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
15.9.14 22:02

Ahoj holky, jen pro info: Dnes u toho manžel seděl od 20hod do 21:30, investoval vždy po 10USD, ani jeden ztrátový obchod a dalších 35USD doma :-) 700,– Kč za hoďku a půl, tak to jde, ne? ;-) Hezký večer všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-D
687
16.9.14 12:07

@reliska Pekně.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
16.9.14 15:02

@reliska Tak to je super!!! Doufám, že tento nebo nejpozději příští týden už budeme taky zaregistrovaní! Tvoje zprávy jsou pěkně povzbuzující ;-)!! Držím palce do dalších obchodů a těším se i na další zprávy od tebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-D
687
16.9.14 15:52

Zítra v 11:30 našeho čau by se měly v Anglii vyhlašovat 3 důležité zprávy, které ovlivní vývoj libry.. Dalo by se toho využít, dá se očekávat velký skok u měnových páru, kde se libra vyskytuje.. Stačí si počkat jak se to začne vyvíjet a pak se svézt..
Sledujete i takovéto vyhlašování důležitých zpráv? Dá se na to dost vydělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
16.9.14 17:38

Tý jo, holky, jak to tu všechno píšete, tak úplně mě už svrběj prsty a tak jsem hned volala manželovi, že to musíme co nejdřív pořešit. V pátek máme společné dopoledne, tak snad už to rozjedem.
Pro jistotu ještě jednou - co by měl být náš první krok, když už chceme zainvestovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
16.9.14 21:17

@8-D Nesledujeme. Na 15-ti minutových opcích se to nijak neodrazí.. ;-) Každopádně díky za info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
16.9.14 21:25

@nobody80 Asi záleží, jak to pojmete. My jedeme ty nejkratší opce (10/15/30 min), kde manžel sleduje denní křivku a čeká, kdy klesne na své minimum/maximum za daný časový úsek. Je tam velká úspěšnost. Investuje i víckrát (většinou 2×) na jedné opci, když vidí, že vývoj, který předvídal se skutečně tak vyvíjí a že křivka skutečně tak pojede.. (V případě, že pak některá náhodou nevyjde je ztráta nižší, protože se sníží o další které se povedly).
No a nebo to pojmete jako @8-D a budete investovat dlouhodobější opce, sledovat zprávy a novinky atd., jak tu @8-D uvádí výše..
Podle mne obě varianty mají své pro i proti, svá rizika atd. Ani jedna není 100%. Tak budu držet palce a čekat na novinky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2643
23.9.14 11:47

@reliska Ahoj taky bych chtěla začít s binárními opcemi, ale ještě o tom moc nevím. Neporadila bys prosím nějaké stránky nebo knížky odkud jste s manželem načerpali info. Děkuji moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-D
687
23.9.14 15:26

@Kachnicka25 Ahoj, sice se neptáš mě, ale snad ti můžu poradit.. My jsme si koupili knihu „Jak se stát forexovým obchodníkem“ od Ondřeje Hartmana.. Je tam vše co by měl každý začátečník vědět, je to doplněné o praktické příklady a letos vyšlo nové vydání, tudíž informace všechny aktuální.. Jinak z netu hodně čerpáme z těchto stránek, je tam snad všechno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
23.9.14 21:08

@8-D Díky ;-)

Kachnicka25 my (tedy spíš teď manžel) čte hodně na netu. I diskuze apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2643
23.9.14 22:03

@8-D @reliska Děkuji moc :-) hned zítra to proctu. A jaky máte pokroky? Daří se stále? Už se tesim az se do toho taky pustíme, ale nechci nic uspěchat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FrantisekPilos
24.9.14 17:10
@reliska píše:
@nobody80 Díky. Tak nakonec skončil na zisku 45 USD. Takže super, hlavně že ne ztráta :-) Vypadá to, že tomu přichází na kloub. Zatím sázíme po 10 USD, ale pokud jeho teorie vyjde, bude stačit prdnout tam třeba 2× za 50 USD a je to :-) Výdělek 80-85 USD denně by byl super, ne? ;-) Na BO jsme přišli úplně náhodou na netu. Původně jsme se zaregistrovali na AnyOption, ale pak jsme přečetli recenze, navíc tam je vše v angličtině a dokonce nám hned i volali (bylo asi 21:30 večer) a řešili kolik chceme investovat atd. Tak nám nakonec přišlo o moc snazší a jednoduší zkusit to nejdřív na TopOption s českou podporou. (Přeci jen si na finanční trh se svou angličtinou až tak nevěřim). No a jinak se tomu věnujeme asi necelý měsíc :-) Pár dní trvalo, než jsme založili účet na Skrillu, takže to nás trošku zbrzdilo (ale dobře, aspoň jsme stihli víc načíst). Byli jsme do toho hned hrozně zapálení a celkem se nám i dařilo, takže nás to ještě víc hnalo vpřed. Teď už jsme rozvážnější. Ale pořád si myslíme, že ten demoúčet na „zkoušku“ je zbytečnost, protože stejně se ten trh chová pořád jinak a celkem nevypočitatelně, takže tam stejně asi nic nenatrénuješ.. Ale to je jen náš názor.. Prostě jsme se zaměřili na jeden pár, kde se dá během dne vysledovat pohyb křivky v určitých časových intervalech, postupně vypozoruješ i velké výkyvy které pravidelně přicházejí v určitém čase a také jeho minimum a maximum na které během dne vystoupá/spadne. To je celé. Investujeme vždy na nejkratší možnou obci (během dne desetiminutová nebo čtvrthodinová)..

Podle mého názoru, je právě demo účet strašně super. Já když jsem začínal obchodovat s binárními opcemi tak jsem začínal právě na demu kde jsem se naučil vše potřebné. Jinak samozřejmě někomu může vyhovovat hned obchodovat za reálné peníze. ;) ;) ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat