Blikání kurzoru

3003
5.5.13 13:34

Blikání kurzoru

Ahoj holky :-)
Malá mi vlezla na noťas a nevím co mi tu udělala ale neustále mi bliká korzor myši i když kliknu do článku (psát do toho nejde :-) ale pořád bliká) pak jak je postranní posuvník tak když zmáčknu šipky nahoru a dolů tak to neroluje ale jen přeskakuje nahoru a dolů (to co je mezi mi neukáže) není to tak dávno co jsem to „opravila“ sama ale teď to zkouším už hodinu a půl a pořád na to nějak nemůžu přijít :-D :oops:
mám win7 :-D
Díky moc za rady :D už me to znervózňuje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
88
5.5.13 13:42

Tak jsem zvědavá, kdo poradí, protože je to asi týden, co mi ten kurzor také začal blikat v jakémkoliv textu a nevím, co s tím :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
5.5.13 13:43

@Tajtril
já jsem to už tak před měsícem „opravovala“ ale teď si nemohu vzpomenout jak jsem to dělala :-D Mám to necelé 2.hodiny a už mě to… :pocitac: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
5.5.13 13:48

No já to „opravovat“ nebudu, neb jsem na takovéhle věci „děsně šikovná“ :roll: Takže budu doufat, že se někdo ozve a poradí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
5.5.13 14:45

@Tajtril
hihihi tak jsem už na to přišla :-D jaký máš prohlížeš? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
5.5.13 14:46

Joo?? :?: Mozillu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
5.5.13 14:51

@Tajtril
hihihi tak to je jasný - já taky :-D máš jen to s tím kurzorem? :-D nebo ještě něco víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
5.5.13 14:55

No jen ten kurzor, občas teda když chci na myši sjet tím posuvníkem kousek níž, tak to sjede hned na konec stránky. A ještě něco mě štvalo, ale na to si teď nevzpomenu, když mi to teď momentálně nedělá :lol: A prozradíš mi tedy tu záhadu? :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
5.5.13 14:58

Nahoře žlutý tlačítko Firefox - MOŽNOSTI - MOŽNOSTI - ROZŠÍŘENÉ (ozubené kolečko na konci řady) - OBECNÉ = USNADNĚNÍ - tam nemám nic zakřížkované a pak v tom PROHLÍŽENÍ mám zase všechny označené :-)
Snad jsi to pochopila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
5.5.13 15:01

:roll: :roll: Budu zaa idiota…žlutý tlačítko Firefox jaksi nemůžu nalézt :roll: :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
5.5.13 15:04

@Tajtril
já ho mám úúúúplně nahoře z levé strany - před záložkama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
5.5.13 15:07

Já taky, jak jsem zjistila :oops: :lol: Tisíceré díky, otravný kurzor už zmiznul :potlesk: :potlesk: :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
5.5.13 15:09

@Tajtril
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Hlavní je, že závada je odstraněna a viděla bych to tak o5 na měsíc a půjdu se podívat jak jsem to dělala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
5.5.13 15:12

Nápodobně :lol: Jak k tomu sednou děti, nestačím se divit, co vše je možné udělat s noťasem 8o :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
5.5.13 15:14

@Tajtril
:palec: :zed: :zed: :zed:
Poznávání noťasu :-D taky poslední dobou koukám jaký všechny funkce má náš noťas :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová