Blbost v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@lilith1 píše:
Jo to mě přesně taky, když začínal boom prodejců s energiemi..přišel nějaký příjemný pán a že je z nějaké energ. firmy a kolik platím za el.en. at ukážu fa, no já jak blběna mu ji ukázala, pán se moudře zahleděl a klasika jak prý to mám drahé a kdesi cosi no a já hnedd podepsala novou smlouvu u nich. Za hodku se mi to rozleželo a taky, začalo obýhání psaní dopor. dopisů atd. nicméně jserm měla štěstí, vypověděla to včas a byl klid. Jedné známé se stalo že zapomněla nahlásit za hodně movitého klienta nehodu jako makléřka. Pán měl mercedesa, rozbitý celý zadek a potřebovahl to samozřejmě co nejdříve ocenit a oporavit a jako vip přednostně..no ona chudák na něj zapomněla jako na smrt, za pár dní pán volal, kde že ten likvidátor pojištovny je, že potřebuje odjet někam do ciziny..a ji by krve nedořezal, no měla průšvih., šéfka ji šíleně seřvala, přišla o prémie neb pán si stěžoval atd. dělala to ale jen asi rok, šílený stres.
To musela být šílená práce… Předpokládám, že na živnostenský list. Ono vše má své pro a proti. Při práci na ŽL si můžu dovolit být svým vlastním pánem, ikdyž někdy taky ne. No a pod smlouvou jsem zase skoro jako otrok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DobroXzlo píše:
Tyyyyjo, to je taky mazecA to jsi věděla, že je to špatný účet nebo jak se to stalo?
Stalo se to při přípravě pravidelných plateb k autorizaci, byl použitý špatný vzor v internetovém bankovnictví, ukliknutí o řádek… Já si toho nevšimla a prošlo to i přes další kontrolu. Nejvíc mě na tom nas*al ten prohraný soud, podle mě bychom ty peníze celkem snadno dostali zpět, nebo aspoň titul k jejich vymáhání, kdyby tu žalobu nesepisovalo úplný tele
![]()
Edit: No a už to mám i jmenovitě přišité, holt anonym je pro mě nezvyk
Taky by se to mohlo zaškrtnout automaticky, když už jednou přispěju do diskuse anonymně, co už… nikdo nejsme neomylní, evidentně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se přidám… stalo se mi to když jsem byla s dětmi doma na mateřské. U bytu nám zazvonili nějaký dva týpci a že jdou kvůli internetu, že firma která tu instalovala Wi-Fi končí a oni to budou dělat za ně, že budou levnější a že každýmu u nás v domě jdou zkontrolovat připojení. Bylo mi to divný, ale asi bych jim na to sedla, kdyby mne nenapadlo jim říct, že to je divný, že nám správce domu nedal vědět. Na to začali plácat nějaký hrozný blbosti a tak jsem zpozorněla a řekla, že ne a že si to musím ověřit. To už začali být trochu vulgární. Zabouchla jsem dveře a volala správce. Samozřejmě, že nic takového nebylo. Byli to podvodníci, došel na ně a měl s nimi co dělat. Co vím, někteří u nás v domě je asi i pustili dovnitř…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle_M píše:
Stalo se to při přípravě pravidelných plateb k autorizaci, byl použitý špatný vzor v internetovém bankovnictví, ukliknutí o řádek… Já si toho nevšimla a prošlo to i přes další kontrolu. Nejvíc mě na tom nasal ten prohraný soud, podle mě bychom ty peníze celkem snadno dostali zpět, nebo aspoň titul k jejich vymáhání, kdyby tu žalobu nesepisovalo úplný tele![]()
Edit: No a už to mám i jmenovitě přišité, holt anonym je pro mě nezvykTaky by se to mohlo zaškrtnout automaticky, když už jednou přispěju do diskuse anonymně, co už… nikdo nejsme neomylní, evidentně
![]()
@Michelle_M píše:
Stalo se to při přípravě pravidelných plateb k autorizaci, byl použitý špatný vzor v internetovém bankovnictví, ukliknutí o řádek… Já si toho nevšimla a prošlo to i přes další kontrolu. Nejvíc mě na tom nasal ten prohraný soud, podle mě bychom ty peníze celkem snadno dostali zpět, nebo aspoň titul k jejich vymáhání, kdyby tu žalobu nesepisovalo úplný tele![]()
Edit: No a už to mám i jmenovitě přišité, holt anonym je pro mě nezvykTaky by se to mohlo zaškrtnout automaticky, když už jednou přispěju do diskuse anonymně, co už… nikdo nejsme neomylní, evidentně
Jasně, že nejsme. Ono se není, v uvozovkách, za co stydět. Lidi jsou prostě lidi a ono to bez těch karambolů ani nejde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DobroXzlo píše:
Ou, tak já „naštěstí“ přišla jen o 14.800, ale i tak to pěkně nasere. A věř, že větší blb existuje. Já jsem po včerejšku přímo korunovanej vůl. Chlap přišel, vydával se za našeho zaměstnance a chtěl po mě peníze, tak jsem mu je dala dřív, než jsem si to ověřila a jak mi to šéf zvedl, tak s nima už zdrhal
Hele, to se stává. Stalo se to kamarádovi u jeho zaměstnankyně. Má eshop na dost specializovaný zboží a takovou výdejnu/prodejnu otevřenou jednou nebo dvakrát do týdne. Tam má prodavačku. A i když ji před tímnhle trikem varoval a holka mu to odkejvala, stejně ji podvodník obalamutil. ![]()
Já jsem zase tak nedůvěřivá, že už jsem mockrát „vypráskala“ skutečné elektrikáře, revizáky a i pak z toho byly komplikace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před asi 15ti lety tady v okrese chodívali borci po obchodech a zkoušeli to na prodavačky s historkama, že majitel té prodejny, stánku,… si u nich objednal zboží a že mu ho právě dovezli. Před prodavačkama blafoval(i), že s tím majitelem právě ukončuje hovor ve stylu: „dobře, nevadí, že tady nejste, to zboží nechám u paní prodavačky a nechám si vyplatit peníze“. No, ty prodavačky nenapadlo si to ověřit a z kasy vyplatily třeba 5 tisíc, podvodník tam nechal startovací kabely za pár stovek s tím, že prodavačce nabulíkoval, že se jedná o super hyper speciální IT software. Po nějaké době se ty podvody proflákly a ustaly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elena.78 píše:
Před asi 15ti lety tady v okrese chodívali borci po obchodech a zkoušeli to na prodavačky s historkama, že majitel té prodejny, stánku,… si u nich objednal zboží a že mu ho právě dovezli. Před prodavačkama blafoval(i), že s tím majitelem právě ukončuje hovor ve stylu: „dobře, nevadí, že tady nejste, to zboží nechám u paní prodavačky a nechám si vyplatit peníze“. No, ty prodavačky nenapadlo si to ověřit a z kasy vyplatily třeba 5 tisíc, podvodník tam nechal startovací kabely za pár stovek s tím, že prodavačce nabulíkoval, že se jedná o super hyper speciální IT software. Po nějaké době se ty podvody proflákly a ustaly.
Jo, tak to je něco na podobný, ne-li stejný způsob…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hledají ho
Tak už ho hledají. Jdou po něm. Tak to snad nebude trvat dlouho a dostanou ho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit