Biogaia - do kdy?

3198
2.11.12 07:53

BIOGAIA dokdy?

Ahoj holky, mám dotaz, jak dlouho dávat miminku tyhle kapky? Je tam nějaký limit, že třeba do půl roku a hotovo? Nám zabraly a zabírají stále, jen nevím, jak dlouho je ještě dávat, místo 5ti kapek dávám nyní 4 kapky a pak bych dávala asi už jen 3 kapky, vyloženě to holkám stačí, ale nevím, jak dlouho ještě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
2.11.12 08:13

Pokud to dítěti vyhovuje tak dávej klidně až do dospělosti :lol: probiotika nevadí. synoi je 9 měsíců a občas mu je dávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
2.11.12 08:44

@paola white a zkoušela jsi vysadit uplně? jako jestli se projevila nějaká změna po vysazení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.11.12 08:51

Jo zkoušela tak mezi 4. a 6. měsícem nic to nedělalo. dávala jsem je kvůli prdům a kolem toho 4. měsíce už si to uprděl sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
2.11.12 09:02

Ja je u prvni dcery davala do pul roku, pak jsem je nahradila Laktobacilky od Swissu (ty jsem pridavala do prikrmu - do plne kojeneho mimina se spatne dostavaly). Ty stoji tretinu ceny a sluzbu delaly stejnou, jen se setsakra blbe rozpousti, pridavala jsem je pak do kase. A ted ve 3 letech mala jede celou zimu na Nutrolinu B (taky fajn probiotika pro starsi deti).
Mne prijde, ze ji probiotika pomahaji v kritickych mesisich na imunitu stale ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
2.11.12 09:33

Ja davala tak do 5ti mesicu, to jeste obe holky docela prdeli, pak se to lepsilo a kapicky byli docela drahe. Kombinovala jsem to myslim s espumisanen a sab simplexem, ale pokud to davas i kvuli imunite, tak asi muzes jak dlouho chces. Myslim ze s prikrmama uz problemy s prdikama nebyvaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.11.12 10:04
@Aliik píše:
Ja je u prvni dcery davala do pul roku, pak jsem je nahradila Laktobacilky od Swissu (ty jsem pridavala do prikrmu - do plne kojeneho mimina se spatne dostavaly). Ty stoji tretinu ceny a sluzbu delaly stejnou, jen se setsakra blbe rozpousti, pridavala jsem je pak do kase. A ted ve 3 letech mala jede celou zimu na Nutrolinu B (taky fajn probiotika pro starsi deti).
Mne prijde, ze ji probiotika pomahaji v kritickych mesisich na imunitu stale ;)

jo to je fakt. rozpustit Laktobacílky v MM bylo na nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
2.11.12 12:31

Holky díky, chci pro ně to nejlepší, přirozeně, ale mám dvojčátka a ta cena je šílená, tak přemýšlím, že je budeme brát do půl roku a pak zkusím něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
2.11.12 23:54

Já dávala kapky první půlrok pak už nebyly vůbec potřeba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
2.11.12 23:57

@mikela jedine koupit v Polsku-tam vyjdou o hooodneee levneji!!jinak my je pouzivali mesic, pak nebyly potreba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helaaaa
3.11.12 08:36
@apocalypsa píše:
@mikela jedine koupit v Polsku-tam vyjdou o hooodneee levneji!!jinak my je pouzivali mesic, pak nebyly potreba :)

Pozor.. v polsku stoji sice +- 250kč, ale je jich tam taky jenom pulka.. u nas se prodava 10ml v polsku prodavaji jenom 5ml.. proto je to levnější..

Nepřihlašena helll

• Citovat
  • Upravit
4087
3.11.12 09:21

Helll aha, to sm nevedela, jato slysela zeje tam levnejsi ale nekupovala jsem to tam mno.tak dik za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
5.11.12 15:31

Kupovali jsme BioGaiu 3×, protože to vážně pomáhalo, vždycky když jsme vysadili, malá se kroutila a bolelo jí bříško… Teď naposledy v půl roce už jsme nekoupili a je to v pohodě a co tu tak čtu, tak to tak má skoro každý, takže asi v tom půl roce už to děti zvládají dobře, to prděníčko ;) Ale na zimu nějaká probio zase koupíme, kvůli imunitě a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hellllll
5.11.12 16:33
@Colorka píše:
Kupovali jsme BioGaiu 3×, protože to vážně pomáhalo, vždycky když jsme vysadili, malá se kroutila a bolelo jí bříško… Teď naposledy v půl roce už jsme nekoupili a je to v pohodě a co tu tak čtu, tak to tak má skoro každý, takže asi v tom půl roce už to děti zvládají dobře, to prděníčko ;) Ale na zimu nějaká probio zase koupíme, kvůli imunitě a tak…

Ahoj, můžu se zeptat o jakych probiotikach uvažuješ na posileni te imunity?
děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
291
6.11.12 18:04
@Hellllll píše:
Ahoj, můžu se zeptat o jakych probiotikach uvažuješ na posileni te imunity?
děkuji moc

No myslela jsem taky na ten Swiss či jak se to jmenuje… Už mi ho jednou v lékárně nabízeli :) Prostě proto, že je levnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí