Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:dočetla jsem a jen zírám,mám doma to samé,začínám nenávidět sex,někdy ho zvládám jen připitá,vadí už mi vše,kde se mluví o sexu,pracuji hodně s mužskýma a když slyším jejich kecy o sexu,chovám se jak frigida…ale nejsem,jen to má zhnusený z domova,zítra jsem s manželem sama doma a od rána slyším jak se těší na zítra a že budem sexovat a jak na nový rok tak…leze mi to krkem,dnes se třeba naobědval .přišel mi dát pusu za dobrý oběd a nezapoměl dodat,že ještě sex a miluje mě…
Dobry vecer,predem chci napsat,ze jde o velmi pro me intimni tema a nechci,aby me tu nasel nekdo z rodiny,chodi sem obcas svagrova,a muj manzel taky nekdy nakoukne a doma by bylo zle,proto dekuji za pochopeni.
Mam manzela,jsme spolu 15 let,mame deti a manzel se porad chova,jak kdyby jsme se teprve poznali.Neustale ma chut na sex,kazdou pulhodinku mi to naznacuje,jak se tesi na vecer,porad na me saha tema pazourama,nemuzu se ani pro nic sehnout na zem,uz vidim ten jeho hladovy pohled na mem zadku,kazdeho dvojsmyslu se chyti a otoci se to na sex.Nikdy mi nebyl neverny,alespon o tom nevim,je dobry manzel a vynikajici otec,nemame mezi sebou zadny problem,ale me tohle proste vadi,nektera si treba reknete,ze jsem pitoma a jak muzu byt rada,ale me uz se to nelibi,v televizi vidim dva,jak se libaji a zveda se mi zaludek.Pokud reknu,ze se milovat nechci,tak se nic nedeje,jen rekne,ze si myslel,jak to bude hezke a jak se tesil.
Nesmi videt,nebo slyset,ze jsem zpocena,to uz pribehne a debilne se usmiva,ja stojim nad hrncem kde plavou knedliky,v troube maso,para jde na me ze vsech stran,deti rvou na cely barak a v tu chvili bych mu nejradsi dala pesti,protoze vim co za minutu rekne a REKNE!
Nechci radu,na to snad ani zadna neni,jen chci vedet,jestli mate nektera z vas manzela,ktery je stejny?Nikdy jsem tohle neslysela.Dekuji
No většina příspěvků zapadá do situace během let.. Zamlada otravují muži, „zastara“ zas ženy.
lubor40 píše:..........
No většina příspěvků zapadá do situace během let.. Zamlada otravují muži, „zastara“ zas ženy.
To jsem rada že v tom nejsem sama. Mám doma úplně totéž. Třikrát denně je úplně normální.
tak to jsem si myslela,jak na na tom nejsem špatně
…můj přítel je taky hodně sexuchtivý..nejvíc po ránu,když mám ještě zavřené oči a nechce se mi je otevírat.Vadí mi,když mě vzbouzí kvůli sexu
ale když vzbouzím já jeho do práce tak sou naše reakce nastejno.Jinak když chci sex,tak se nebrání,ba právě naopak
.Jenže já chi taky mít svůj klid.Mám ho jen,když je v práci
…ale někdy i když je hoodně unavený tak doráží ![]()
jejda to je paradox, já mám doma zase totální opak a někdy bych chtěla aby přidal, ale zase tohle je podle mě na palici
už je to moc, ale jak čtu tvůj úvodní příspěvek, tak musím říct, že já se asi chovám jako tvůj manžel
tak z mého pohledu ti můžu říct, že to jsou muka, jak bys chtěla pořád a prtner nechce…tím tě rozhodě nechci kritizovat, jen je to prostě blbé spojení, rozhodně se do ničeho nenuť!!!!
@Vanesanka
strč si ho do výfuku od auta
jsem se zasmala jako nikdy
to ja tomu mojemu řikam at si ho srči do futer že zavřu dveře
..se vždycky nasere a pak mam na chvili klídek
![]()
@PETRUCHA píše:
Mám doma to saméJÁ mám ještě problém ten, že mě nějak poslední dobou, by stačil sex tak jednou do měsíce
a on by chtěl pořád a ještě dlouho
To co popisuje zakladatelka dělá taky. Občas o tom hodíme řeč, on to chvilku respektuje, ale pak je to po pár dnech ve starých kolejích.
Tak mě tak napadá, nejsou tihle vaš „výkonní muži“ trochu proplešlý?Můj je a někde jsem četla že je to způsobený vysokou hladinou testosteronu, tudíž rovnice je plešatej chlap rovná se výkonej chlap co by pořád mohl.
ne'e, to je jen plešouncká propaganda, já bych 10× denně a vlasy bych mohl prodávat ![]()
@Mrazivý dech ja mam manžela taky vlasače a mohl by třikrat deně
,takže v tom to asi nebude ![]()
![]()
tak všeho moc škodí že… ale já ti prakticky závidím to, že řešíš takovou věc…je tu tolik diskuzí o nevěrách a smutných příběhů..tenhle to aspoň trošku rozrazil ![]()
@elisacek2010
![]()
To by člověk nevěřil co nás tu je se stejným problémem.
![]()
Závidím a strašně moc, u nás jsem to spíš já kdo by mohl mít sex 5× denně
Opravdu.Můj manžel je hrozně unavenej z práce, takže u nás sex je 1× týdně