Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli někdo dává kapky dál i když už prdíky ok. Dr.mi říkala, že je to dobré na imunitu tak dávám každý den ale řekla bych, že to s tou imunitou zas taková hitparáda u nás není. Tak jestli màm pořád pokračovat?
A jak staré mas mimi? My dávali jeste při prikrmech-kdyz jsem přestala, byl zas brek, takze jsem jeste lahvičku koupila. Muzes zkusit vysadit a uvidíš.
MUDr. mi řekla, ať je dávám furt pryč, že to malé může jen pomoct, že bude celkově líp prospívat. Přestala jsem dávat mezi 8-9 měsícem, kdy jsme je plynule nahradili bílými jogurty z farmy (BIO). Vpodstatě jedna živá kultura místo druhé.
Tak to uz bych nedávala. Kdyz tak na to vzpominam, my koncili taky s těma jogurtama…
Tak to bych dávala tak jednou za týden a přes zimu - na větší podporu imunity (ne podle rady MUDr., jen podle mého názoru). Ona ta probiotika jsou vpodstatě taky živá kultura. A když si představím sama sebe, že bych si dala odpo na sváču 180ml jogurt a k večeři ještě naklopila třeba kefír… no potěš záchod!!! Lítala bych celou noc a asi bych se moc nevyspala.
Ahoj holky, vím že to sem nepatří ale chci se jen zeptat od kdy se mohou dávat kapičky pro prcky?
@veroa od deseti dnů podle mojí Dr. Někdo dával už v porodnici.
@Míša2014 já právě netuším od kdy
taky se zeptám doktora a uvidíme
@Míša2014 píše:
Tak děkuji za rady přestanu to dávat každý den
Bud davaj pravidelne, denne rivnaku davku, alebo vobec..to ze das raz cas, alebo obden, alebo inym pomerom ako denne je vyhadzovanie kapiek..k dotazu-davala som do 18m a potom presla na Laktobacíy, diteti je 26Mm
@miisenka a máš pocit, že je prcek odolnější? Malá naše právě není