Peroxid a semi- permanentní barva

45
13.6.22 15:33

Peroxid a semi- permanentní barva

Přeji pěkný den. Chtěla bych si vlasy obarvit na světle modrou, takovou jaká je na obrázku, ale na netu jsem našla jen semi permanentní, Demi permanentní - zkrátka ty co se vymývají. Potřebuji tento odstín, ale permanentní, dlouhotrvající. Má otázka tedy zní, víte o nějaké barvě která je permanentní a má tento odstín? Nebo je možné smíchat permanentní tmavě modrou třeba s blond barvou? A je možné dát peroxid tedy vyvíječ do barvy, která je semi permanentní, vymývací? Předem děkuji za odpovědi a třeba se tu najde nějaká kadeřnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
13.6.22 15:58

Tyhle barvy snad ani neexistují na trvalo. A míchat peroxid někam, kam nepatří nebo míchat dvě barvy dohromady bych si doma netroufala, ono ty barvy na vlasy jsou celkem věda a nedá se míchat všechno se vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
13.6.22 16:12

Aby to to chytlo, tak musíš mít zesvětlený svůj základ do blond.

• Citovat
  • Upravit
45
13.6.22 16:19

@Kriss Tina Teď mám svou oranžovou, je permanentní, ale i tak se vymývá. Barvim každé 3 měsíce. Kdyby aspoň byla barva která vydrží stejně dlouho jako ta co mám teď. Mám uz toho spoustu vyzkoušeného. Barvim se sama od 11 let a u kadeřnice jsem nebyla snad nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
13.6.22 16:20

@Sabrine Ano já vím. Stahovala jsem si sama černou do blond aby mi chytla krásná neonově oranžová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
13.6.22 16:43

@Kattýsek a ta oranžová je už vymytá? Takhle ti nikdo neporadí, když nevidí co máš na hlavě. Pokud to máš žlutý a dáš na to modrou tak můžeš být zelená.. Ten vlas se musí vyčistit.

• Citovat
  • Upravit
45
13.6.22 17:01

@Sabrine Je vybledlá, ne úplně vymytá. Pokud bych sehnala barvu, kterou hledám, tak mám v plánu nechat si vlasy od kadeřnice odbarvit, protože v minulosti jsem si uz odbarvovala vlasy peroxidem a melirovacím práškem a bohužel… Zapomněla jsem na čas a spalilo mi to vlasy.. je to uz asi 8 let zpět, takže tohle už opakovat nechci. Taky jsem zkoušela odbarvovače a ty už mi vlasy nikdy nespálili, ale nikdy se mi nepodařilo to krásně odbarvit bez fleků, proto mám v plánu tentokrát kadeřnici. Zbytek uz bych si obarvila sama, jen sháním právě tu barvu, která vydrží výrazná aspoň ty 3 měsíce jako teď ta oranžová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
13.6.22 17:04

Modrá nevydrží výrazná určitě dlouho, alespoň jsem se s žádnou zatím nesetkala. Je tam více faktorů, proč se vymyvá.. Kvalita vlasů, jak moc je to odbarvený, navíc teď léto..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml