Pampers premium care nebo Babylove nature?

37144
13.8.19 11:31

Používala jsem oboje první týden co se malý narodil, obojí úplně na houby, malej v tom byl osypany a opruzeny. Presli sme na latkovky a příležitostně vytáhnu plenky z lidlu, ty mu nenadelaji takovou paseku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
442
13.8.19 11:38

Nám zase premium care sedí že všech nejlíp. Zkoušeli jsme hodně značek ale tyto jediné neprotekly. Ale s Babylove zkušenosti nemám :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nowena
13.8.19 11:42

Používala jsem na holku oboje, a Babylove Nature už nikdy, to raději normální Babylove. Nature neustále protékaly a dodělat je bylo pro mě za trest. Pampers seděli hezky, používala jsem přes den kalhotkové a přes noc normální a byla jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit
21311
13.8.19 11:42

Zůstala bych u premium care, babylove klukům protekaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
13.8.19 11:47

U starsi dcery jsem pouzivala pampers premium bez problemu od prvni plenky do posledniho odplenkovani. U mladsi se zmenilo slozeni tehle plinek a to opruzeni co nastalo, to fakt nechcete :pocitac: na doporuceni jsem tedy vyzkousela babylove a nemuzu si je vynachvalit. Nikdy neprotekly, sedi dobre, zadny opruzeni! Zkousela jsem i hodne vychvalovany lidl, ale ty nekolikrat procurala🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Žaňulin
13.8.19 11:47

Za mě nejlepší Pampers, meli sme je od malička pak dne přešli na babylove normální a taky dobrý nemám s nema žádný problém. Přechod byl kvůli ceně. Babylove nature katastrofa!

• Citovat
  • Upravit
7712
13.8.19 12:31

Babylove nature protekaly, strasny. Pampersky mi strasne smrdi, nemam ozkousenou teda tu radu Pure ted, ta pry ne. Ted jedeme na Babylove normalnich (super), Bella Happy (jsou ale mensi, mame vzdy o cislo vetsi nez ostatni) a nebo ceskeplenky.cz. Nesedely ani Babycharm, co tak vsichni chvali :nevim: ale podle me je to strasne individualni. Co jednomu diteti sedi, jinemu ne. Ozkousej a uvidis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
13.8.19 12:33

Diky moc vsem za zkusenosti, casto tu zminujete, ze Babylove protekaji, asi u tech premium care tedy zustaneme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
13.8.19 12:41

@Lorry1 jen ty nature ;) ty obyc jsou fajn a mne osobne prijdou lepsi jak pampersky. I kdyz s tema nebyl taky problem, ale smrdi mi :mrgreen: ale aspon ta premium care rada sla, ty zeleny nebo oranzovy jsou strasny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
13.8.19 12:48

Zkusila jsem oboje.
Babylove mi protekali, pampers byli bez problemu. Sedeli a bez opruzenin.
Ale pouzivam bella happy 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
13.8.19 12:48

Asi záleží na proporcích. My jedeme doplňkově ty DM Natur (jinak látkové) už na druhý dítě a neprotekly. Ale naše děti byly barokních proporcí. Pampers Premium Care jsem měla jen v porodnici (11/2018) a já si nemůžu pomoc, mě strašně smrdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
13.8.19 12:50

Maly ma babylove nature 2 a neprotikaji :nevim: mozna az se zacne vic hybat :nevim: a saji krasne, opruzeny neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
13.8.19 14:26

Premium care, 6 korun plenka, co mi funguje to neměním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie