Biokill v těhotenství

247
17.11.17 05:49

Biokill v těhotenství

Dobré ráno. Nemáte některá zkušenost s vyskříkáním bytu Biokillem v těhotenství? Pes přitáhl domů blechy, sampon ani pipeta nezabraly, tak to musíme vystříkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30412
17.11.17 07:47

Myslím, že to by vadit nemělo a dojeďte si k veterináři pro tablety proti blechám. Jinak se jich nezbavíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.17 07:52

Bohužel zkušenosti mám. Nosili jsme si blechy do bytu z nebytových prostor, kde se usidlilo nějaké zvířátko. Na ty jsem zavolala deratizační firmu, ale vetřelce doma jsme likvidovali sami právě Biokillem. Probírala jsem to s deratizátory, protože mám ještě další dítě a po zaschnutí je to údajně v pohodě.
Takže bych doporučila nechat manžela vystříkat byt a pak odjet na výlet. Já jsem to tedy několikrát vystříkala i sama a děcko je v pořádku, ale to mi asi těhotenské hormony zatemnily mysl, protože teď mě úplně polilo horko, když jsem si to uvědomila.
A prosím pochopte amonym, já to tu u nás na vsi radši nikde neříkám, aby nešly drby, že jsem špindíra.

• Citovat
  • Upravit
875
17.11.17 08:13

Taky jsem strikala Biokillem v těhotenství a v pohodě. Ani jsem neměla rukavice. Malá je v pořádku.
A pro Anonym:lidi jsou hloupí, ale blechy může mít i naprosto cistotny pes, který prijde do kontaktu třeba s kočkou, veverkou atd. Takže za mě spindira nejste. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
17.11.17 15:57

Děkuji holky. Já ráno půjdu teda pro jistotu na celý den s malou k mamce a přítel to vystříká. Na noc je teda asi zbytečné někde zůstávat. A myslíte, že ta tablet aje nutná? Že nestačí jen vystříkat byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
17.11.17 17:08

Obojek nechci kvůli dceři a za druhé mi strašně smrdí, obzvlášť teď v těhotenství. Tak děkuji, asi zkusím ještě jednu pipetu. Pokud to nezabere, tak zajdu na veterinu pro tu tabletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
17.11.17 18:48

@michaela-557 zrovna Foresto je jeden z těch nejhorších obojku. Nemyslím nejhorších účinkem, ale množstvím chemie. Obojek vypouští antiblesi směs postupně, to je už možná lepší pipeta, ale ta zase neúčinkuje. Za mě k dětem ani jednu z těchto možností…
Já používám tablety Bravecto, dávám je po třech měsících třem psům. Jde to sice do peněz, ale ta účinná látka je jen v nich, i když zase znám spoustu psů, kteří na to mají desnou alergii. Takže vážně babo raď 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
17.11.17 20:11

Jde o to, že pipeta se vstřebá a je to ok, ale obojek má pes pořád na krku, dcera si psem pořád hraje, chytne se obojku, dá ruku do pusy…to by mi vadilo. A za druhé, jak říkám, my strašně smrdí, asi bych to nedala. O té tabletce jsem slyšela, ale musím si ještě pocist, jak vlastně funguje.Ted večer jsem psa prohlidla a blechy jsem neviděla, nicméně uz doma máme asi vajicka, tak biokillu se nevyhneme. Akorát pořád nejsem rozhodnutá, jestli se vratit vrátit na noc domů, nebo raději nekde najít azyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.17 20:57

Moc děkuji za rady a zkusenosti anonymko :) Já jsem na tyhle věci posera :( Uz teď přemýšlím, kam schovu hracky, periny atd, aby se to nahodou nekontaminovalo biokillem. Normální člověk by to asi neresil :)

• Citovat
  • Upravit
875
18.11.17 00:10

Pro Anonym: píšu o další možnosti - tabletce. Takže o zablesenem psu nemůže být řeč. :roll: jo a nejsem alergik, ale po zmíněném obojku slezly mému psovi chlupy tam, kde měl obojek a já měla na těle puchyre tam, kde jsem se obojku dotkla. Takže šel pryč. Až byste musela řešit tohle, na obojek byste zanevrela. Představa, že to bude mohe dítě svedit jako tenkrát mě…no potes koště :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí