Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Jak komu, nejspíš. Fake parfémy smrdí. Pokud ale nemáš zkušenost, možná to nepoznáš. A dnes otevřeli obchody, nevěřím, že bys originál někde nekoupila.
Jestli máš Facebook, tak se přidej do nějaké ze skupin Essens a objednej si parfém tam. Já už skoro 10 let nakupuju parfémy jen u nich, voní totožně jako originály, mají neskutečnou výdrž a stojí pár stovek
Všem co věří že laciné synteticke složky voní stejně jako drahe suroviny.
Jsou lidi jejichž nos to fakt cítí.
A buďte té laskavosti a alespoň v létě na veřejnosti nenoste těžke laciné pičifuky.
děkujeme.
Skladem je ve spoustě jiných e-shopu, má ho Douglas a nejspíš i další. Nevidím důvod kupovat fejky - buď originál a nebo si najdu jinou levnější vůni, ale určitě ne “jako” Black Opium.
Edit.: má ho nejen Douglas, ale i Fann a Sephora. Nemáš zač ![]()
@meduzka23 objednala bych prostě jinde. Stejné to nebude, to je snad jasné.
@Ou píše:
Všem co věří že laciné synteticke složky voní stejně jako drahe suroviny.Jsou lidi jejichž nos to fakt cítí.
A buďte té laskavosti a alespoň v létě na veřejnosti nenoste těžke laciné pičifuky.
děkujeme.
Mluvis mi z duše. Laciny pičifuk smrdi jak tyden neprane pradlo zanedbaneho seniora
Levné fake pičifuky bych si nikdy nekoupila. Lepší je si koupit originál.
Déle vydrží.
Nemám s náhražkami špatné zkušenosti. Jasně, nevoní tak dlouho ale vůně je naprosto stejná. Ono potom když si mám vybrat mezi 30ml za 1000 Kč nebo 200ml za 500 Kč tak je volba jasná. ![]()
A ještě bych dodala, že má otázka zněla, jestli náhražka z krasnevune voní stejně jako náhražka z jiného eshopu. Takže děkuji za odpovědi mimo mou otázku. ![]()
Příspěvek upraven 10.05.21 v 18:22
@Ou
Voním se tím celoročně, takže mi je naprosto u zádele, jestli to někomu vadí. V létě taky musím čuchat zpocený lidi. ![]()
@meduzka23
Tak proč píšeš, ze ti došla vůně a není skladem, když důvod jsou finance? Já osobně nechapu proč náhražky, když už tak je plno cenove dostupných a pěkných vůni, které si na nic nehrajou a nemusí nikoho kopírovat.
@NinaU. Asi jsem se pořádně nevyjádřila. Já se neptala na to, jestli originál voní stejně jako náhražka.
@meduzka23
Ano, psala jsi, ze ti došla Black Opium a není skladem a shanis náhražku. Ale ne, ze tu náhražku používáš a shanis jen jinou.
@Houbis píše:
Jestli máš Facebook, tak se přidej do nějaké ze skupin Essens a objednej si parfém tam. Já už skoro 10 let nakupuju parfémy jen u nich, voní totožně jako originály, mají neskutečnou výdrž a stojí pár stovek
Pendrek, nevoni ani omylem stejne, je to hnus fialovy, jsem „jeta“ na kvalitni vune a jedna znama mi davala podobny sunt k nosu…desne
. Chapu, ze nekdo nema tisice na novou ze Sephory nebo Douglasu, ale tak koupim Avon. Nechapu tu vecnou touhu napodob znacky ono se to hned pozna, jako fake kabelek..Byt personalistka a prijit mi na nejake kvalifik. misto vymodena dama, smrdici fake vuni s „vuttonkou“ tak nashle.
Ahojte,
došel mi můj oblíbený parfém a na krásné vůně není skladem. Proto hledám na netu jinou náhražku a vyjela na mě tato: https://www.lilite.cz/…opiium-noir/
Má otázka zní: Voní to stejně?
Díky za odpovědi. Hezký den.