Biologický otec vše otočí proti mě

6907
27.12.11 22:57

Bio otec vše otočí proti mě

Ahojky. Mám osmi měsíčního syna, minulý týden se mi ozval bio ote poprvé od té doby co je malý z nemocnice doma, že pro něho má dárek. Dohodli jsme se, že se sejdem u něj v práci. Náš rozhovor probíhal v klidu, žádné nadávání ani výčitky. Jen jsem se ho zeptala jestli ho jeho syn vůbec nezajímá a proč se neozve, protože se k němu za tu krátkou chvíli choval hezky. Slíbil, že se ozve a staví se za ním. Dnes mi volal jeho švagr, že mu říkal, že jsme se strašně pohádali a nevím co ještě, neřekl mi přesně proč. Zítra jedu za babi (jeho mámou) a tam bych se měla dozvědět o co přesně šlo. Nevím jak se mám chovat a jak postupovat. Vím jen, že se s bio otcem už sama sejít nemůžu, protože i z klidného rozhovoru udělá drama. Jak udělat abych byla nad věcí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
441
28.12.11 00:35

Jak udělat abych byla nad věcí?

Koukej se na svého malého broučka a říkej si- já neutekla sem silná,
vychovávám ho sem silná, porodila sem silná, nosila sem ho sem silná,
mám z něj radost dává mi sílu a koukni na bio otce a říkej si utekl, nevychoval, nerodil je srab a nemá z dítěte radost jako já.
Jednou větou Sem hrdá máma a nic mě nemůže rozhodit.
Ps. Napiš jak to dopadlo
Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.12.11 07:38

Chlapec asi doteď netušil, co to obnáší s někým zplodit dítě. No, i takoví jsou mezi náma. Může to být stresová reakce, může to být i projev slabošské povahy. To uvidíš v příštích týdnech a měsících.
Všechno záleží na tom, jestli si ho chceš do svého života dál pouštět - a jestli on má zájem o to, aby se s váma vídal.
Myslím, že jeho chování není důvod ke stresu, pokud spolu nežijete pod jednou střechou nebo nemáte společný majetek. On svých chováním píše vysvědčení sobě, ne tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
28.12.11 08:47

Zakladatelko-a to bio otec viděl syna poprvé?
Je možný,že okolí,rodina se ho ptají,proč syna nenavštěvuje,proč se me nevěnuje a on jako úhybný manévr sdělil,že není možný,aby vy dva jste se v klidu dohodli.Třeba rychle hledal nějakou výmluvu pro jeho chování a v tu chvíli ho nic rozumnějšího nenapadlo.A nedomyslel důsledky,že se to k tobě donese.
Uvidíš,co bude říkat jeho maminka-s tou jsi běžně ve styku?Vycházíte spolu dobře?A co je důvodem,že s partnerem,s bio otcem spolu nejste?Není i tam zakopaný pes?Ty jsi nechtěla,nebo on neměl o rodinu zájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
28.12.11 19:45

Díky za reakce. S jeho rodinou vycházím velice dobře. Před porodem jsme s otcem byli na všem domluveni než si našel partnerku teď už manželku a to vše začalo. Vím, že tam je zakopaný pes a ona dělá vše proto aby nám ve styku zabránila. Viděl malého v porodnici, když se narodil a pak až teď. Chci aby se stýkal s prckem aby měl tátu. Když jsem se s ním viděla vše probíhalo v pohodě, měla jsem z toho vážně dobrý pocit, že by to mohlo jít, že si ho malý získá, ale opak je bohužel pravdou. On je slaboch, se mnou se baví tak a pak je vše naopak. Rozešli jsme se protože jsme spolu neuměli komunikovat až to vyvrcholilo agresí z otcovi strany. Alimenty mi platí pravidelně a kdybych mu řekla, že potřebuji poslat víc peněz, udělá to (už jsem to zkusila), ale to je celá jeho aktivita. :( Jeho žena má dítě a to mu asi stačí. :nevim:
Dnes jsem se u babičky dozvěděla, že ji řekla, že spolu nemůžeme být, že se pohádáme, ale tak to není. Vypadá to, že to jeho rodina pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí