Binární opce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@nobody80 No, u nás to s časem bylo podobně, to znám. Jj, obchodujeme na TopOption, Metatrader si stáhl myslím že přímo odtamtud, ale to nevím 100%. Žádný vklad, nic. Jen registrace a pak si tam právě stáhl toho Stalina, už přímo v tom programu
Tak uvidíme, jak mu to půjde dál. Taky má dny, kdy se moc nedaří..
Tak holky, držím palce! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reliska Díky moc za info! Už s tím musíme taky něco udělat - pořád na to myslím a zatím skutek-utek a jsem pak z toho rozčarovaná! Nehledě na to, že korunky by se hodily, o tom žádná! Kouknu na to a díky za typy!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte, tak jak se vám daří? My už taky konečně začali před pár dny.. Byly tam samozřejmě už i nějaké ztráty, ale za dnešek se chlapovi podařilo zhodnotit kapitál o 100%, takže jsme celkově v plusu a obchody nám stále jedou..
@nobody80 Už taky jedete live?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@8-D Tak to moc gratuluju!!! My stále nejedeme live. Teď nám to zase nějak stálo, ale už asi 2. týden se manžel seznamuje s MT4 a nejspíš dneska máme v plánu napsat na TopOption, aby nám poskytli ten demoúčet a vložíme peníze. Taky používáte MT4? Manžel právě myslel, že do vánoc už z toho taky budeme mít nějakou kačku, ale bohužel se to nějak zadrhlo
. Tak držím palce ať i další obchodování je úspěšné a věřím, že se k vám už brzo přidáme!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nobody80 Taky obchodujeme přes MT4.. Jinak začali jsme to studovat už v květnu, takže jsme až po půl roku přešli na live.. Chlap se tomu věnoval opravdu hodně, téměř každý den.. No doufám, že nám to přinese vytoužené zisky.. Příště třeba budete vy psát o vašem úspěchu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@8-D No, věřím, že už taky brzy budeme psát o úspěších! Manžel teď tomu taky věnuje celkem čas, tak… Ono, člověk musí mít pořád na paměti, že je to riziková záležitost a postupovat krůček po krůčku, aby z toho nebyl průšvih! Tak nám všem držím palce, aby vše pokračovalo, jak si přejeme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, jsem ráda že se vámddaří. My stále jedem v demu. ![]()
Teď mi pořad volá cizí číslo +44203318… Nevolal vám taky někdo? Když to zvednutí mluví na mě anglicky automat
Přítel udělal asi neúplnou registraci na Bancdebinary ( když s tím začínal) a já myslím že volají odtud
co s tím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kachnicka25 Jj, to budou určitě oni.. Jsou hrozně ochotní pomoci..
Já se původně registrovala na Anyoptions a volali mi ve 21:30!
Na TopOption taky mluví anglicky, ale když pochopí, že se anglicky nedomluvíte, za chvilku zavolají česky. Tak zkuste jedině tu registraci udělat úplně celou znovu, jestli se to povede..Hodně štěstí!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kachnicka25 @reliska Tak my jsme konečně vložili peníze na účet u TopOption. Manžel tam telefonoval, protože měl nějaké dotazy - prvně běžel asi nějaký automat, pak mluvil s paní, která sice nebyla češka, ale česky mluvila, tak vyřídil, co potřeboval.
Jinak se už fakt moc těším, až se to rozjede. Manžel už taky „rozchodil“ MT4, tak snad to bude dobrý pomocník!
Ještě se chci zeptat, jestli jste si brali ten bohus ke vkladu, co broker nabízí - teď je u TopOption 125%. Manžel nad tím zcela vážně uvažuje, já to rozhodnutí nechávám spíš na něm, protože obchodovat bude hlavně on.
@reliska Psala si, že teď stojíte - chápu to správně „jako že není čas“?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nobody80 Jj, manžel byl v nemocnici na operaci
Teď už je sice doma, ale pořád ještě se dává do kupy, takže „opcování“ šlo stranou.. My jsme bonus nevyužili, už si přesně nevzpomínám, ale bylo to něčím podmíněné a shodli jsme se, že to bychom asi nezvládli. Omlouvám se, moje vygumovaná hlavinka na mateřské si nepamatuje víc detailů
Prostě jsme si řekli, že nemusí pršet za každou cenu ![]()
Tak určitě dej vědět, jak pokračujete a přeju hoooodně štěstí!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reliska Tak to přeji manželovi rychlou rekonvalescenci a ať je vše OK!… Co se toho bonusu týče - je to podmíněné obratem, že se ta bonusová částka musí asi 40× otočit (snad jsem to pochopila správně a nepíšu nesmysly…) a pak se až může vybírat. Já to nechávám spíše na manželově volbě, protože on bude ten, kdo bude obchodovat. Navíc se tomu věnuje, studuje, instaluje, tráví na tom čas, tak věřím, že ví, co dělá a proč to dělá, on není „unáhlený střelec“, takže jsem smířená s tím, že nebudeme moct peníze nějaký čas vybrat. Na druhou stranu - do teď jsme byli bez nich, tak to ještě nějaký čas vydržíme.
Ještě - nechce se mi hledat v diskuzi - ale to si byla Ty, kdo psal, že má v MT4 staženého nějakého ´stalina´ (snad si ten název pamatuji správně)?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nobody80 Jj, manžel si to tam nějak nainstaloval a hodně to používal a chválil si to.. (Vůbec ale nevím, v čem to spočívá atd.) U nás to bylo tak, že manžel seděl u pc a já se točila kolem prcka a domácnosti, takže mne vždy jen informoval o vývoji a novinkách a toť vše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reliska Táááák, už máme demo účet u TopOption a manžel začíná zkoušet jak to funguje. Tak jsme moc zvědaví a věříme, že to bude OK a brzy se pustíme na reálné trhy!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím Vás neničte si životy s tímhle nesmyslem. Je to akorát marketingová masírka, který byste neměli podlehnout. Binární opce jsou čistej hazard a stránka jako topoption je sázková kancelář, která se tváří jako seriozní možnost výdělku. Opravdu se na to nic nastudovat nedá. Z dlouhodobého hlediska nemáte šanci. Schválně se podívejte na stránku bet365.com. Nabízí kurzové sázení na finanční instrumenty včetně EURUSD. Můžete si vsadit na cenu která bude výš nebo níž než ta aktuální v horizontu pěti minut či hodiny. To že je tam konstantně kurz 1,8-1,85 opravdu není náhoda.
Jestli chcete porazit trh studiem fundamentalni a technicke analýzy investujte do forexu, akcií nebo komodit, ale i tak je to velmi náročné na psychiku. Alespoň můžete ovlivnit svoje výdělky vlastními schopnostmi. Hodně štěstí, ale od binárních opcí ruce pryč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit