Binární opce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Binární opce
@josep píše:
Prosím Vás neničte si životy s tímhle nesmyslem. Je to akorát marketingová masírka, který byste neměli podlehnout. Binární opce jsou čistej hazard a stránka jako topoption je sázková kancelář, která se tváří jako seriozní možnost výdělku. Opravdu se na to nic nastudovat nedá. Z dlouhodobého hlediska nemáte šanci. Schválně se podívejte na stránku bet365.com. Nabízí kurzové sázení na finanční instrumenty včetně EURUSD. Můžete si vsadit na cenu která bude výš nebo níž než ta aktuální v horizontu pěti minut či hodiny. To že je tam konstantně kurz 1,8-1,85 opravdu není náhoda.
Jestli chcete porazit trh studiem fundamentalni a technicke analýzy investujte do forexu, akcií nebo komodit, ale i tak je to velmi náročné na psychiku. Alespoň můžete ovlivnit svoje výdělky vlastními schopnostmi. Hodně štěstí, ale od binárních opcí ruce pryč.
Ahoj,
myslím, že binárním opcím vůbec nerozumíš. Ano na binárních opcích můžeš i prodělat, ale pokud se tomu budeš věnovat, je pravděpodobné, že budeš vydělávat.
Jen se podívej na facebook, nebo na nějakou stránku, lidé tam dávají svoje obchody. Kdyby si tím nešlo vydělávat, přece by to nedělali.
Přeji hezký den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nobody80 píše:
@reliska Táááák, už máme demo účet u TopOption a manžel začíná zkoušet jak to funguje. Tak jsme moc zvědaví a věříme, že to bude OK a brzy se pustíme na reálné trhy!
Také obchoduji na demu, jak se daří?
Chtěla bych se s někým poděli o svoje zkušenosti, popřípadě, poradit o obchodech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Renata černa píše:
Také obchoduji na demu, jak se daří?Chtěla bych se s někým poděli o svoje zkušenosti, popřípadě, poradit o obchodech.
Ahoj, vítám Tě tady! Souhlasím s Tebou v názoru, že na binárních opcích vydělávat lze, ale chce to svůj čas. Určitě není ani pochyb o tom, že je to riziková oblast na investování, ale co dneska není? Vždyť dneska nemá nikdo jistou ani práci, takže…
Jak jsem psala, tak binární opce vyžadují čas a ten teda teď moc nebyl, takže jsme trochu zbrzdili - teda manžel, já se tomu moc nevěnuji, ale fandím tomu.
My máme nainstalovaný ještě MetaTrader, takže manžel zkouší, jak velkým pomocníkem může při obchodování být.
U koho máš založený účet? My u TopOption - jsou na ně nejlepší reference a pro nás je důležitá i komunikace v češtině.
Tak držím palce ať se daří a určitě bude fajn, když se tu ta diskuze rozjede víc a víc lidí přidá své zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@josep píše:
Prosím Vás neničte si životy s tímhle nesmyslem. Je to akorát marketingová masírka, který byste neměli podlehnout. Binární opce jsou čistej hazard a stránka jako topoption je sázková kancelář, která se tváří jako seriozní možnost výdělku. Opravdu se na to nic nastudovat nedá. Z dlouhodobého hlediska nemáte šanci. Schválně se podívejte na stránku bet365.com. Nabízí kurzové sázení na finanční instrumenty včetně EURUSD. Můžete si vsadit na cenu která bude výš nebo níž než ta aktuální v horizontu pěti minut či hodiny. To že je tam konstantně kurz 1,8-1,85 opravdu není náhoda.
Jestli chcete porazit trh studiem fundamentalni a technicke analýzy investujte do forexu, akcií nebo komodit, ale i tak je to velmi náročné na psychiku. Alespoň můžete ovlivnit svoje výdělky vlastními schopnostmi. Hodně štěstí, ale od binárních opcí ruce pryč.
Díky za tvůj názor. Toto ovšem není diskuze, kde bychom řešili otázku ´Binární opce ano či ne´. Tato diskuze byla založena pro ty, kdo se binárním opcím chtějí věnovat a chtějí si předávat zkušenosti. Samozřejmě, že co člověk - to názor, ale myslím, že se tu nechceme o něco přít, ale povzbuzovat se a radit si.
Pokud je ti bližší forex, komodity atd., tak se do toho pusť, ale my jsme se rozhodli pro binární opce a je to každého svobodná volba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reliska @Kachnicka25 @8-D Tak jak se vede? Jsou úspěchy, pokroky, novinky? Všem držím palce! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Broker
Mám více účtů, jeden u StockPair další u TopOption a chystám se i na 24winner
![]()
Každý má totiž nějakou výhodu a je v něčem maličko lepší.
Příspěvek upraven 08.09.16 v 10:30
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte.. My jsme na účtu klesli jelikož chlap zkoušel nějaké nové strategie na reálném pčtu..
A nějakou dobu se u nás neobchodovalo, bo chlap se učil na zkoušky.. Ale teď už se do toho zase obul, tak uvidíme..
Jinak my obchodujeme na forexu, měnové páry.. Psala jsem to už v prvním příspěvku, ale teď si tak uvědomuju, že jste to asi chápali, že obchodujeme forexové binární opce, že?! Měla jsem se vyjádřit jasně..
Jiná debata tady na toto téma není, tak jsem se sem vetřela a když jste nic nenamítaly, tak jsem i zůstala..
Jinak když už jsme u toho, tak co obchodujete? Komodity, měnové páry,…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, už delší dobu čtu vaši diskusi o binárních opcích. Já jsem od října zaregistrovaná u Topoption. Zatím jsem zde spokojená, každý měsíc volá paní, zda mám nějaké dotazy atd. S obchodováním je to tak na půl, měla jsem dva měsíce pauzu - narození dcerky. Teď bych se ale ráda do toho zase pustila, pokud budu stíhat se dvěma dětmi
. Jinak strategii pořád hledám, tak jsem se chtěla zeptat jak jste na tom vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vojtous U nás se BO věnuje manžel, takže já moc velký přehled nemám. Má stažený MT4 a tam teď zkouší jednu strategii. Výhry-prohry - zatím je to tak půl na půl, jednou se daří, podruhé ne. Ale jsme přesvědčeni, že to chce čas a zkušenosti a že to bude lepší a lepší. Já nejsem moc analytický typ, takže se do toho nehrnu, ale manželovi držím palce a věřím, že on bude úspěšný, protože on má na to trpělivost a právě to analytické myšlení.
Ale co ještě můžu poradit, tak na facebooku je skupina, kde jsou lidé, kteří se BO zabývají, tak se zkus přihlásit tam.
Jinak držím palce, aby se dařilo! S dvěma dětmi to budeš mít asi trochu náročné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj drbny
, manža, pořád prudí s těma binárníma opcema, vážně se na tom dá vydělávat nebo to je kec?
Zkoušel nějaký cvičný účet, kde dostal imaginárních 1000$ a udělal z nich nějakých 3500$. Neříkej te mi, že mi někdo takovýhle peníze opravdu pošle??? (myslím, kdyby byly opravdu realné)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malakajka Přijde na to, jestli na tom cvičném účtu byla reálná data nebo nějaká „upravená“, aby to všem vynášelo a pak vrazili peníze na reál účet a zjistili, že se to nepohybuje tak ideálně jako na demu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj nechápu tvojí odpověď, mě zajímá jestli je tu někdo kdo má reál účet, a už mu nějaké peníze fakt přišli? O to jde… je mi jasný, že na demu je asi možný všecho nebo nevím, ale když si manžel založí reálný účet a něco fakt vydělá, jestli mu to vážně příjde? To mě hlavně zajímá že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No myslím, že sem ženy píší za své muže, my tedy s manželem šli jinam, jelikož reál účet u topopionu je úplně jiný než demo, a tak manžel neměl ani páru jak obchodovat. A té vaší nabídce tedy nějak nevěřím, proč se musím přihlašovat pod vaším linkem? Co z toho finančně máte vy??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
binarní opce
Zdravím, já se už 3 roky pokouším obchodovat forex a zatím jsem rád, že jsem neprodělal kalhoty.
Binární opce obchoduje jeden můj známý a úspěšně, ale také dokázal už vydělat předtím na forexu hodně peněz, co psal tak binární brokeři jsou mnohem větší podvodníci než ti na forexu, jakmile mu začne rust konto tak se ho chtějí zbavit.
Rozhodně nedoporučuju obchodovat binární opce bez zkušeností na demu, to že binarní brokeři omezují demo učty je pěkná podpásovka, ale dá se to vyřešit tak, že si založíte demo učet na forexu, který není omezený a zkoušíte to tam, ale rozhodně se to nenaučíte za rok a s pravděpodobnosti tak 95 procent vás to dřív přestane bavit nebo prohrajete všechny peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výběr peněz
@malakajka píše:
Ahoj nechápu tvojí odpověď, mě zajímá jestli je tu někdo kdo má reál účet, a už mu nějaké peníze fakt přišli? O to jde… je mi jasný, že na demu je asi možný všecho nebo nevím, ale když si manžel založí reálný účet a něco fakt vydělá, jestli mu to vážně příjde? To mě hlavně zajímá že
Já mám reálný účet a peníze už jsem dostal několikrát. Nikdy s tím není absolutně žádný problém, ale záleží jakého máte brokera taky no. Jinak vždycky vybírám okolo 500 dolarů a zatím to bylo vždy v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit