Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Používáme Babylove Nature z DM drogerie. Nejsou to klasický Babylove, mají tam napsáno OKo wilden.
https://www.dm.cz/…5559760.html
Celkem dobré jsou Babylove Öko nature. Dostupné v DM, přívětivá cena. Dávám též anonym, když plenky jsou citlivé téma ![]()
@Anonymní píše:
Celkem dobré jsou Babylove Öko nature. Dostupné v DM, přívětivá cena. Dávám též anonym, když plenky jsou citlivé téma
Cože? To snad ne?! Pleny? ![]()
Kolorky, Bezva plenky, Naty… ty mame behem 8 tydnu odzkousene.
Používáme látkové ale když někam jedu a nebo teď už někdy i jen tak ven (malá už je poměrně veliká a doma bez plen) bereme babylove nature z DMka
.
@Anonymní píše:
Ahoj maminky:-))
Pomalu nastal čas, kdy je potřeba začít nakupovat výbavičku.
Konkrétně bych potřebovala poradit co se plenek týká. Ne vždy se daji použit bavlněné plenky, které můžu někde oprat…
V žádném případě nechci používat ty nejvíc známé značky (všichni víme, co myslím).
Proto se ptám, nějaký tip na bio/eko plenky? Bez zbytečné chemie? Cenově dostupné?
Děkuji:-))
Beaming baby, Naty
Dámy:-) děkuji za dané tipy. Každopádně rýpnutí s anonymem jste si mohly odpustit. Co by Vám jako pomohla moje přezdívka, která je stejně anonymní a nic Vám o mně neřekne? Jen proste to rypnuti co? Je tady pár lidi a tetiček z mého okolí, a Moji přezdívku znají. Proto poslouchat jejich cenné rady, jak ony to s plenkama dělaly a jaké mám koupit opravdu nehodlám. Stačí vám to takto? ![]()
Jinak děkuji všem, co mi dali tipy a nemají blbé keci, proč anonym. Díky ![]()
@Anonymní píše:
Dámy:-) děkuji za dané tipy. Každopádně rýpnutí s anonymem jste si mohly odpustit. Co by Vám jako pomohla moje přezdívka, která je stejně anonymní a nic Vám o mně neřekne? Jen proste to rypnuti co? Je tady pár lidi a tetiček z mého okolí, a Moji přezdívku znají. Proto poslouchat jejich cenné rady, jak ony to s plenkama dělaly a jaké mám koupit opravdu nehodlám. Stačí vám to takto?
No to je snad nejhloupější výmluva na anonym, která na EM zatím padla.
Uzavřela bych diskuzi, obrací se to úplně jiným směrem. Hezký večer.
Za me take babylove nature, jinak latkuji, davam na noc a cesty…
https://www.emimino.cz/…indeln-mini/#…
ostatni mohou pridat recenze
diky
recenze na vsechny pleny zde
https://www.emimino.cz/…jednorazove/
@Zumpa píše:
No to je snad nejhloupější výmluva na anonym, která na EM zatím padla.
asi tak
![]()
@Anonymní píše:
Dámy:-) děkuji za dané tipy. Každopádně rýpnutí s anonymem jste si mohly odpustit. Co by Vám jako pomohla moje přezdívka, která je stejně anonymní a nic Vám o mně neřekne? Jen proste to rypnuti co? Je tady pár lidi a tetiček z mého okolí, a Moji přezdívku znají. Proto poslouchat jejich cenné rady, jak ony to s plenkama dělaly a jaké mám koupit opravdu nehodlám. Stačí vám to takto?
Ale prd rýpnutí
Prostě mě jen zajímá proč má někdo potřebu zákládat anonymně téma a zrovna ještě o plenách a slušně se zeptala, nic víc
Jako asi bych to pochopila snad jen kdybys měla vřed na zadku a měla nick pod civilním jménem…ale co, hold kaaždej jsme ňákej
![]()
Ahoj maminky:-))
Pomalu nastal čas, kdy je potřeba začít nakupovat výbavičku.
Konkrétně bych potřebovala poradit co se plenek týká. Ne vždy se daji použit bavlněné plenky, které můžu někde oprat…
V žádném případě nechci používat ty nejvíc známé značky (všichni víme, co myslím).
Proto se ptám, nějaký tip na bio/eko plenky? Bez zbytečné chemie? Cenově dostupné?
Děkuji:-))