Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky, zrovna jsme dorazili z porodnice a koukám, co za pleny pořídit. Úvodní sada pampers Pure protection nám došla, vyhovovala (bez chloru, bělení a parfemace), ale přemýšlím, jestli není lepší alternativa?
Přijde mi úplně zbytečný benefit vysoká savost - až 12h ochrana, když stejně prebaluju většinou do 15 minut od vykonání potřeby, prostě jen chci jednorázovky z co nejsetrnejsiho materiálu pro mimi.
Ani rozlozitelne být nemusí, putují normálně do smesneho odpadu ![]()
Tak jestli má někdo tip a zkušenost, o kterou by se chtěl podělit, budu moc vděčná
![]()
Tak vysokou savost ocenis az pozdeji, kdy se ti dite nebude napr. v noci budit kazdou chvili
a pokud si smirena s vyssi porizovaci cenou, tak za me muzu doporucit napr. pleny od Kit a Kin (casto maji 20% slevu na cely sortiment). I s temi Pampers Pure protection jsem byla spokojena. V okoli hodne frci Kolorky, ale prislo mi, ze moc nevydrzi. Totalni propadak mi prisla rada Natur z DM - syn se dvakrat otrel o sedacku a plena plna zmolku a na vyhozeni ![]()
Já měla a mám dm nature, dcera má 2 roky a jsem spokojená. Jen mají teď nějakou novou recepturu a uvolňují se z toho chloupky, ale asi mi to nijak závratně nevadí.
@ProfZav zvenku mi to zase tak nevadi, ale prijde mi neprakticke pri kazdem prebalovani dite obirat, aby na nem nebyly ty uvolnene nitky ![]()
@smeagol89 Chápu
Já ji pokaždé oplachuju vodou, tak mi to neva ![]()
Já beru klasické v dm ne ty bio, ty jsou celkem v pohodě a dobrou zkušenost mám i s lupilu z Lidlu. Nebo Bella happy jsou dobre. Ale každému vyhovuje něco jiného, já bych koupila víc značek, menší balení a rozhodla se co nám bude sedět nejvíc.