Birma posvátná

34
7.10.23 17:08

Birma posvátná

Ahojky všichni - máte někdo zkušenosti s kočičím plemenem Birma posvátná? Popřípadě Nevska Maskarada? Kdyžtak jaké pohlaví byste zvolili k pudlíkovi klukovi aby měli dobrý přátelský vztah :) (je mu 9 let a se zvířaty nemá problém naopak se rad kamarádí). A jaké z těchto dvou plemen je za vas pritulnejsi plus lépe snesitelné s pejsky? :nevim: A teda kocourek popřípadě kočička by byla bytová, ven se mi ji nechce pouštět, jelikož bydlíme v oblasti kde dost jezdí auta.. tak bych se o ni bála, počítala jsem s tím, že bych ji vzala ven na vodítku popřípadě k rodičům na zahradu.
Poprosím žádné ošklivé poznámky, více ocením ochotné uživatelky s radami :srdce: moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
7.10.23 18:59

@Esmé123 jsi si jistá, že se bude kamarádit rád s kotětem, která mu nedá ze začátku vůbec pokoj? My jsme si takhle pořídili k dvouletému šílenému yorkšírovi norskou lesní - kocoura a první dva roky byl pes fakt chudák. Museli jsme je několikrát denně oddělovat, aby si odpočinul. Kocour mu nedal pokoj. Ale navzájem se milovali, to musím dodat. Ale vy máte docela postaršího pejska, který bude chtít brzy mít svůj klid.
Ven na vodítko bych kočku taky neučila, to udělala moje máma a kocour jí neustále řve za oknem, protože chce ven. Dokud byl v klidu doma-prvních 6 let života, nikdy to nedělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
7.10.23 19:10

@Aduš8 toho se právě vůbec nebojím spíše naopak, on má kočky moc rád a rád si hraje, problém je spíše v tom, že si zvířata občas nechtějí hrát s ním :) kočičku bych pro něj chtěla jako parťáka ale nevím právě jaké plemeno je nejlepší a zda kočka nebo kocour, za doporučení s vodítkem moc děkuji to jsem nevěděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný