Bio/eko plenky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
28.8.19 20:23

Latkovky pres den, na noc a cesty pouzivame Pampers Pure, jsou bez chloru. Chvili jsem pouzivala Lillydoo ale pak me tam nastvali kdyz se mi ztratil balik a presla jsem na ty PP :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
28.8.19 20:52

Za mne top Bambo Nature, v Benu lékárně je mají za dobrou cenu a vyzvednout se dají na pobočce bez poplatku.

Pokud by jsi šla do látkovek, tak je to lepší varianta. Avšak chápu, že nejsou vhodné pro každého :)

https://www.benu.cz/…-7-18kg-60ks?…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.19 20:56

Moc děkuju za vaše odpovědi, na všechno se mrknu:-))

• Citovat
  • Upravit
7712
28.8.19 20:58

Za nas treba Babylove Eko ne! Protekaji, nesedi, nejsou mi ani moc prijemne (male nevim, nema problem s zadnyma), takove prkynko, za me naprd. Palec nahoru davam Parasol od ceskeplenky.cz. mam teda ozkousene jen ty Parasol, ty Magics ne. Ale sedi krasne, neprotekaji, neskrti, bez chemie - belidel, chloru a jsou ceske vyroby + maji krasny design. Mrkni ;) a cena mi taky neprijde premrstena, obzvlast, kdyz to pouzijes jen nekdy.

Nesedi ani Babycharm od bezvaplenek. Ale hodne zalezi na proporcich miminka. Bud byly dceri male a dalsi cislo velke, protekaly nebo skrtily :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.19 21:21

Dobře, mrknu. Parasol značku vůbec neznam, tak dekuju za tip :palec: ono taky záleží co sedne mimču, mas pravdu :)

• Citovat
  • Upravit
30937
28.8.19 21:24

Pres den latkovky, v noci finske muumi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
28.8.19 21:39
@Anonymní píše:
Dobře, mrknu. Parasol značku vůbec neznam, tak dekuju za tip :palec: ono taky záleží co sedne mimču, mas pravdu :)

Kolikrat musi clovek nejaky cas zkouset, nez kapne na to prave :) ale to uz je malickost, hlavne, at je zdrave miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí