Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já osobně ovulaci také cítím a netestuji.
Teda teď jsem si testy koupila, právě abych si to co píšeš ověřila. Tak jsem zvědavá ![]()
Pak napíšu, jak to dopadlo ![]()
Ahoj, tak čerstvá zkušenost.
Já musím říct, že u mě to bylo asi naopak. Od neděle jsem měla své klasické ovulační příznaky, tak jsem si udělala test a negativní. V úterý test znova a opět negativní. Včera mi to nedalo, a přestože jsem už měla příznaky slabší, tak jsem se otestovala. A hle, dvě krásné čárky. Takže příznaky od neděle, v pondělí asi nejvíce a pozitivní ve středu.
Dnes odpoledne jen ze zvědavosti chci zkusit další. ![]()
Ahoj holky,

chápu, že každá to máme jinak, jen mě zajímá, co na to ty z vás, které to víc řeší, testují a mají to na sobě podrobně zmapované 
píšu jen ze zvědavosti, ale prosím o anonym
Nepatřím k těm, které by testovaly ovulaci, vůbec mě to neláká. Ale většinou ji na sobě poznám (před těhotenstvím vůbec, po porodu skoro pokaždé).
Tak jsem se chtěla zeptat těch, které testují, jestli vám přesně sedí to, že těch cca 12-48h po pozitivním testu máte příznaky ovulace?
Ptám se proto, že tu několikrát zaznělo, že ideální je se snažit těsně před ovulací, tak jestli třeba při těch příznacích není už pozdě?
Mně se pohybuje ovulace v rozmezí 5 dnů, tak až s příznaky zjistím, že je tu a že bychom měli máknout
Jinak to nijak neplánujeme, někdy spolu na miminku „pracujeme“ ob den, někdy jen 1-2× do týdne, když cítím ovulaci, tak pokaždé. No a zatím se nezadařilo, tak jen přemýšlím, jestli s těmi příznaky už není pozdě
Děkuji za zkušenosti a postřehy