Bláznivý dědeček

1
7.6.26 23:36

Bláznivý dědeček

Ahoj holky mám dotaz… Přítelův otec se přítele zřekl když byl dítě dokonce dovolil změnu příjmení v rodném listě teda zůstal. Přítel ho poznal před 5 lety v 29 letech. Před 3 roky se nám narodila dcera. Viděl ji asi 3× pracuje v zahraničí žije s paní kterou ani neznámé. Nutí nás vídat se s jeho novou rodinou i když nemáme zájem ale jemu styk nikdo nezakazuje jen chceme aby jezdil sám. A teď začal vyhrožovat že bude žádat o dceru do péče že zaplatí právníky apodobne aby nám ji vzal a že přítel musí bydlet u něj atd… Poradíte holky jak to řešit? Policii nebo ospodem? Dekuju :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22784
7.6.26 23:57

Neřešila bych to vůbec nijak. Pokud nejste feťáci pod mostem, tak vám dítě nikdo nevezme. Ať tchán zajde za právníkem, ten mu vysvětlí, jaká je to hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17365
8.6.26 00:58

Prosím tě, co je to za nesmysl? :mrgreen:
To má být nějaká tragi pohádka na dobrou noc? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16970
8.6.26 04:59
@Černá Madonna píše: Více

Nejspíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12889
8.6.26 06:42
@kajka607 píše: Více

Asi je uz dementni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
8.6.26 07:20

Dědek je na hlavu ignorujte ho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
10.6.26 06:04

Buď ráda, že je dědek za hranicema, já ho mam doma. To je teprv sranda :roll: a u mě ten právník připadá naprosto reálně v úvahu, z mý strany, protože moje práva porušuje. Vy nemusíte nic, ani ho pouštět domů s nezvanou návštěvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
10.6.26 09:45

Neřešit to nijak. Nechat dědka, ať si vyhrožuje dál. Vše, co řekne, si nahrávat, abyste měli důkazy. Ale podle mě to u toho vyhrožování taky skončí. Vy si OPRAVDU myslíte, že nějaký soud by přiklepl malé dítě seniorovi, co s ním NIKDY nežil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35210
10.6.26 09:52

Fakt věříš takový blbině? Utnula bych s ním kontakt a šmitec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25059
10.6.26 09:54

To je taková hloupost, že ani nevěřím, že je to pravda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
10.6.26 17:00

@lucad77 no u nás v práci taky nemůžou uvěřit, co mam doma za blázna :D u nás na vsi už věří když to vidí a slyší na vlastní oči a uši, ale nikdo tu takovýho dědka bláznivýho nemá, ten je opravdu výherní :mrgreen: taky jsem tomu nevěřila, jak se dokáže vlastní rodič chovat. děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.6.26 16:45
@Černá Madonna píše: Více

Hele, jako nutně nemusí…u nás proběhlo v jednu chvíli něco velmi podobného. Nenechali jsme se zastrašit, samozřejmě to byly jen plané výhrůžky, ale příjemné to tedy vůbec nebylo :(

Můj otec byl/je celý život manipulátor, který neubližuje fyzicky, ale dost promyšleně deptá psychicky. Střídá to s omluvami, sypáním si popela na hlavu a řečmi, jak mě/mámu/druhou manželku miluje.. Je těžké vymanit se z vlivu takového člověka - moji mámu dohnal na psychiatrii. Když jsem se kdysi dávno svěřila kamarádce, tak mi nevěřila, protože před cizími je to úžasný bavič, gentleman… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
11.6.26 17:16

@Andrea9 jo, ten kdo má normální příbuzný tomu těžko věří. Je to bitva, kterou člověk vyhraje jen, když dokáže toho člověka úplně odstřihnout. Což v mým případě je nereálný. Je to utrpení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.6.26 18:50
@inzenyrka85 píše: Více

Naprosto rozumím, ani mně se to nepovedlo úplně…a musím říct, že s tím bojuji a celý život si v sobě nesu následky.

Každopádně, otec není jednoduchá osobnost, jak jsem psala, umí být úžasný, pozorný, rozdal by se a obratem ruky těm, kterým tvrdí, že jsou mu nejbližší, že je miluje, sprostě nadávat, vyhrožovat, ponižovat. Je to vyčerpávající, nikdy nevíš, co a kdy přijde a špatně se od toho utíká, protože to není pořád jen zlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152047
11.6.26 18:54

To může být i pravda. Někteří lidi dokážou na stáří totálně zblbnout.
@kajka607 nedělejte nic. Ať si mektá. Těžko by v takové situaci něco vysoudil i kdyby nakrásně k soudu šel. Ale nejspíš nepůjde a jen zkouší vyhrožovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová