Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Nikybar Tak to se dost divim, protože my kupujeme pampers premium care po celou dobu, co mame kluky a i když mají dost načůráno, tak kdyz na to sahnu rukou, tak sucho!!
My mame presne tyto pliny a vydrzi klidne celou noc (maly nekdy spi 8 nebo 9 hodin v kuse). Opruzeny neni. Nemas je treba spatne utazene - moc malo, takze se procuraji jakoby bokem, nebo vrchem? Nebo treba nevytazenou „sukynku“ kolem stehen?
Nemáš blbou velikost? Já vím že starší dycky procural ty oranžové pampersky, ale tyhle docela sajou ![]()
Ja kupovala pro prvni dite porad pampersky a s druhym jsem vyzkousela z lidlu lupilu. Ty jsou snad o polovicku levnejsi a temer nikdy mi je ditko neprocuralo😉
Velikost mam 2 a mala ma 5300g
Na spravne nandavani si davam vzdy pozor aby mela vzdy tu sukynku vytazenou po celym obvodu nozicek. A co treba ty nove plenky Pure? Mate s nimi zkusenost?
@Nikybar píše:
Na spravne nandavani si davam vzdy pozor aby mela vzdy tu sukynku vytazenou po celym obvodu nozicek. A co treba ty nove plenky Pure? Mate s nimi zkusenost?
A jak často jí ty plenky menis? Kolik jich za den spotřebuje? My používáme a procura je jen velmi velmi výjimečně. A to ve 3 případech, buď ji tu plenku blbě dám, nebo hooodně pije a já to neuhlídám, že potřebuje častěji vyměnit. A nebo přes noc, kdy ale spí 12 - 14 hodin kuse, kdy ji plenku měním až když se vzbudí.
A klidně bych dala už velikost 3 na tyhle kila.
@Jitul.kaaa9 píše:
A jak často jí ty plenky menis? Kolik jich za den spotřebuje? My používáme a procura je jen velmi velmi výjimečně. A to ve 3 případech, buď ji tu plenku blbě dám, nebo hooodně pije a já to neuhlídám, že potřebuje častěji vyměnit. A nebo přes noc, kdy ale spí 12 - 14 hodin kuse, kdy ji plenku měním až když se vzbudí.
A klidně bych dala už velikost 3 na tyhle kila.
bych přidala ještě jeden možný případ u kluků, když jim nedáš pindíka hezky dolu a on si to na bříšku pročůrá vrškem
ale jinak souhlas, používala jsem tyhle Pampersky u obou dětí a vždy úplně super ![]()
Stava se v noci kdy je plenka procurana tak je mezi casem kdy spi od 21:00 do 3:00 jinak pres den je to ok, tak pres noc vyzkousim dat tu 3 velikost. A kdyz nevydrzi tak vyzkousim ty lidlacke. Dekuji vsem za vas cas a pekny den ![]()
@Nikybar píše:
Vetsinou kdyz mi protekaly plinky, ktery jinak sedely, tak to chtelo vetsi velikost. Ac se mi zdalo, ze jsou dobre, tak proste vetsi velikost pomohla
zkus 3 a uvidis, kdyztak je vyuzijes pozdejc. Pripadne castejc prebalovat
ale pampersky jsme meli jen 2, tak nevim…
@Nikybar píše:
Stava se v noci kdy je plenka procurana tak je mezi casem kdy spi od 21:00 do 3:00 jinak pres den je to ok, tak pres noc vyzkousim dat tu 3 velikost. A kdyz nevydrzi tak vyzkousim ty lidlacke. Dekuji vsem za vas cas a pekny den
Za me jsou dobre i babylove nebo ceskeplenky.cz, neprotekly. Pouzivam pro malou i bella happy a ty teda obcas nevydrzi, ale to kdyz je ma fakt dlouho ![]()