Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja mám sprej na blechy Bolfo, funguje rychle a spolehlivě. Stříkám tím jenom zvířata a jejich pelechy a vždycky to zabere ![]()
Jak dlouho po bravectu jste dali simparicu? Vždyť si ta zvířata otrávíte! Tohle bych nekombinovala, moc účinné látky. Venku vyhodit/vyprat pelechy, vyčistit boudu, pokud je, místa, kam chodí kočky lehat/spát, postříkat něčím třeba terasu. Obecně, tablety jako bravecta a simpraica fungují tak, že zahubí blechu až po napití. Takže když to budete kombinovat s něčím repelentním (možná ten šampon), tak se blecha nepůjde napít na zvíře a vybere si člověka. A není to na týden, chvíli trvá, než to postupně vyhubí blechy, co se postupně líhnou… Máte na zahradě ježky? Ti jsou častým hostitelem. Jinak si neumím představit, mít zablešenou zahradu, přijde mi to trochu jako nereálné. Jsou to oporavdu blechy a ne jiné breberky?
Hned po sobě bych ty tablety určitě nedávala, bylo to po 3 měsících jak mi doporučila veterinarka. No a ježky na zahradě nemáme max v okolí za plotem. Sama veterinarka mi říkala že mi to museli přinést odněkud kočky jelikož jsou venkovní. A nemají to jen v boudě skáče to i po venkovní dlažbě, taky nechápu nikdy jsme s tím neměli takový problém až letos jsou ty svine nějaké přemnožené. Psy už mám vykoupané v šamponu teď se chystám na zahradu a boudu vystrikat tím clean killem tak jsem zvědavá a kočky bohužel nedostanu pod vodu navíc ten sampon se musí nechat 10min působit a to by se zbláznili. Tak zvazuju ještě na ty kočky nějaký sprej aspoň.
Zdravím chci se zeptat máme venkovní 3 psy a 3 kočky a zřejmě kočky jak cestují po venku nám na zahradu dotáhli blechy. Je to hrozné kolikrát jsem jen chvilku na zahradě a už po mě jedna skáče. Jinak kočky a psy byli odbleseni bravectem a dřív nám to zabralo ale teď bohužel ne, tak dnes dostali simparicu tak uvidíme. Jinak dostala jsem od veterinářky ještě šampon proti blecham a postřik na venkovní prostory clean kill(dříve to byl asi Bio kill ale ten nám nezabral dříve). Tak se chci zeptat jestli nemáte někdo podobnou zkušenost už mám strach jít aji na zahradu jsem z toho fakt na prášky. Myslíte že ty prášky a clean kill je pomůže vyhubit. Nebo jsou to jen vyhozené peníze a je lepší zavolat nějakou deratizační firmu, která by ale stála min několik tisíc