Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, mam po biochemickem tehu ( 10 dni zpozdeni od ms),6.9.jsem zacala spinit-5dni, dva dny nic a ted od 13.9 do dneska silne krvaceni, ve stredu na krvi hodnota uz jen 12.
Myslite ze toho 13.9 je 1DC? a zase zacit pocitat priblizne cca14dni do uvu??tedy do 27.9?Ovu testy mam uz koupene..nebo je mozne ze se mi ovu zkrati??a bude drive??mam v planu se zacit testovat od 23.9.snad neco neprosvihnu..
a chodi pripadna dalsi ms zase po tech 28dnech??takze to ted budu mit vse o tech 10dni posunute? dekuji
Těžko říct, může ti to další cyklus rozhodnutý takže ti nikdo neřekne, kdy ovu dorazí.
@scarlet1988 jsem na tom podobně, první biochemické a také vůbec nevím jak to teď bude, kdy může přijít ovu, jestli čekat jeden cyklus atd
snad nám tu někdo odpoví, kdo si tím prošel. Jasné je, že každý to má jinak
držím palce! ![]()
@Linusren já se radši už preventivně testují. Jsem 8dc..minule ovu 12dc
@scarlet1988 já začnu středa/čtvrtek testovat ovulku a uvidíme, jestli se něco ukáže ![]()
@Linusren taky jsem napjatá zda přijde a zda je fakt tzv. pohnojino jak se říká..
Neřešila bych to. Ten první cyklus může být jakýkoliv - od anovulačního přes ovulaci kamkoliv posunutou po zcela normální. Takže při snaze o početí bych měla normálně nechráněný sex a počítala s tím, že cyklus se může i hodně protáhnout.
@Linusren ahoj,dneska jsem 11dc, jeste jsem se dneska netestovala, cekam na 10h..jinak vcera zatim nic…uvidime, minule ovu 12dc a co ty???
@scarlet1988 já včera byla 12DC a na testu sotva viditelný duch, tak si říkám jestli vůbec nějaká bude
nevím, jestli to mam zkoušet dnes a nebo až zítra no ![]()
@Linusren ja mam slabe carky skoro cely cyklus
,takze pouzivam jeste digitaln i clear blue..ale vcera na nem carka taky nic moc..uvudim dneska jestli carka trochu zesili a bude to taspon trochu smerovat k zitrejsi ovu (pokud tedy bude)
@scarlet1988 tohle ale bylo opravdu že spíš nic
jako dálnici na testech nemam nikdy, pokud si nepíchnu ovitrelle
, ale takhle neviditelnou nebo slabou jsem nikdy neměla. uvidím zítra, jestli to bude lepší
a ty dej vědět až se otestuješ ![]()
@Linusren jj dam…to jsem vzdy tak nervozni do te 10h…ani nepiju skrz moč…ikdyz bych rada ![]()