Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Přeji pěkný den. Chtěla bych si vlasy obarvit na světle modrou, takovou jaká je na obrázku, ale na netu jsem našla jen semi permanentní, Demi permanentní - zkrátka ty co se vymývají. Potřebuji tento odstín, ale permanentní, dlouhotrvající. Má otázka tedy zní, víte o nějaké barvě která je permanentní a má tento odstín? Nebo je možné smíchat permanentní tmavě modrou třeba s blond barvou? A je možné dát peroxid tedy vyvíječ do barvy, která je semi permanentní, vymývací? Předem děkuji za odpovědi a třeba se tu najde nějaká kadeřnice ![]()
Tyhle barvy snad ani neexistují na trvalo. A míchat peroxid někam, kam nepatří nebo míchat dvě barvy dohromady bych si doma netroufala, ono ty barvy na vlasy jsou celkem věda a nedá se míchat všechno se vším.
Aby to to chytlo, tak musíš mít zesvětlený svůj základ do blond.
@Kriss Tina Teď mám svou oranžovou, je permanentní, ale i tak se vymývá. Barvim každé 3 měsíce. Kdyby aspoň byla barva která vydrží stejně dlouho jako ta co mám teď. Mám uz toho spoustu vyzkoušeného. Barvim se sama od 11 let a u kadeřnice jsem nebyla snad nikdy.
@Sabrine Ano já vím. Stahovala jsem si sama černou do blond aby mi chytla krásná neonově oranžová.
@Kattýsek a ta oranžová je už vymytá? Takhle ti nikdo neporadí, když nevidí co máš na hlavě. Pokud to máš žlutý a dáš na to modrou tak můžeš být zelená.. Ten vlas se musí vyčistit.
@Sabrine Je vybledlá, ne úplně vymytá. Pokud bych sehnala barvu, kterou hledám, tak mám v plánu nechat si vlasy od kadeřnice odbarvit, protože v minulosti jsem si uz odbarvovala vlasy peroxidem a melirovacím práškem a bohužel… Zapomněla jsem na čas a spalilo mi to vlasy.. je to uz asi 8 let zpět, takže tohle už opakovat nechci. Taky jsem zkoušela odbarvovače a ty už mi vlasy nikdy nespálili, ale nikdy se mi nepodařilo to krásně odbarvit bez fleků, proto mám v plánu tentokrát kadeřnici. Zbytek uz bych si obarvila sama, jen sháním právě tu barvu, která vydrží výrazná aspoň ty 3 měsíce jako teď ta oranžová.
Modrá nevydrží výrazná určitě dlouho, alespoň jsem se s žádnou zatím nesetkala. Je tam více faktorů, proč se vymyvá.. Kvalita vlasů, jak moc je to odbarvený, navíc teď léto..