Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jednoduché, stve te svými řečmi, rekni mu, ze to nehodlas poslouchat a pokud neumi mlcet, nebudes tam jezdit.
Poslala bych ho někam a jestli hodlá takto pokračovat tak se nebudete s návštěvou obtěžovat.
A to řekl před synem? Pokud ano, zastala ses ho? Jak to syn bere? Jinak bych si promluvila s otcem a řekla, ze pokud nezmění své chování, nebude se s vnoučata vídat.
Mě zaujalo něco jiného, syn má ve škole asistentku, ale když CHCE, tak se učí na samé jedničky - takže v dnešní době dostávají asistentku i líné děti, kterým se pouze nechce učit?
Jaké vzdělání má tvůj otec? Pokud nemá mimalne Mgr, rekla bych mu, ze kluk je zřejmě po něm. Jinak tedy mi prijde zvláštní, ze syn potrebuje asistentku i kdyz se dokáže učit na samé jedničky.
@stinga píše: Více
Má poruchu soustředění a pozorností, jak ve škole tak doma potřebuje asistenci, pošťouchnutí, aby pracoval. Jsou dva předměty, které ho baví a z něj má známky nejhorši do trojky a teď donesl jedničky z chemie. Co ho baví jde mu. Línost také někdy, kdo líný není, ale asistentku má od první třídy a nejsem odborník, abych hanila děti co ho potřebují a kdo nepotřebuje
@Alušáček píše: VíceŽádné nemá, podle nebohé babičky, mamka táty se neučil a i jednou propadl
Nojo, nekteri se potrebuji vyrovnat tomu prarodiči, že…
Otci, tedy dědovi, bych oznámila, že myslet si může co chce, ale přede mnou moje děti urážet nebude. Nakonec i ten doktor potřebuje řemeslníky. Kluka bych dala na nějaký učňák, nebo střední průmyslovku, co ho bude bavit. Však nemusí každý studovat. Manuálně zruční se často uplatní i lépe a to leckdy i finančně. ![]()
I chytré děti mají různé problémy a poruchy, ten asistent tam neni pro hloupé děti, ale ty co potřebují
bez jejich asistence by i vysoce inteligentní dítě mělo treba špatné známky, protože nedokáže předvést takový výkon.
@pikola píše: Více
já nerozporuju jeho chytrost, ale píšu o lenosti
Hezké dopoledne, jdu si sem vylít srdíčko, protože jsem smutná z toho, co prohlásil můj táta
mám dvě děti, syn 15 let a dcera 10let. Syn je svůj, ale beru ho jaký je, nikdy nebyl učící typ, potřebuje dohled, má ve škole asistenta, ale když chce, tak učení mu jde a nosí jedničky. Bude si v nový školní rok vybírat školu a táta, že nikam se nedostane, že školy jsou jen pro chytrý a doktor z něj nebude. Neustálé si bere do pusy vysoce postavené lidi s titulem. Nikdy jsem a to fakt nikdy nezminovala, že bude doktor nebo kdesi co si jiná škola pro nadané. Vybere si školu, která ho bude bavit teda snad. Jenže pokračovalo to dál, že dcera je něco jiného, ta se nemusí učit, však má po kom být chytrá, její otec je inženýr. Toto celé prohlásil můj táta. To mě teda hodně zasáhlo
jojo já jsem asi podle něj hloupá blbá zdrav. sestra s dis. 
omlouvám se za elaborát, ale muselo to jít ven
Na to jsem odpověděla, že sice její otec Ing. má ale problémy se zákonem, s drogami a alkoholem považuji za hloupého člověka nehledě na titulu.
Pak jsem odjela, strašně mě zklamal