Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já chci taky takového manžela. Ale chápu, že to musí být na bednu
U nás je to přesně naopak, těžký nezájem a to je na bednu ještě víc
![]()
taky bych chěla takového, ale kdybych takového měla, tak by se mě to třebas taky nelíbilo.
tak si s nim o tom promluv urcite to pochopi, taky mi nekdy stve ty naznaky cely den od manzela ![]()
Příspěvek upraven 02.01.12 v 10:03
A kolikrát týdně ten sex nakonec reálně proběhne? Protože pokud má apetit veliký a nakonec je to třeba jen 2×týdně, tak musí být nadržený permanentně.
Pokud 1× denně a přesto je takto šílený, uvažovala bych o bromu ![]()
Anonymni 22:50,ano to opravdu je na palici.A ja ke vsemu jsem jeste typ,ze se mi libi,kdyz partner dela,ze nema zajem,to se pak muzu pretrhnout,ale takhle teda se mi to zda prehnane.Kdyz se milujeme,rika mi,jak mam krasne telo,ze jsem jeho holcicka
a me uz pak vadi vsechno.Zakladatelka
Anonymní píše:
Dobry vecer,predem chci napsat,ze jde o velmi pro me intimni tema a nechci,aby me tu nasel nekdo z rodiny,chodi sem obcas svagrova,a muj manzel taky nekdy nakoukne a doma by bylo zle,proto dekuji za pochopeni.
Mam manzela,jsme spolu 15 let,mame deti a manzel se porad chova,jak kdyby jsme se teprve poznali.Neustale ma chut na sex,kazdou pulhodinku mi to naznacuje,jak se tesi na vecer,porad na me saha tema pazourama,nemuzu se ani pro nic sehnout na zem,uz vidim ten jeho hladovy pohled na mem zadku,kazdeho dvojsmyslu se chyti a otoci se to na sex.Nikdy mi nebyl neverny,alespon o tom nevim,je dobry manzel a vynikajici otec,nemame mezi sebou zadny problem,ale me tohle proste vadi,nektera si treba reknete,ze jsem pitoma a jak muzu byt rada,ale me uz se to nelibi,v televizi vidim dva,jak se libaji a zveda se mi zaludek.Pokud reknu,ze se milovat nechci,tak se nic nedeje,jen rekne,ze si myslel,jak to bude hezke a jak se tesil.
Nesmi videt,nebo slyset,ze jsem zpocena,to uz pribehne a debilne se usmiva,ja stojim nad hrncem kde plavou knedliky,v troube maso,para jde na me ze vsech stran,deti rvou na cely barak a v tu chvili bych mu nejradsi dala pesti,protoze vim co za minutu rekne a REKNE!
Nechci radu,na to snad ani zadna neni,jen chci vedet,jestli mate nektera z vas manzela,ktery je stejny?Nikdy jsem tohle neslysela.Dekuji
jé to znám,a nejhorší je,že večer když už padám na hubu tak on řekne ,že se těšil na hezkej večer a že už ho asi nemiluju ![]()
Ajla píše:
tak si s nim o tom promluv urcite to pochopi, taky mi nekdy stve ty naznaky cely den od manzela
chteal jsem puvodne zacit uplne jinak ale pak jsem tu vybuchla smichy, no chtelaj sem zacit tak ze ja mam zas manzela pred kterym nemuzu jit do schodi bez toho aby mi stouchnul do zadku, nebo nemuzu stat s rukama ve drezu nebo cokoliv podbnyho bez toho aby mi stahnul kalhotyikdyz u nas jde spsi o vtipek kterej uz mi kolikrat leze krkem
nastetsi to dela jen doma a ne naverejnosti
to pro odlehceniale jinak te uplne chapu, ono to celodenni mluveni a narazky t cloveku spsi zprotivi nez navnadi, ja byt tebou tak si s nim o tom v klidu promluvim
S manzelem jsem o tom mluvila uz nekolikrat.Vzdycky me odpovi,ze to nemuze vydrzet si nesahnout,nevydrzi ani to,ze by den probehl bez narazky.
Do schodu??Ja chodim uz radsi za nim
,je jak uchylak.
Anonymní píše:Anonymní píše:jé to znám,a nejhorší je,že večer když už padám na hubu tak on řekne ,že se těšil na hezkej večer a že už ho asi nemiluju
Dobry vecer,predem chci napsat,ze jde o velmi pro me intimni tema a nechci,aby me tu nasel nekdo z rodiny,chodi sem obcas svagrova,a muj manzel taky nekdy nakoukne a doma by bylo zle,proto dekuji za pochopeni.
Mam manzela,jsme spolu 15 let,mame deti a manzel se porad chova,jak kdyby jsme se teprve poznali.Neustale ma chut na sex,kazdou pulhodinku mi to naznacuje,jak se tesi na vecer,porad na me saha tema pazourama,nemuzu se ani pro nic sehnout na zem,uz vidim ten jeho hladovy pohled na mem zadku,kazdeho dvojsmyslu se chyti a otoci se to na sex.Nikdy mi nebyl neverny,alespon o tom nevim,je dobry manzel a vynikajici otec,nemame mezi sebou zadny problem,ale me tohle proste vadi,nektera si treba reknete,ze jsem pitoma a jak muzu byt rada,ale me uz se to nelibi,v televizi vidim dva,jak se libaji a zveda se mi zaludek.Pokud reknu,ze se milovat nechci,tak se nic nedeje,jen rekne,ze si myslel,jak to bude hezke a jak se tesil.
Nesmi videt,nebo slyset,ze jsem zpocena,to uz pribehne a debilne se usmiva,ja stojim nad hrncem kde plavou knedliky,v troube maso,para jde na me ze vsech stran,deti rvou na cely barak a v tu chvili bych mu nejradsi dala pesti,protoze vim co za minutu rekne a REKNE!
Nechci radu,na to snad ani zadna neni,jen chci vedet,jestli mate nektera z vas manzela,ktery je stejny?Nikdy jsem tohle neslysela.Dekuji
Jenže oni to tak chlapi fakt berou, sex berou jako projev lásky
Když s nimi ženská nechce spát, mají pocit, že už je nemá ráda. Je to asi na stejný úrovni, jako kdyby si s ženskou už chlap nechtěl povídat, taky by myslela, že už k ní nic necítí
Gladys píše:
A kolikrát týdně ten sex nakonec reálně proběhne? Protože pokud má apetit veliký a nakonec je to třeba jen 2×týdně, tak musí být nadržený permanentně.Pokud 1× denně a přesto je takto šílený, uvažovala bych o bromu
Jeee,Gladys me rozesmala
,po tom bromu se podivam.
Sex mame 5krat v tydnu,ty dva dny si dopreju klidu.Nemyslim si,ze to je malo
.
Jo, něco podobného mam taky, vždy připraven, vždy při chuti, člověk už se boji před nim i prevlikat
ale můj to chápe, pokud řeknu at na me netlaci, tak je OK, u nás je problém,'ze sex dřív trval klidně hodinu a to se proste porad nedá, ale už je to lepší.
Já se vetsinou desim, už jen když vím, ze je to par dni a ze to proste přijde. Po akci v pohodě, mam chuť, ale už jen ten pocit, ze bych mela …
Anonymní píše:Gladys píše:Jeee,Gladys me rozesmala
A kolikrát týdně ten sex nakonec reálně proběhne? Protože pokud má apetit veliký a nakonec je to třeba jen 2×týdně, tak musí být nadržený permanentně.Pokud 1× denně a přesto je takto šílený, uvažovala bych o bromu
![]()
,po tom bromu se podivam.
Sex mame 5krat v tydnu,ty dva dny si dopreju klidu.Nemyslim si,ze to je malo.
Zkusila bych každý den a pokud nestačí, tak bych mu asi řekla, že má taky ručičky, zdravý, tak ať je používá. Když si to jednou udělá sám a jednou bude sex, tak si myslím, že mu to vydrží tak měsíc a začne se před tebou schovávat ![]()
A trochu to oživit, sex přeci nemusí probíhat jen večer, když jsi grogy. Zkus ho předběhnout, než se po tobě začne sápat, třeba to je to, po čem touží a čím víc se mu toho nedostává, tím víc to chce
pikola píše:
Jo, něco podobného mam taky, vždy připraven, vždy při chuti, člověk už se boji před nim i prevlikatale můj to chápe, pokud řeknu at na me netlaci, tak je OK, u nás je problém,'ze sex dřív trval klidně hodinu a to se proste porad nedá, ale už je to lepší.
Já se vetsinou desim, už jen když vím, ze je to par dni a ze to proste přijde. Po akci v pohodě, mam chuť, ale už jen ten pocit, ze bych mela …
Jo, to trvání znám
Pro mě nic moc, zkrátka takto dlouho nevydržím, bolí mě nohy, chytají křeče do nohou, jsem akorát tak dodřená…Jako 20-30min je maximum a stejně tak jsem ráda, když proběhne pro změnu rychlovka
Anonymní píše:
Já chci taky takového manžela. Ale chápu, že to musí být na bednuU nás je to přesně naopak, těžký nezájem a to je na bednu ještě víc
![]()
Mám doma to stejné a fakt je to taky na bednu
![]()
,porad na me saha tema pazourama,nemuzu se ani pro nic sehnout na zem,uz vidim ten jeho hladovy pohled na mem zadku,kazdeho dvojsmyslu se chyti a otoci se to na sex.Nikdy mi nebyl neverny,alespon o tom nevim,je dobry manzel a vynikajici otec,nemame mezi sebou zadny problem,ale me tohle proste vadi,nektera si treba reknete,ze jsem pitoma a jak muzu byt rada,ale me uz se to nelibi,v televizi vidim dva,jak se libaji a zveda se mi zaludek.Pokud reknu,ze se milovat nechci,tak se nic nedeje,jen rekne,ze si myslel,jak to bude hezke a jak se tesil.
,to uz pribehne a debilne se usmiva,ja stojim nad hrncem kde plavou knedliky,v troube maso,para jde na me ze vsech stran,deti rvou na cely barak a v tu chvili bych mu nejradsi dala pesti,protoze vim co za minutu rekne a REKNE!
Mam manzela,jsme spolu 15 let,mame deti a manzel se porad chova,jak kdyby jsme se teprve poznali.Neustale ma chut na sex,kazdou pulhodinku mi to naznacuje,jak se tesi na vecer
Nesmi videt,nebo slyset,ze jsem zpocena