Binární opce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Binární opce
Ahoj holky, je tu někdo, kdo se zabývá binárními opcemi? Pokud ano, jak moc jste úspěšní? Pochlubte se.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, my teď s chlapem začínáme s forexem, takže měnové páry.. Zatím máme jen načteno a obchodujeme jen na demo účtu, ale ještě letos máme v plánu založit reálný účet a začít naostro.. Zatím se tedy nemáme čím chlubit..
A s čím obchodujete vy a jak dloho? Daří se?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj! Taky se přidávám, ale taky jsme na začátku - máme něco načteno a taky se chystáme na demoúčet a hodláme na něm trénovat určitě do konce roku - nemá cenu nic uspěchat.
Názory na binární obce se dost různí, co jsem tak četla, tak uvidíme… Kdyby se dařilo, bylo by to fajn! Tak nám držím palce a určitě bude prima, když si tu budeme předávat zkušenosti.
Takže za mě díky za toto téma!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak super! My jsme taky na začátku. Zatím se tomu věnuje spíš manžel, protože to chce klid, kterého já s prckem moc nemám a večer už mám v hlavě celkem zhasnuto
Ale taky čte a studuje, ale zkoušíme to už naostro, jedeme také forex a zatím investujeme jen požadované minimum (10 USD na opci). No, musím říct, že zatím je to nula od nuly - jeden den se daří a vyděláme např. 30 USD do plusu, ale další den se nedaří a jsme opět na začátku.. Je to ale asi normální, dle diskuzí to tak mají i zkušení obchodníci. No, abych pravdu řekla, tak původní vize a představa byla o dost snazší a jednodušší, než skutečná realita
Ale stále věříme tomu, že se s tím dá když ne 100% uživit, tak si alespoň hodně slušně přivydělávat.. Budu ráda za jakékoliv vaše poznatky a zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem už taky trénovala na demoúčtu. Jsem na Topoption. Akorát jsem udělala začátečnickou chybu a investovala do jedné opce moc, byla jsem si „jista“, že to vyjde a projela asi 1500. Což mě naštvalo a od té doby jsem se k tomu nevrátila. Takže tam jsem jakoby furt v mínusu. Člověk si myslí, že tomu rozumí a je to jinak. Opravdu se nevyplácí investovat velké částky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky chceme být na TopOption - jednak má jedno z nejlepších hodnocení a taky je v češtině. U nás bude taky obchodovat spíš manžel - on je takovej rozvážnější a má analytičtější myšlení než-li já. Já jsem taková víc hrrr. Ale je jasný, že člověk musí počítat i s neúspěchem, ale spíš vidíme ty super příjmy… ale tak, je to vlastně ´obchodování na burze´. Je asi lepší být opatrnější. Jsem taky zvědavá, jak to půjde. Taky věřím tomu, že se tím dá uživit, ale je jasný, že to nebude ze dne na den, chce to čas jako všechno…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My plánujeme obchodovat přes metatrader, ale zkusím se podívat i na ten TopOption, jak píšete.. U nás se tomu taky věnuje zatím hlavně jen chlap, já na to s dětmi moc času nemám, leda tak při kojení, když je zaplý pc.. ![]()
Každopádně ze začátku určitě budeme obchodovat jen s minimem financí a postupně pak navyšovat a budeme se držet zásady investovat do obchodu vždy max 10% celkového kapitálu.. A obchodovat budeme na denních grafech s tím, že ostatní time frame sledujeme pouze pro větší přehled..
Jinak na netu dost sledujeme stránku fxstreet, kde si hlídáme fundamentální zprávy, korelace, pročítáme fóra a každé pondělí se tam také objevuje video s komentářem od zkušeného tradera.. Sledujete to také?
No bude to ještě chvíli trvat, ale věřím, že se do toho dostaneme a polepšíme si.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nobody80 Přesně tak. Já taky nemám trpělivost.. Manžel vydrží třeba hodinu jen koukat na vývoj grafů a nic neudělat
Jsme na TopOption a spokojenost. Dneska je doma a za dopoledne „vydělal“ 40 USD.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reliska Jéé, tak to gratuluji! To jako bys psala o mém manželovi - má také na toto velkou trpělivost a taky vydrží sledovat a analyzovat. Já na to tedy nemám trpělivost! Tak to jsem ráda za zprávu, že u TopOption je to OK. Tak uvidíme, jak nám to půjde! Jak dlouho už obchodujete? A jak jste na binární opce přišli? Já když jsem to objevila, tak jsem hledala na emiminu diskuzi a nikde nic. Tak mě dnes tato diskuze příjemně překvapila!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nobody80 Díky. Tak nakonec skončil na zisku 45 USD. Takže super, hlavně že ne ztráta
Vypadá to, že tomu přichází na kloub. Zatím sázíme po 10 USD, ale pokud jeho teorie vyjde, bude stačit prdnout tam třeba 2× za 50 USD a je to
Výdělek 80-85 USD denně by byl super, ne?
Na BO jsme přišli úplně náhodou na netu. Původně jsme se zaregistrovali na AnyOption, ale pak jsme přečetli recenze, navíc tam je vše v angličtině a dokonce nám hned i volali (bylo asi 21:30 večer) a řešili kolik chceme investovat atd. Tak nám nakonec přišlo o moc snazší a jednoduší zkusit to nejdřív na TopOption s českou podporou. (Přeci jen si na finanční trh se svou angličtinou až tak nevěřim). No a jinak se tomu věnujeme asi necelý měsíc
Pár dní trvalo, než jsme založili účet na Skrillu, takže to nás trošku zbrzdilo (ale dobře, aspoň jsme stihli víc načíst). Byli jsme do toho hned hrozně zapálení a celkem se nám i dařilo, takže nás to ještě víc hnalo vpřed. Teď už jsme rozvážnější. Ale pořád si myslíme, že ten demoúčet na „zkoušku“ je zbytečnost, protože stejně se ten trh chová pořád jinak a celkem nevypočitatelně, takže tam stejně asi nic nenatrénuješ.. Ale to je jen náš názor.. Prostě jsme se zaměřili na jeden pár, kde se dá během dne vysledovat pohyb křivky v určitých časových intervalech, postupně vypozoruješ i velké výkyvy které pravidelně přicházejí v určitém čase a také jeho minimum a maximum na které během dne vystoupá/spadne. To je celé. Investujeme vždy na nejkratší možnou obci (během dne desetiminutová nebo čtvrthodinová)..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reliska Věnujete se tomu necelý měsíc a už obchodujete s reálnými penězi? To jste odvážní.. ![]()
My jsme o dost obezřetnější.. Začali jsme někdy na přelomu května a června s tím, že jsme si koupili knihu o forexu, kde je popsáno všechno důležité a co jsme dočetli, tak pročítáme články na netu a systém si „osaháváme“ na tom demo účtu a jsme za něj tedy dost rádi.. Sice se trh chová nevypočitatelně, ale jsou například úrovně, na kterých se graf často obrací/ odráží a je žádoucí umět je správně určit..
A my se tedy rozhodli pro obchodování na denních grafech, bo tam není potřeba sedět u toho celý den..
No doufám, že to také co nejdříve rozjedeme v reálu a budeme se moct chlubit výsledky.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reliska Tý jo, vy už se v tom celkem vyznáte, tak to je super, aspoň budeme mít kam chodit pro rady
. Určitě je zapotřebí čas, aby si člověk tzv. ohmatal to nové prostředí a pro nás je to taky 100% lepší v češtině, ta AJ by mě asi stresovala, i když na nějakých stránkách jsem četla, že prý se stačí naučit pár pojmů a je to v pohodě, ale nevím… raději zůstaneme u mateřštiny. Ta 80 USD denně by bylo špičkových, to už by na uživení bylo (i dvou lidí, ale to je podle náročnosti každého) a jako přivýdělak = značka ideál! Co se týče toho demo účtu - jsem ráda, že tu možnost nabízejí, zdá se mi to i takové férové, ale je samozřejmě jasný, že reálný trh se chová jinak - četla jsem někde nějakou diskuzi, kde pán psal, že na demu se mu perfektně dařilo, pak šel do reálného obchodu a katastrofa… Co jsme četli, tak odborníci nedoporučují vsázet na minutové opce, že tam se často prohrává, spíš prý na delší. Ale jak já se znám, tak se svojí nedočkavostí bych to chtěla vědět co nejdřív a na tyhle krátké by mě to lákalo. Tak holt z toho vychází, že to musím nechat na manželovi a sama se postupně, pomalu učit.
Já jsem na binární opce taky narazila náhodou, už ani nevím, co jsem hledala našla jsem toto a zaujalo mě to. Pak jsem ukázala manželovi a taky se mu to líbilo, tak jsme se rozhodli, že to vyzkoušíme. Týjo, už se na to fakt začínám těšit
! Držím vám palce při dalších obchodech! Ono je důležitý nastřádat kapitál - však se říká, že první milion je nejhorší a pak už to jde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám pocit, že my na to narazali přes nějaký článek o panu Ondřeji Hartmanovi, který si forexem vydělal velké peníze a založil české stránky, které se tomu věnují..
Jinak pokud se někomu na demu dařilo a v reálu ne, tak to bude hlavně psychikou.. V té knize co máme se několikrát píše, že je ze začátku lepší obchodovat s menšími částkami, aby se člověk naučil ovládat své emoce a až poté navýšil vklady..
My obchodujeme na demu metatrader 4 a tam jsou ceny shodné s reálnými..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@8-D píše:
@reliska Věnujete se tomu necelý měsíc a už obchodujete s reálnými penězi? To jste odvážní..
My jsme o dost obezřetnější.. Začali jsme někdy na přelomu května a června s tím, že jsme si koupili knihu o forexu, kde je popsáno všechno důležité a co jsme dočetli, tak pročítáme články na netu a systém si „osaháváme“ na tom demo účtu a jsme za něj tedy dost rádi.. Sice se trh chová nevypočitatelně, ale jsou například úrovně, na kterých se graf často obrací/ odráží a je žádoucí umět je správně určit..
A my se tedy rozhodli pro obchodování na denních grafech, bo tam není potřeba sedět u toho celý den..
No doufám, že to také co nejdříve rozjedeme v reálu a budeme se moct chlubit výsledky..
Tak určitě - každý jinak a pokud je možnost si to vyzkoušet na nečisto, by člověk zkusil co a jak to s ním dělá, tak proč ne
My jsme si Meta Trader taky stáhli a ze začátku tam porovnávali aktuální grafy z TopOption ve svíčkových grafech, pin bary atd. a nakonec jsme přišli na to, že právě ty obraty a zlomy se dají za chvíli vysledovat i na reálných grafech TopOption, takže Metatrader už vůbec nepoužíváme. A taky jsme zatím poseroutky a snažíme se nahromadit kapitál, abychom tam pak mohli buchnout větší částku a nemuseli u toho sedět celý den. Zatím jen stále ověřujeme naší teorii a myslím, že to tak z 80% funguje
Což je podle mne hooodně slušný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reliska Mám na tebe dotaz - chceme teď teda vložit peníze na účet u TopOption - jak na to? A u jaké instituce máte svůj účet? My ještě přemýšlíme, jestli budeme obchodovat v USD nebo v EURO - na TopOption jde obojí.
Co se týče toho dema, tak určitě je super, že tuto možnost nabízejí. A je na každém, jak dlouho ji využije. Na mě to působí tak seriozně. Tak až vložíme peníze, tak přijdu pro další rady
. Jinak moc držím palce, ať se daří - přijít tomu „na kloub“ je to nejdůležitější, to je polovina úspěchu v kapse, takže je prima, že už víte, kudy kam!
Jo a vlastně se chci zeptat ještě na jednu věc - jak je to s ´přiznáváním těch peněz´? Vím, že ze začátku nic, ale když by se v tom časem točili větší peníze, tak už na to musí být živnosťák? Jak tohle budete do budoucna řešit? (Teda jestli jste už nad tím uvažovali?) Asi bych to našla někde na webu, ale je rychlejší se zeptat (až kdybys nevěděla, tak budu hledat, co a jak).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit