Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, prosím o radu. moje holčička je celkem blinkací, to se nedá nic dělat. Co mě ale trochu znepokojuje, blinká mi během kojení a to docela dost mlíčka. Teď mi to udělala dokonce dvakrát při jednom kojení. Potom pláče a střídavě se přisává, jako by měla ještě hlad, ale zas prso pustí. Nestává se to po každém kojení, ale nekteré dny je to častější. Poradíte prosím?
![]()
Kolik je dcerce? Jak dlouho od začátku kojení to dělá? Nemůže být v tu dobu už přejedená? Nebo mě ještě napadá, jestli ti mlíčko neteče hodně, že by ji to zahltilo ![]()
Rozhodně jsem zvědavá, co ti tu poradí, protože mě to prcek dělá taky. Většinou až ke konci krmení, tak jsem to vždy přičítala tomu, že už je přejedený
19. budem mít 4 měsíce a dělá to taky spíš ke konci kojení, rozhodně ne hned na začátku.. Jen je třeba týden pokoj a pak pár dnů zas. ![]()
Tak to je jak u nás. I když včera mě dostal. To si dvakrát cucl a blindil. Pak už dobrý.
ahojky,mne syncek blinkal od malicka az do 8 mesiaca.Doktorka nam poradila Gastrotuss baby.Zabral nam a uz len sem - tam si ublinkol.Je to na tebe,posielam ti odkaz,kukni na to:
http://www.gastrotuss.cz/index.php?…
ahoj mě taky blinkal při kojení. Musela jsem kojit max. 10 minut, jinak to šlo ven. Prostě se přejedl. Byl dokonce schopný blinkat a přitom se odmítal pustit prsa ![]()