Blbost v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2895
30.5.19 10:26

Mně jednou, ale tenkrát na praxi. Prodávala jsem boty. Přišel mladík, velice slušný a kupoval si boty. Platil 5000, samozřejmě falešnou, naštěstí si toho všimla šéfka… Stane se, netrap se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26854
30.5.19 10:29

@DobroXzlo A jak se to stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
30.5.19 10:30
@marra2
@marra2 píše:
Mně jednou, ale tenkrát na praxi. Prodávala jsem boty. Přišel mladík, velice slušný a kupoval si boty. Platil 5000, samozřejmě falešnou, naštěstí si toho všimla šéfka… Stane se, netrap se.

Mozek mi říká, že se to prostě hold stává… Jsme jenom lidi, ale nepříjemný to je hodně. Včera strávený 4 hodiny na policii. Dnes tam jdu zase. Kdo ví, jak dlouho tam zkysnu. Navíc se mnou včera jednal jako s kusem hadru a přímo se mi vysmál do ksichtu. Chápala jsem ho, mohla jsem si za to sama, ale přeháněl to. Ponižoval mě :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.5.19 10:33

@DobroXzlo Já přišla o 40 tisíc, byla jsem připravená vydat 40 tisícovek, jenže jsem jich tolik neměla a místo toho dala 2000. Bohužel už mi nedošlo, že jich má být jen dvacet :zed: Je to už hodně dlouho ale pořád si říkám, že větší blb než já existovat nemůže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10243
30.5.19 10:35

@DobroXzlo Ahoj,
nepíšeš, jakým způsobem k tomu došlo, ale to asi ani moc popisovat nechceš.
Každopádně, dyž člověk přijde,,jen" o peníze, je to bolestná, ale přijatelná ztráta.
A jak se říká, každá zkušenost něco stojí, a pokud toto je cena, kterou zapatíš za to, že se vyhneš třeba mnohem větším průšvihům a říště už budeš obezřetnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
30.5.19 10:39
@Kochanská píše:
@DobroXzlo Já přišla o 40 tisíc, byla jsem připravená vydat 40 tisícovek, jenže jsem jich tolik neměla a místo toho dala 2000. Bohužel už mi nedošlo, že jich má být jen dvacet :zed: Je to už hodně dlouho ale pořád si říkám, že větší blb než já existovat nemůže :D

Ou, tak já „naštěstí“ přišla jen o 14.800, ale i tak to pěkně nasere. A věř, že větší blb existuje. Já jsem po včerejšku přímo korunovanej vůl. Chlap přišel, vydával se za našeho zaměstnance a chtěl po mě peníze, tak jsem mu je dala dřív, než jsem si to ověřila a jak mi to šéf zvedl, tak s nima už zdrhal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
30.5.19 10:42

Furt jsou to jen peníze ;) a jak nejde o život… dělám ve zdravotnictví a věř, že někdy ty stresy je jen to nejmenší, než přijít o peníze. Čas zbrousí hrany a bude to pak jenom příhoda k dobru. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
30.5.19 10:43

Za blbost se hold plati… A kdyz je to jenom par tisicovek, tak je to jeste dobry ;) Jsou daleko horsi veci na svete.. Aspon ses poucila pro priste a dal se tim netrap ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40388
30.5.19 10:48
@DobroXzlo píše:
Ou, tak já „naštěstí“ přišla jen o 14.800, ale i tak to pěkně nasere. A věř, že větší blb existuje. Já jsem po včerejšku přímo korunovanej vůl. Chlap přišel, vydával se za našeho zaměstnance a chtěl po mě peníze, tak jsem mu je dala dřív, než jsem si to ověřila a jak mi to šéf zvedl, tak s nima už zdrhal :roll:

Třeba ho chytnou, určitě to nedělal poprvé a musel i mít zmapovanou situaci…

Není možné, že má i u vás v práci někoho, kdo mu to poradil a jede s ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.19 10:48

Taky se mi stala bota- zboží, které mělo být v akci 1+1 jsem nastavila o polovinu levnější, než jeden samostatný kus :roll: takže místo řekněme 2tis, což měla být cena za dva kusy, si lidé koupili za 500,–. Naštěstí mám rozumnou šéfovou, a tak (byť mám hmotnou zodpovědnost) jsme to nějak zamázli (šlo celkem asi o 20tis). Chybama se člověk učí, netrap se tím :mavam:

• Citovat
  • Upravit
67
30.5.19 10:54
@free333 píše:
Třeba ho chytnou, určitě to nedělal poprvé a musel i mít zmapovanou situaci…Není možné, že má i u vás v práci někoho, kdo mu to poradil a jede s ním?

Jo tak to nevím… Tady chodí taková sebranka, že možné je všechno. Ale zmáknutý to měl teda na jedničku, připravené to měl. Přesně věděl, co říkat. Což by tady ti degeši, co sem chodí, že sebe nedokázali vypotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
30.5.19 10:55
@Anonymní píše:
Taky se mi stala bota- zboží, které mělo být v akci 1+1 jsem nastavila o polovinu levnější, než jeden samostatný kus :roll: takže místo řekněme 2tis, což měla být cena za dva kusy, si lidé koupili za 500,–. Naštěstí mám rozumnou šéfovou, a tak (byť mám hmotnou zodpovědnost) jsme to nějak zamázli (šlo celkem asi o 20tis). Chybama se člověk učí, netrap se tím :mavam:

Nejhorší je, když člověk nese tu jmotnout odpovědnost. Přitom firma musí být proti těmto případům pojištěná… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
30.5.19 10:56
@Anonymní píše:
Taky se mi stala bota- zboží, které mělo být v akci 1+1 jsem nastavila o polovinu levnější, než jeden samostatný kus :roll: takže místo řekněme 2tis, což měla být cena za dva kusy, si lidé koupili za 500,–. Naštěstí mám rozumnou šéfovou, a tak (byť mám hmotnou zodpovědnost) jsme to nějak zamázli (šlo celkem asi o 20tis). Chybama se člověk učí, netrap se tím :mavam:

Jedním z těch pojištění je ta hmotná odpovědnost, je mě to jasný… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40388
30.5.19 10:56
@DobroXzlo píše:
Jo tak to nevím… Tady chodí taková sebranka, že možné je všechno. Ale zmáknutý to měl teda na jedničku, připravené to měl. Přesně věděl, co říkat. Což by tady ti degeši, co sem chodí, že sebe nedokázali vypotit.

Jestli přesně věděl, co říkat a na koho se obrátit tak bych fakt přemýšlela, jestli nějaký kolega v tom nejede s ním - nedal mu tip, informace, za kým jít…

Přece někdo z ulice by těžko toho byl schopen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
30.5.19 10:57

Ja naletela na smlouvu uzavrenou po telefonu. Jednalo se o prezentaci na internetu, meli jsme jich v ramci podniku mnoho, takze kdyz mi rekl jestli chci obnovit lonskou, tak jsem kyvla. Pak mi to nejak docvaklo, ze nic takoveho jsme nemeli, ale uz vyhrozovali ze jsem uzavrela smlouvu. Jednalo se o cca 6tis. Nic jsem nepodepsala. Takto dneska okradaji casto starsi lidi, kteri nevedi co po telefonu odkyvou.
Každopádně, mne se to tehdy povedlo stornovat. Otravovala jsem je denne telefonicky, psala odstoupení od smlouvy.
Uz si davam pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat