Kapky Bio Gaia častěji?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3636
5.12.11 16:18

bio gaia častěji

Ahoj holky, potřebovala bych radu. Naše malá 9týdenní princezna strašlivě trpí na prídky (už od 3 týdnů). Vyzkoušeli jsme už všechno, co jsme mohli a pořád nic nepomáhá. Předminulý týden jsem jí koupila probiotické kapky bio gaia a kapeme jí je jednou denně a stále žádná změna. Dnes mi doktorka řekla, že můžu kapat až 3× denně pět kapek, že s tím má dobré zkušenosti a pak prý určitě zaberou i u nás. Neublíží jí to??? Opravdu můžu dávku ztrojnásobit?

Snad už se toho zbavíme, opravdu hodně trpí :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4387
5.12.11 16:27

Ked ti to odporucila doktorka, tak by som jej verila.
Nemyslim si, ze by jej to mohlo ublizit … su to probiotika, ktore by si malo telo samo vyrabat.

Inak nam na prdiky pomahal dat na brusko nieco tepleho…vzdy pri tom mala zaspala. Pouzivali sme toto…malej som to dala na brusko a zakryla ju.
 http://www.lekarna.cz/…sovem-obalu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
5.12.11 16:36

ahojky,maly trpel na prdiky silene,takze jsme pouzivali sab simpex,ale nejak moc nepomahal,nahraivat polstarek,cvicit s nozkama,pokladat na brisko…

zazracne nam pomohl lacidofil mas to taky lactobacily s doplatkem par korun,mudra primo rekla,ze biogaja je tahani penez…takze tak…dam malemu jednou denne a prdi jak stary chlap…vzpominka na prvni mesic jeho zivota je ma nocni mura :roll: ,ten lacidofil se muze od ukonceneho prvniho mesice zivota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
5.12.11 16:41

No mužeš to zkusit a uvidíš sama, co to s ní udělá, jestli jí to moc neprožene :think: nám pomáhá baby calm - je to bylinné a mužeš to dávat dle potřeby i několikrát denně. Podporuje to peristaltiku střev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
5.12.11 17:03

Kapat víckrát určitě můžeš, otázkou je, jestli to pomůže. Já bych řekla, že ani ne - svou dávku pro úpravu zažívání si vezme i tak, zbytek vyloučí. To máš jako s většinou vitaminů.. Ale zkusit to můžeš, proč by ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
5.12.11 17:07
Nainuva píše:
No mužeš to zkusit a uvidíš sama, co to s ní udělá, jestli jí to moc neprožene :think: nám pomáhá baby calm - je to bylinné a mužeš to dávat dle potřeby i několikrát denně. Podporuje to peristaltiku střev.

uzivate jeste ve vasem veku?

sabsimplex jsme vysadili,tak premyslim,ze treba na vecer,na noc-pro jistotu bych babycalm dala,kdyz je to prirodni,bylinkove…ono sice michame MM+Um,ale obcas ujedu s nejakyma dobrotama :oops:

vy uzivate po cely den a nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
5.12.11 17:08

Přesně jak píše rejžička, kapat víc můžeš, jsou to probiotika, přírodní, žádnej chemickej lék, ale myslím, že to nebude mít efekt. My jsme teda s kolikami a prdíky zkusily dva týdny ve dne v noci a BioGaia nám moc pomohly, vlastně nás problémů úplně zbavily. Dávala jsem 5 kapek a stačilo. Držím palce, ať se to brzy zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
5.12.11 17:18
RadanaH píše:
Nainuva píše:
No mužeš to zkusit a uvidíš sama, co to s ní udělá, jestli jí to moc neprožene :think: nám pomáhá baby calm - je to bylinné a mužeš to dávat dle potřeby i několikrát denně. Podporuje to peristaltiku střev.

uzivate jeste ve vasem veku?

sabsimplex jsme vysadili,tak premyslim,ze treba na vecer,na noc-pro jistotu bych babycalm dala,kdyz je to prirodni,bylinkove…ono sice michame MM+Um,ale obcas ujedu s nejakyma dobrotama :oops:

vy uzivate po cely den a nebo jak?

Daník trpěl strašně na nadýmání, čekali jsme na slavný třetí měsíc a změna nenastala a i s kakáním měl problém. Kadil třeba jednou týdně, ale už tři dny předtím byly preplakané. Takže teď kapeme bio gaia a když je problém, tak baby calm- někdy třeba týden vubec, někdy třeba dvakrát denně. Teď začínáme s příkrmama, tak i na to jsem připravená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
5.12.11 17:23

nainuva,diky,ja mozna si koupim domu,kdyby nahodou treba byl nejaky problemek,ono uz stryktne nedodrzuji jidelnicek,tak obcas si dam certve pecivo apd,ale me nadyma snad i vzduch…tak pro stycka prihodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
5.12.11 17:24

ale tam je nejaky datum upotrebeni po rozdelani lahvicky,ne???

jinak se omlouvam zakladatelce,ze jsem ji tu vstoupila s tema kapkama :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
5.12.11 17:29
RadanaH píše:
ahojky,maly trpel na prdiky silene,takze jsme pouzivali sab simpex,ale nejak moc nepomahal,nahraivat polstarek,cvicit s nozkama,pokladat na brisko…zazracne nam pomohl lacidofil mas to taky lactobacily s doplatkem par korun,mudra primo rekla,ze biogaja je tahani penez…takze tak…dam malemu jednou denne a prdi jak stary chlap…vzpominka na prvni mesic jeho zivota je ma nocni mura :roll: ,ten lacidofil se muze od ukonceneho prvniho mesice zivota

Biogaya je tahani penez tu v ČR…inak na Slovensku to stoji 10Eur co je cca. 250Kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
5.12.11 17:35

my vyzkoušeli všechno možné i nemožné a pomohla pouze bio gaia. pokud si dobře pamatuju tak jsem jí to dávala taky víckrát denně. ALe nevím jestli větší dávku, podle mě je to zbytečné zvyšovat dávku. Jestli to prckovi ublíží to si nemyslím, jen si myslím že je to zbytečný. začni u sebe pokud kojíš uprav jídelníček především sobě, pokud jste na UM tak ho změňte…

Příspěvek upraven 05.12.11 v 17:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
5.12.11 17:35

mony 123 jojo,slysela jsem…i v polsku je to o necem jinem umela mleka,urcite leky…bohuzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
5.12.11 19:06

My jsme používali bio gaia v kombinací se sab simplex, dlouhodobě. A výsledek? Žádný! Akorát to stálo prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
5.12.11 21:27
RadanaH píše:
ale tam je nejaky datum upotrebeni po rozdelani lahvicky,ne???jinak se omlouvam zakladatelce,ze jsem ji tu vstoupila s tema kapkama :kytka:

jojo, bohužel je tam měsíc od rozdělání lahvičky. Měla jsem je kupříkladu doma dva týdny, pak jsem je rozdělala a hold za měsíc vyleju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí