Bledá pleť

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24292
26.3.12 15:03

Já Tě můžu jen utěšit, že jsem též bílá jak smrt, k tomu pihovatá a barvu měním ze světle bílé na tmavo bílou. Víc nedám. Nejvíc mívám „opálené“ nárty, tak je i náznak změny barvy.

Příspěvek upraven 21.05.16 v 12:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
26.3.12 15:07

Bila plet, co by za to daly zeny v Asii, Africe, i na jihu Evropy, kde si plet pred sluncem chrani..... :D Do solarka nechod, vypada to dost neprirozene…a jestli mas k tomu tmavy vlasy, nedelej nic,takovej „Snehurka“ look je prece krasa :D

• Citovat
  • Upravit
31594
26.3.12 15:08
@pikola píše:
Zkusila bych spis bronzer a tvarenku. Makeup ti asi neporadim, Nevím, jakou mas plet. Ale já mam rada heathly mix sérum, udělá to hezky glowefekt, plet jakoby září :-)

To je dobrý nápad, stačí tvářenka, když bude mít lehce zarůžovělé tváře, tak jí nikdo z mdlob nebude podezírat :palec:

Jinak taky jsem se jeden čas odbarvovala na zrz, mám i trochu pihy, takže to vypadalo celkem dobře a ten kontrast tmavých vlasů a bledé pleti to zmírní. Jen bych k tomu potřebovala jiné než tmavohnědé oči :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
26.3.12 16:03

Já jsem bledá tady dost. Ale v létě stačí trochu sluníčka a v zimě to doladím pudrem. Tenhle je naprosto úžasný http://www.vune-parfemu.cz/…cote-p-8456/, můžu doporučit. I ten odstín Abricoté je super, hezká přirozená barva. Nic oranžového a žádné tuny makeupu na obličeji. To fakt nemám ráda .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
26.3.12 17:36

Také jsem Sněhurkový typ, bledule obecná :lol:.
Teď skoro končím detoxikační kúru od A.Mačingové, kde se mimo jiné nešetří s mrkví a hle, minulý týden, při těch krásných slunečních dnech jsem se lehce opálila, což mi nikdy takhle zjara nehrozilo.
A to jsem se mohla cpát betakarotenem a stejně jsem chytla barvu až v létě a to jen trochu.
Jinak když někam jdu, líčím se, používám make-up a bronzer místo tvářenky. Vypadá to dobře.

EDIT: Dříve jsem chodila jednou týdně do solárka asi na 10 minut a byla jsem lehce opálená. Připadala jsem si více sexy :lol:. A žlutá či oranžová, vysmažená jsem fakt nikdy nebyla. To my světlé typy asi ani neumíme :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
27.3.12 08:46

Holky asi jsem úplně blbá,ale co je to bronzer já jsem vážně nikdy nic takového nepoužívala :oops: ,jen řasenku,tužku na oči,stíny a kdysi dávno i make-up.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.5.16 12:29

Bledá pleť - Jakou barvu vlasu?

Zdravim:) ozivuju diskuzi!!! Uvažovala jsem ze pujdu z blond na hnědo, ale jsem strašně bledá. Poradite jakou barvu vlasu k bleduli? Mám modrošedé oči:) ale s barvou si nevím rady. Nejlépe nějaká z drogerky, kadernici své vlasy po zkušenost nechci sverovat! Děkuji za případne rady!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
21.5.16 12:58

@LuckaaM Já bych dala nugátovou třeba. Ta se mi moc líbí a ke světlé pleti půjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí