Pempers premium care pročůrá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3694
16.8.19 13:41

@Nikybar Tak to se dost divim, protože my kupujeme pampers premium care po celou dobu, co mame kluky a i když mají dost načůráno, tak kdyz na to sahnu rukou, tak sucho!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
672
16.8.19 13:42

Nám se vám víc osvědčily ty zelené active baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
16.8.19 13:47

My mame presne tyto pliny a vydrzi klidne celou noc (maly nekdy spi 8 nebo 9 hodin v kuse). Opruzeny neni. Nemas je treba spatne utazene - moc malo, takze se procuraji jakoby bokem, nebo vrchem? Nebo treba nevytazenou „sukynku“ kolem stehen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
16.8.19 13:48

Nemáš blbou velikost? Já vím že starší dycky procural ty oranžové pampersky, ale tyhle docela sajou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
16.8.19 13:49

Ja kupovala pro prvni dite porad pampersky a s druhym jsem vyzkousela z lidlu lupilu. Ty jsou snad o polovicku levnejsi a temer nikdy mi je ditko neprocuralo😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.8.19 13:54

Velikost mam 2 a mala ma 5300g
Na spravne nandavani si davam vzdy pozor aby mela vzdy tu sukynku vytazenou po celym obvodu nozicek. A co treba ty nove plenky Pure? Mate s nimi zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
16.8.19 14:20
@Nikybar píše:
Na spravne nandavani si davam vzdy pozor aby mela vzdy tu sukynku vytazenou po celym obvodu nozicek. A co treba ty nove plenky Pure? Mate s nimi zkusenost?

A jak často jí ty plenky menis? Kolik jich za den spotřebuje? My používáme a procura je jen velmi velmi výjimečně. A to ve 3 případech, buď ji tu plenku blbě dám, nebo hooodně pije a já to neuhlídám, že potřebuje častěji vyměnit. A nebo přes noc, kdy ale spí 12 - 14 hodin kuse, kdy ji plenku měním až když se vzbudí.
A klidně bych dala už velikost 3 na tyhle kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41039
16.8.19 14:23
@Jitul.kaaa9 píše:
A jak často jí ty plenky menis? Kolik jich za den spotřebuje? My používáme a procura je jen velmi velmi výjimečně. A to ve 3 případech, buď ji tu plenku blbě dám, nebo hooodně pije a já to neuhlídám, že potřebuje častěji vyměnit. A nebo přes noc, kdy ale spí 12 - 14 hodin kuse, kdy ji plenku měním až když se vzbudí.
A klidně bych dala už velikost 3 na tyhle kila.

bych přidala ještě jeden možný případ u kluků, když jim nedáš pindíka hezky dolu a on si to na bříšku pročůrá vrškem :mrgreen: ale jinak souhlas, používala jsem tyhle Pampersky u obou dětí a vždy úplně super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.8.19 14:30

Stava se v noci kdy je plenka procurana tak je mezi casem kdy spi od 21:00 do 3:00 jinak pres den je to ok, tak pres noc vyzkousim dat tu 3 velikost. A kdyz nevydrzi tak vyzkousim ty lidlacke. Dekuji vsem za vas cas a pekny den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
16.8.19 14:32
@Nikybar píše:

Vetsinou kdyz mi protekaly plinky, ktery jinak sedely, tak to chtelo vetsi velikost. Ac se mi zdalo, ze jsou dobre, tak proste vetsi velikost pomohla ;) zkus 3 a uvidis, kdyztak je vyuzijes pozdejc. Pripadne castejc prebalovat ;) ale pampersky jsme meli jen 2, tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
16.8.19 14:33
@Nikybar píše:
Stava se v noci kdy je plenka procurana tak je mezi casem kdy spi od 21:00 do 3:00 jinak pres den je to ok, tak pres noc vyzkousim dat tu 3 velikost. A kdyz nevydrzi tak vyzkousim ty lidlacke. Dekuji vsem za vas cas a pekny den :kytka:

Za me jsou dobre i babylove nebo ceskeplenky.cz, neprotekly. Pouzivam pro malou i bella happy a ty teda obcas nevydrzi, ale to kdyz je ma fakt dlouho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí