Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Hezké ráno. Chtěla bych se poradit zda nemáte někdo zkušenosti. Malá byla na prvním očkování v úterý a nevím zda to s tím není spojené, ale měla špatné reakce a teď se jí změnila i stolička…má ji takovou tuhou nazelenalou a nemůže se vykakat..tím pádem pláče, ale na jednu stranu z ní větry odcházejí..jím pořád to samé a žádné nadýmavé potraviny tak netuším čím by to mohlo být…začala jsem pít Gravimilk tak po tom to asi nebude
nebo jsem si říkala zda se mi nemění mlíčko a je třeba hutnější a ona si na to musí zvyknout..moc děkuji za jakýkoliv nápad.
ano, muze to byt jeste tim ockovanim, taky to muze byt projevem zacinajici nemoci, jeste muze mit malo tekutin a rozhozenou strevni mikrofloru, dala bych probioticke kapky a nabizela vodu
Probiotika dáváme už od 1 měsíce věku…a krásně jí začaly fungovat…kakala denně i dvakrát…ale teď se to od toho očkování úplně změnilo
ráno se napapá…třeba v devět…a pak mi odmítá jíst..v poledne…řve u prsu, vzteká se a mlíčko mám
a tak jdu ven..protože by se jinak ukřičela a přijdeme z venku, spinká do tří a pak se nažuchne a pak mi krásně jí už do večera po dvou až třech hodinách..a to mi začala dělat od toho očkování
je mi jí líto…:( a ráno zase nanovo
…má stoličku takovou zelenou…a takovou kašovitou
tak nevím!
nam kdyz se tohle dělo (plné kojení), tak doktorka říkala, buď má hlad nebo alergie na kravské mléko. Nevím z čeho je ten Gravimilk ale když jsi to nově nasadila nemůže to být z toho?
Dobrý den potřebovala bych poradit mám roční holčičku má tvrdou stolici tak že hrozně brečí při stolici už sem zkoušela všechny mlíka ale nic nezabírá doktorka mi poradila mléko kendamil máte s tím nějaké zkušenosti?