Bio/eko plenky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.8.19 18:46

Bio/eko plenky

Ahoj maminky:-))
Pomalu nastal čas, kdy je potřeba začít nakupovat výbavičku.
Konkrétně bych potřebovala poradit co se plenek týká. Ne vždy se daji použit bavlněné plenky, které můžu někde oprat…
V žádném případě nechci používat ty nejvíc známé značky (všichni víme, co myslím).
Proto se ptám, nějaký tip na bio/eko plenky? Bez zbytečné chemie? Cenově dostupné?
Děkuji:-))

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1103
28.8.19 18:51

Používáme Babylove Nature z DM drogerie. Nejsou to klasický Babylove, mají tam napsáno OKo wilden.
 https://www.dm.cz/…5559760.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
28.8.19 18:51

A proč anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.19 18:53

Celkem dobré jsou Babylove Öko nature. Dostupné v DM, přívětivá cena. Dávám též anonym, když plenky jsou citlivé téma ;)

• Citovat
  • Upravit
1103
28.8.19 18:59
@Anonymní píše:
Celkem dobré jsou Babylove Öko nature. Dostupné v DM, přívětivá cena. Dávám též anonym, když plenky jsou citlivé téma ;)

Cože? To snad ne?! Pleny? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
28.8.19 19:05

Kolorky, Bezva plenky, Naty… ty mame behem 8 tydnu odzkousene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
28.8.19 19:34

Používáme látkové ale když někam jedu a nebo teď už někdy i jen tak ven (malá už je poměrně veliká a doma bez plen) bereme babylove nature z DMka :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
28.8.19 19:37
@Anonymní píše:
Ahoj maminky:-))
Pomalu nastal čas, kdy je potřeba začít nakupovat výbavičku.
Konkrétně bych potřebovala poradit co se plenek týká. Ne vždy se daji použit bavlněné plenky, které můžu někde oprat…
V žádném případě nechci používat ty nejvíc známé značky (všichni víme, co myslím).
Proto se ptám, nějaký tip na bio/eko plenky? Bez zbytečné chemie? Cenově dostupné?
Děkuji:-))

Beaming baby, Naty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.19 19:38

Dámy:-) děkuji za dané tipy. Každopádně rýpnutí s anonymem jste si mohly odpustit. Co by Vám jako pomohla moje přezdívka, která je stejně anonymní a nic Vám o mně neřekne? Jen proste to rypnuti co? Je tady pár lidi a tetiček z mého okolí, a Moji přezdívku znají. Proto poslouchat jejich cenné rady, jak ony to s plenkama dělaly a jaké mám koupit opravdu nehodlám. Stačí vám to takto? ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.19 19:39

Jinak děkuji všem, co mi dali tipy a nemají blbé keci, proč anonym. Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15712
28.8.19 19:43
@Anonymní píše:
Dámy:-) děkuji za dané tipy. Každopádně rýpnutí s anonymem jste si mohly odpustit. Co by Vám jako pomohla moje přezdívka, která je stejně anonymní a nic Vám o mně neřekne? Jen proste to rypnuti co? Je tady pár lidi a tetiček z mého okolí, a Moji přezdívku znají. Proto poslouchat jejich cenné rady, jak ony to s plenkama dělaly a jaké mám koupit opravdu nehodlám. Stačí vám to takto? ;)

No to je snad nejhloupější výmluva na anonym, která na EM zatím padla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.19 19:44

Uzavřela bych diskuzi, obrací se to úplně jiným směrem. Hezký večer.

• Citovat
  • Upravit
21680
28.8.19 19:53

Za me take babylove nature, jinak latkuji, davam na noc a cesty…

https://www.emimino.cz/…indeln-mini/#…

ostatni mohou pridat recenze :kytka: diky

recenze na vsechny pleny zde
https://www.emimino.cz/…jednorazove/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
28.8.19 19:56
@Zumpa píše:
No to je snad nejhloupější výmluva na anonym, která na EM zatím padla.

asi tak :palec: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
28.8.19 20:08
@Anonymní píše:
Dámy:-) děkuji za dané tipy. Každopádně rýpnutí s anonymem jste si mohly odpustit. Co by Vám jako pomohla moje přezdívka, která je stejně anonymní a nic Vám o mně neřekne? Jen proste to rypnuti co? Je tady pár lidi a tetiček z mého okolí, a Moji přezdívku znají. Proto poslouchat jejich cenné rady, jak ony to s plenkama dělaly a jaké mám koupit opravdu nehodlám. Stačí vám to takto? ;)

Ale prd rýpnutí :roll: Prostě mě jen zajímá proč má někdo potřebu zákládat anonymně téma a zrovna ještě o plenách a slušně se zeptala, nic víc :pankac: Jako asi bych to pochopila snad jen kdybys měla vřed na zadku a měla nick pod civilním jménem…ale co, hold kaaždej jsme ňákej :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí