1. snažení září 2021

1446
17.9.21 00:09

1. snažení září 2021

Ahoj,

najdu nějaké spřízněné duše, které se aktuálně rozhodli pro dítě? Chci se vykecat. Jsem defacto nováček (nic o tom nevím, neorientuju se), ale hrozně netrpělivý nováček, přijde mi, že když se nezadaří hned, tak se složím, což je skoro jasné :lol:
My jsme začali naplno, ale asi uplně mimo, týden pře menstruací, to je asi blbost, co? :lol:

Jak jste na tom vy? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
17.9.21 07:15

Týden před ms je fakt pozdě no, takže počkej na další cyklus a neupinej se na to, průměrnému páru to trvá půl roku, než se zadari a čím víc to hrotis, tím víc to pak nejde. Začni zobat listovku, hod se do klidu a užívej si sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
17.9.21 07:44

Ahoojky :kytka: tak my se snazime 4mesice :andel: a dnes jsem 1.DC :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
17.9.21 07:56

Ahoj, my jsme naplno začali tenhle cyklus. 2 měsíce předtím jsme se jen nechránili a teď jsme taky začali naplno, ale vypadá to, že se nepovedlo. Tak držím pěstičky, ať se povede co nejdříve. Jinak samozřejmě, že jsem taky ten typ, co se na to upne a chce to hned a o to to je horší. To ti příjde, že se ty dny strašně vlečou, no hrůza :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
17.9.21 09:17

@Elíseček ahooj a snazite se o prvni? 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
17.9.21 09:30

@Ruzenka2021 Ano, o první. Chtěli jsme původně začít už loni, ale přišel ten covid, tak jsme to odložili, pak přišli zásnuby, v červnu svatba a už jsme řekli, že to odkládat nebudeme. Manželovi je přes 30, mně bude 27 za půl roku, takže myslím, že ideální čas. Vždycky jsem chtěla být mladá máma :srdce: jen nevím, jestli je to brané ještě jako že jsem mladá :lol: :lol: :lol: :lol: a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
17.9.21 09:44
@Elíseček píše:
@Ruzenka2021 Ano, o první. Chtěli jsme původně začít už loni, ale přišel ten covid, tak jsme to odložili, pak přišli zásnuby, v červnu svatba a už jsme řekli, že to odkládat nebudeme. Manželovi je přes 30, mně bude 27 za půl roku, takže myslím, že ideální čas. Vždycky jsem chtěla být mladá máma :srdce: jen nevím, jestli je to brané ještě jako že jsem mladá :lol: :lol: :lol: :lol: a vy?

Ja a pritel mame 27, snazime se o 1., ale jak to tak vidim, ze to nejde hned, tak budu rada, abych to stihla do tech 30ti :palec: pritom antikoncepci neberu uz nejake 3roky, cyklus mam pravidelny 25-27dni, kazdy mesic mi mesicky chodi, tak jsem si rikala, ze problem nebudu mit. Ovulaci na sobe teda vubec nepoznam, ale minuly cyklus jsem si zkusila ovu test vecer 12DC a vysel mi pozitivni. Tak jsem si rikala, ze ted tento cyklus zkusim zas zmerit. A uvidim :nevim: jestli mi chodi ovulace pravidelne treba.. jsem si rikala, ze kdo vi jestli nemam anovulacni cykly..zas ty nejhorsi scenare, ze kdyz to nejdr napoprve tak jsem hned neplodna :D a pritom jsme si rikali s pritelem nebudeme to hrotit narodi se hned za pul roku, za rok neupinejme se a doopravdy jsem si rikala, ze mimco nepotrebuji hned ted a strjne ty 4mesice neresim nic jineho :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
17.9.21 10:36

@Ruzenka2021 Jooo, přesně tak. Taky neberu přes 2 roky. Taky cykly pravidelný 30 dní. Jenže letos v březnu, kvůli svatebnímu stresu posun o 6 dní. Pak se to zase uklidnilo. Minulý měsíc zpoždění 8 dní, tak jsem si říkala, ono se to povedlo hned a to jsem právě taky vůbec nevěděla, jak a kdy ovu byla… no a pak mi naskákaly pupínky a věděla jsem, že mrcha dojde, tt samozřejmě negativní, manžel ten to na mě hned viděl, přišel utěšovat, ale stejně slzičky padaly. Přeci jenom 8 dní zpoždění už vypadá nadějně a prdlajs, nic z toho. Ovulaci na sobě jsem taky absolutně nepoznala. A nakonec jsem to udělala tak, že od konce srpna měřím bazální teplotu, abych věděla, jestli mi vůbec funguje tělo správně, jestli ty ovulace vůbec mám a jak dlouhou mám luteální fázi, protože krátká může způsobovat problém s otěhotněním, že se emryo nestihne zachumlat. Teď od minulého pondělí píchání v podbřišku, nic hrozného, ale já mám snížený práh bolesti, takže je možné, že jsem to předtím jen nevnímala. A píchalo mě tam už 3 dny, tak jsem si řekla, že to není možné, udělala ve čtvrtek ovu test a byl pozitivní. Tak jsme na to vlítli, ale nevypadá, že se zadařilo. Krvavé údolí teda čekám až ve středu cca, ale teplota mi klesá, takže příští měsíc pokračování :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
17.9.21 11:21

@Elíseček tyyyjo, tak ty to mas jinak vše zmákle, to koukam. :palec: :palec: tak třeba se zadaří a testovat te nalaka driv? Nebo budes az 1.den vynechání? Ja si rikala, ze kdyz se nezadari do konce roku, tak od ledna zacnu taky merit bazalni teplotu. My s pritelem mivame sex podle chuti moc se jeste neupinam na ovulaci, ale tento mesic to asi zkusim nejak naplanovat na tu ovulaci, pokud teda bude doma, jezdiva vzdy na 3dny v tydnu pryc sluzebne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
17.9.21 11:28

@Ruzenka2021 láká, ale nechci být zklamaná, protože se hodně moc stává, že se mimi chytí, ale odejde s MS a to bych akorát obrečela, takže netestuju, ale samozřejmě, že mě svrbí prsty :lol: :lol: :lol: :lol:

u nás je to těžké, manžel hodně tvrdě pracuje, většinu dnů v týdnu 16 hodin denně, takže chuť na sex samozřejmě nemá, nají se a padne do postele úplně vyřízený, takže my to plánovat musíme, protože by jsme jinak nepočali nikdy. Náš normální rytmus byl 3 krát do měsíce a teď v době ovu každý den. Píchalo mě furt v podbříšku a asi jak na to nejsem zvyklá, mít tolik sexu, tak mi tím natáhl nějaký sval tam :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
17.9.21 12:15

@Elíseček to se da chapat, ze nema po tezke praci chuť. To i potom chapu to planovani😊 ja si porad rikam ze do konce roku vklidu a od noveho roku se ze me stane měřička a lapačka duchu a tu ovu chci merit tim teplomerem, ale delam i nocni, tak nevim no :nevim: cetla jsem, ze 4hod spanku a muzes zmerit, ale ja po nocni spim tak dve hod max pak vstanu, neco delam potom jdu zas spat a tak porad dokola :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
17.9.21 12:45

@Ruzenka2021 taky jsem si myslela, že to hrotit nebudu, ale touha po mimi je veliká no. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
17.9.21 14:31

@Elíseček a ty mas tu ovu aplikaci, nebo si to znacis do grafu nekde na papir :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
17.9.21 16:35

@Ruzenka2021 aplikaci fertility friends

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
17.9.21 17:35

Ahooj, koukám, že to máte mnohem více zmáklé než já, já jsem úplný amatér zatím. Každopádně mně už je 30, takže do 30 to nestihneme :mrgreen: Navíc mám teď antibiotika na týden, takže paráda, aspoň se zotavím :lol: No teplotu ani nic takového si neměřím a taky si teda myslím, že něco takového jako dát si půl rok/rok a neřešit to, jestli to vyšlo/nevyšlo je scifi…hned se člověk pozoruje :D Já teda to nemám uplně pravidelné, spíš tak 28-35 dní, takže u mě těžko říct, kdy je zpoždění :D
Jinak my jsme taky stihli svatbu v covidu (bylo to super, ale naprd, byla jsem vystresovaná až hrůza, nestihla jsem si to pořádně předtím tu přípravu užívat, ale co už :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí