Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Uz nevim co mam delat tak si to napisu aspon sem.. strasne mi chybi. mela jsem se s nim nejkrasneji kdyz moje máma onemocnela tak to byl on kde jsem nasla svetlo, nejhezci na tom bylo ze jsme se potkali venku nahodne prohodily jsme par slov a od te doby jsme se stykali trvalo to pres pul roku a ja se do neho pomalicku zamilovala, potkali jsme se jako nejake duse ktere se proste potkat meli, citila jsem ze mel strasne moc rad i me nemel jeste predtim vztah zadny a se vsema holkama to nemel tak jak semnou slo to na nem videt, pul roku a pak se to vsechno mezi nami zkazilo a vite co bylo nejhorsi ze jsme spolu ani nechodily, ja to nechapu opravdu jsem mela vztah rok. a nikdy jsem se takhle netrapila i kdyz jsem mela vztah pres rok a rozesli jsme se.. mozna to bude i tim protoze nikdy nebyl muj a po predstave jsem se mohla zblaznit ze s nim jsem.. jsem uplne ztracena, uz to bude rok a porad na neho myslim neni ani den abych na neho nemyslela. i kdyz uz mam nekoho noveho s kym by to mohlo vyjit a opravdu citim k nemu city tak stejne jsou noci a dny kdy myslim na neho.. poprve kdyz jsme se potkali tak jsme se nemeli ani tak radi strasne mi prisel nesympaticky ale casem se to vsechno zmenilo, citim se jak mala holka vzdyt je to jen kluk tak jakto ze i presto k nemu citim tolik lasky, skoro ho vubec nevidam snazim se ho mit v hlave co nejmene, ale i tak ho nejde dostat pryc z hlavy a po touhe k nemu.. zaroven se citim strasne blbe vuci toho druheho de kterym by to mohlo vyjit nejde mi to do hlavy abych s nekym neco zacla a zaroven stale myslela na nekoho s kym jsem ani nikdy nebyla, strasne se bojim ze to nikdy neprejde uz to trva rok a hlava mi z toho praska nevim co mam delat prosim zadne spatne zpravy, proste jsem se jen blbe zamilovala a nikoho to uz nebavi z meho okoli poslouchat vsechno to dusim v sobe. chapu ze se deji spatne veci ale kdyz se delo neco spatneho tak on byl to svetlo ke kteremu jsem prisla, miluji ho strasne moc zivot bych za nej dala, pul roku kuteni a rok z toho jen trapeni..
Moc si ho idealizujes
Kdyby to bylo tak osudove, tak spolu jste. Takze vem rozum do hrsti, at neprovzdychas zivot po prachobycejnem preludu.