Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já Tě můžu jen utěšit, že jsem též bílá jak smrt, k tomu pihovatá a barvu měním ze světle bílé na tmavo bílou. Víc nedám. Nejvíc mívám „opálené“ nárty, tak je i náznak změny barvy.
Příspěvek upraven 21.05.16 v 12:36
Bila plet, co by za to daly zeny v Asii, Africe, i na jihu Evropy, kde si plet pred sluncem chrani.....
Do solarka nechod, vypada to dost neprirozene…a jestli mas k tomu tmavy vlasy, nedelej nic,takovej „Snehurka“ look je prece krasa ![]()
@pikola píše:
Zkusila bych spis bronzer a tvarenku. Makeup ti asi neporadim, Nevím, jakou mas plet. Ale já mam rada heathly mix sérum, udělá to hezky glowefekt, plet jakoby září
To je dobrý nápad, stačí tvářenka, když bude mít lehce zarůžovělé tváře, tak jí nikdo z mdlob nebude podezírat ![]()
Jinak taky jsem se jeden čas odbarvovala na zrz, mám i trochu pihy, takže to vypadalo celkem dobře a ten kontrast tmavých vlasů a bledé pleti to zmírní. Jen bych k tomu potřebovala jiné než tmavohnědé oči ![]()
Já jsem bledá tady dost. Ale v létě stačí trochu sluníčka a v zimě to doladím pudrem. Tenhle je naprosto úžasný http://www.vune-parfemu.cz/…cote-p-8456/, můžu doporučit. I ten odstín Abricoté je super, hezká přirozená barva. Nic oranžového a žádné tuny makeupu na obličeji. To fakt nemám ráda .
Také jsem Sněhurkový typ, bledule obecná
.
Teď skoro končím detoxikační kúru od A.Mačingové, kde se mimo jiné nešetří s mrkví a hle, minulý týden, při těch krásných slunečních dnech jsem se lehce opálila, což mi nikdy takhle zjara nehrozilo.
A to jsem se mohla cpát betakarotenem a stejně jsem chytla barvu až v létě a to jen trochu.
Jinak když někam jdu, líčím se, používám make-up a bronzer místo tvářenky. Vypadá to dobře.
EDIT: Dříve jsem chodila jednou týdně do solárka asi na 10 minut a byla jsem lehce opálená. Připadala jsem si více sexy
. A žlutá či oranžová, vysmažená jsem fakt nikdy nebyla. To my světlé typy asi ani neumíme
![]()
Holky asi jsem úplně blbá,ale co je to bronzer já jsem vážně nikdy nic takového nepoužívala
,jen řasenku,tužku na oči,stíny a kdysi dávno i make-up.
Zdravim:) ozivuju diskuzi!!! Uvažovala jsem ze pujdu z blond na hnědo, ale jsem strašně bledá. Poradite jakou barvu vlasu k bleduli? Mám modrošedé oči:) ale s barvou si nevím rady. Nejlépe nějaká z drogerky, kadernici své vlasy po zkušenost nechci sverovat! Děkuji za případne rady!!!
@LuckaaM Já bych dala nugátovou třeba. Ta se mi moc líbí a ke světlé pleti půjde ![]()