Sexuchtivý manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.12.11 15:15

Závidím a strašně moc, u nás jsem to spíš já kdo by mohl mít sex 5× denně :mrgreen: :oops: Opravdu.Můj manžel je hrozně unavenej z práce, takže u nás sex je 1× týdně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.11 15:24
Anonymní píše:
Dobry vecer,predem chci napsat,ze jde o velmi pro me intimni tema a nechci,aby me tu nasel nekdo z rodiny,chodi sem obcas svagrova,a muj manzel taky nekdy nakoukne a doma by bylo zle,proto dekuji za pochopeni.
Mam manzela,jsme spolu 15 let,mame deti a manzel se porad chova,jak kdyby jsme se teprve poznali.Neustale ma chut na sex,kazdou pulhodinku mi to naznacuje,jak se tesi na vecer :roll:,porad na me saha tema pazourama,nemuzu se ani pro nic sehnout na zem,uz vidim ten jeho hladovy pohled na mem zadku,kazdeho dvojsmyslu se chyti a otoci se to na sex.Nikdy mi nebyl neverny,alespon o tom nevim,je dobry manzel a vynikajici otec,nemame mezi sebou zadny problem,ale me tohle proste vadi,nektera si treba reknete,ze jsem pitoma a jak muzu byt rada,ale me uz se to nelibi,v televizi vidim dva,jak se libaji a zveda se mi zaludek.Pokud reknu,ze se milovat nechci,tak se nic nedeje,jen rekne,ze si myslel,jak to bude hezke a jak se tesil.
Nesmi videt,nebo slyset,ze jsem zpocena :oops: ,to uz pribehne a debilne se usmiva,ja stojim nad hrncem kde plavou knedliky,v troube maso,para jde na me ze vsech stran,deti rvou na cely barak a v tu chvili bych mu nejradsi dala pesti,protoze vim co za minutu rekne a REKNE!
Nechci radu,na to snad ani zadna neni,jen chci vedet,jestli mate nektera z vas manzela,ktery je stejny?Nikdy jsem tohle neslysela.Dekuji
dočetla jsem a jen zírám,mám doma to samé,začínám nenávidět sex,někdy ho zvládám jen připitá,vadí už mi vše,kde se mluví o sexu,pracuji hodně s mužskýma a když slyším jejich kecy o sexu,chovám se jak frigida…ale nejsem,jen to má zhnusený z domova,zítra jsem s manželem sama doma a od rána slyším jak se těší na zítra a že budem sexovat a jak na nový rok tak…leze mi to krkem,dnes se třeba naobědval .přišel mi dát pusu za dobrý oběd a nezapoměl dodat,že ještě sex a miluje mě… :zed: kdyby o tom pořád nemluvil a nenaznačoval,tak možná chut je…nic příjemnýho to není!!chápu tě…
  • Citovat
  • Upravit
41
30.12.11 16:32

mladí muži vs mladé ženy

No většina příspěvků zapadá do situace během let.. Zamlada otravují muži, „zastara“ zas ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
30.12.11 16:46
lubor40 píše:
No většina příspěvků zapadá do situace během let.. Zamlada otravují muži, „zastara“ zas ženy.
.......... 8o ....... :lol: :mrgreen: Jaj! Tak to se má na co těšit - všecko vrátím…všecko vrátím :cert: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
1.1.12 19:19

To jsem rada že v tom nejsem sama. Mám doma úplně totéž. Třikrát denně je úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
6.6.12 18:19

tak to jsem si myslela,jak na na tom nejsem špatně :P …můj přítel je taky hodně sexuchtivý..nejvíc po ránu,když mám ještě zavřené oči a nechce se mi je otevírat.Vadí mi,když mě vzbouzí kvůli sexu :roll: ale když vzbouzím já jeho do práce tak sou naše reakce nastejno.Jinak když chci sex,tak se nebrání,ba právě naopak 8o .Jenže já chi taky mít svůj klid.Mám ho jen,když je v práci :P …ale někdy i když je hoodně unavený tak doráží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
6.6.12 19:37

jejda to je paradox, já mám doma zase totální opak a někdy bych chtěla aby přidal, ale zase tohle je podle mě na palici :-D už je to moc, ale jak čtu tvůj úvodní příspěvek, tak musím říct, že já se asi chovám jako tvůj manžel :-D tak z mého pohledu ti můžu říct, že to jsou muka, jak bys chtěla pořád a prtner nechce…tím tě rozhodě nechci kritizovat, jen je to prostě blbé spojení, rozhodně se do ničeho nenuť!!!!

• Citovat
  • Upravit
240
6.6.12 21:36

@Vanesanka :potlesk: :potlesk: strč si ho do výfuku od auta :palec: :palec: jsem se zasmala jako nikdy :mrgreen: to ja tomu mojemu řikam at si ho srči do futer že zavřu dveře :P ..se vždycky nasere a pak mam na chvili klídek :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
6.6.12 21:46
@PETRUCHA píše:
Mám doma to samé :zed: JÁ mám ještě problém ten, že mě nějak poslední dobou, by stačil sex tak jednou do měsíce :roll: a on by chtěl pořád a ještě dlouho :? To co popisuje zakladatelka dělá taky. Občas o tom hodíme řeč, on to chvilku respektuje, ale pak je to po pár dnech ve starých kolejích.
Tak mě tak napadá, nejsou tihle vaš „výkonní muži“ trochu proplešlý? :lol: Můj je a někde jsem četla že je to způsobený vysokou hladinou testosteronu, tudíž rovnice je plešatej chlap rovná se výkonej chlap co by pořád mohl. :lol:

ne'e, to je jen plešouncká propaganda, já bych 10× denně a vlasy bych mohl prodávat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
6.6.12 21:49

@Mrazivý dech ja mam manžela taky vlasače a mohl by třikrat deně :zed: ,takže v tom to asi nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
6.6.12 21:51

:lol: :lol: :lol: :lol:
tak všeho moc škodí že… ale já ti prakticky závidím to, že řešíš takovou věc…je tu tolik diskuzí o nevěrách a smutných příběhů..tenhle to aspoň trošku rozrazil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
6.6.12 21:53

Jé koukám, že nám to tady obživlo. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
6.6.12 21:54

Můj manžel taky není plešatej. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
6.6.12 21:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
6.6.12 22:03

@elisacek2010 :mavam: :mavam:
To by člověk nevěřil co nás tu je se stejným problémem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí