Biobronz krém zkušenosti

474
14.6.22 14:57

Biobronz krém

Ahoj, máte někdo zkušenost? Věříte tomu? Jak tento přípravek funguje aniž by to byl samoopalovak?? Když jsem zpochybnila příspěvek smazali. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
613
14.6.22 15:26

Já už měla bio bronz, shine brown a ještě jeden na stejný způsob. Podle mě záleží, jakou má člověk pokožku a jak se opaluje „normálně“. Je potřeba si uvědomit, že je to bez jakéhokoliv ochranného faktoru. Jenže já můžu být na sluníčku celý den a nespálím se, takže za mě funguje, už ho mám třetím rokem, sem po něm jako od moře, krásná hnědá barva, přikládám foto po druhém dní opalování na zahradě :) na

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
14.6.22 16:15

Ahoj,

já ho zkoušela loňskou sezónu u nás i u moře i v solárku. Opaluju se dobře a nepřišlo mi, že bych s ním byla nějak opálenější. A byl strašně mastný. Mám lepší zkušenost s tímhle, hezky se roztírá a nemastí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
14.6.22 16:55
@thommaska píše:
Já už měla bio bronz, shine brown a ještě jeden na stejný způsob. Podle mě záleží, jakou má člověk pokožku a jak se opaluje „normálně“. Je potřeba si uvědomit, že je to bez jakéhokoliv ochranného faktoru. Jenže já můžu být na sluníčku celý den a nespálím se, takže za mě funguje, už ho mám třetím rokem, sem po něm jako od moře, krásná hnědá barva, přikládám foto po druhém dní opalování na zahradě :) na

Pěkné… No právě. Taky právě tomu moc nedůvěřuji, že by po něm od přírody bledule mohly být opálené. Samoopalovak tam znám mechanismus a je to na nic, to jakobx opálení. Ale abych věřila, že si větru ' mrkev ' do pokožky a budu opálená? :think: navíc ty modelky co prý byly blede a vychvaluji to, tak pochybuji, že si mazaly třeba oční víčka ale opálené je mají :lol: já se teda nechci nějak zásadně opálit a myslím že opalování samo o sobě a kór u bledule není zdravé, ale samozřejmě chci vyrazit s dětmi na koupaliště a ne pri měsíčku. A nemusím zrovna mít oranžový obličej a bílé nohy ( opalim se zlehka jen na exponovaných místech )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15858
14.6.22 16:59
@Mysiceles píše:
Pěkné… No právě. Taky právě tomu moc nedůvěřuji, že by po něm od přírody bledule mohly být opálené. Samoopalovak tam znám mechanismus a je to na nic, to jakobx opálení. Ale abych věřila, že si větru ' mrkev ' do pokožky a budu opálená? :think: navíc ty modelky co prý byly blede a vychvaluji to, tak pochybuji, že si mazaly třeba oční víčka ale opálené je mají :lol: já se teda nechci nějak zásadně opálit a myslím že opalování samo o sobě a kór u bledule není zdravé, ale samozřejmě chci vyrazit s dětmi na koupaliště a ne pri měsíčku. A nemusím zrovna mít oranžový obličej a bílé nohy ( opalim se zlehka jen na exponovaných místech )

Ty modelky to vychvalují, protože jsou za to placené. Za mě to jsou vyhozené peníze a podpora podvodného businessu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
14.6.22 19:08
@thommaska píše:
Já už měla bio bronz, shine brown a ještě jeden na stejný způsob. Podle mě záleží, jakou má člověk pokožku a jak se opaluje „normálně“. Je potřeba si uvědomit, že je to bez jakéhokoliv ochranného faktoru. Jenže já můžu být na sluníčku celý den a nespálím se, takže za mě funguje, už ho mám třetím rokem, sem po něm jako od moře, krásná hnědá barva, přikládám foto po druhém dní opalování na zahradě :) na

Můžeš mi napsat třeba do zprávy konkrétní značku. dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
14.6.22 19:17

@negra je to v textu Bio Bronz, Shine brown, třetí nevím jak se jmenuje, to bych musela na zahradu :wink: dej si to do vyhledávače :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.23 17:36
@Mysiceles píše:
Ahoj, máte někdo zkušenost? Věříte tomu? Jak tento přípravek funguje aniž by to byl samoopalovak?? Když jsem zpochybnila příspěvek smazali. Děkuji

Já vyzkoušela v soláriu a žádná reakce. Když jsem napsala na jejich fb negativní komentář, tak ho smazali. Po pár dnech jsem se opět na fb dostala s dotazem proč mažou negativní recenze a už jsem blokována.
Už tohle jednání mluví za vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.6.25 23:45

Biobronz versus přírodní alternativy

Vyzkoušela jsem vloni. Jako ano, po namazání je člověk trochu mastnější, ale to se vstřebá. Nevím tedy o samoopalovacím efektu, na sluníčku v ČR…za mne dobrý. Moje první opálení, ať se mažu, čím se mažu a jsem kdekoli, vždy do červena, pak se buď sloupu a nebo to rovnou zhnědne. Před mořem mívám aspoň pidi základ z Čech.
Biobronz jsem si koupila kvůli složení, nejsem žádná ekobio…ale… Když jsem před lety četla studie o klasických opalovacích krémech, docela se mi naježily chlupy. Pak jsem procházela přírodní alternativy… Nevím, jestli to je známé, ale snad každý přírodní olej má nějaký UV. Neberte mne za slovo.. virgin olivový 6, kokosový 8… Ano, vše do 10, ale…
Tehdy jsem letěla na Mallorcu, téměř bílá, koupila jsem si tam v supermarketu bio kokosový olej.. druhý den před večeří jsem vypadala, jak indiánská babička (rudoch) třetí den ráno jsem po sprše vyfotila mou nohu s bílým ručníkem a obličej… Normálně tmavě hnědá. A ano, mazala jsem se několikrát denně, děti byly tedy naštvané, když mne chtěly ve vodě chytit, vyklouzla jsem jim (tehdy jsem nepoužila opravdu nic jiného, ani po opalování, vždy jen kokosák).Jindy v Řecku, když jsem nesehnala kokosový, koupila jsem jejich farmářský olivový..ten mi přišel o trochu horší, co se opalování týče. V porovnání s vysloveně oleji je za mne biobronz úplně v pohodě, není tak mastný. Ještě jsem si kdysi koupila nějaké máslo na opalování, s vazelínou… A je pravda, že se mi udělaly na kůži takové mokvavé pupínky zalité vodou… Možná náhoda, možná právě důsledek vazelíny, kdy pokožka nemohla dýchat.
Déle trvající opálení… jasně, u moře na sebe vetsina lidí pořád něco patlá, pak přijedeme do Čech… A nic. A divíme se, že za pár týdnů jsou z nás zase běloši.
S kokosákem se opálila i kamarádka blondýna v Čechách, dle jejich slov se opálila prvně v životě.

A ano, kokosák jsem si koupila i v Dominikánské republice, kde k mému údivu měli i odstupňované UV… Bohužel neměli jen obyčejný a při nošení batohu jsem si narušila pokožku, takže ramena fakt nic moc.. pak jsem jinde sehnala obyč kokosák, přiznám, že na ramena jsem si mazala aloe Vera.. ale celkově k mému úžasu s mou pokožkou jsem byla opravdu v pohodě… byť tam se doporučuje 50.

Třeba někomu mé zkušenosti pomohou… Někoho třeba rozesmějí, někoho pobouří…ale… takový je život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí