Blinká při kojení

11620
10.1.12 16:56

blinká při kojení

Ahoj, prosím o radu. moje holčička je celkem blinkací, to se nedá nic dělat. Co mě ale trochu znepokojuje, blinká mi během kojení a to docela dost mlíčka. Teď mi to udělala dokonce dvakrát při jednom kojení. Potom pláče a střídavě se přisává, jako by měla ještě hlad, ale zas prso pustí. Nestává se to po každém kojení, ale nekteré dny je to častější. Poradíte prosím? :? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
10.1.12 17:08

Kolik je dcerce? Jak dlouho od začátku kojení to dělá? Nemůže být v tu dobu už přejedená? Nebo mě ještě napadá, jestli ti mlíčko neteče hodně, že by ji to zahltilo :think:
Rozhodně jsem zvědavá, co ti tu poradí, protože mě to prcek dělá taky. Většinou až ke konci krmení, tak jsem to vždy přičítala tomu, že už je přejedený

• Citovat
  • Upravit
11620
10.1.12 17:17

19. budem mít 4 měsíce a dělá to taky spíš ke konci kojení, rozhodně ne hned na začátku.. Jen je třeba týden pokoj a pak pár dnů zas. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
10.1.12 17:20

Tak to je jak u nás. I když včera mě dostal. To si dvakrát cucl a blindil. Pak už dobrý.

• Citovat
  • Upravit
tinka-n
10.1.12 17:42

ahojky,mne syncek blinkal od malicka az do 8 mesiaca.Doktorka nam poradila Gastrotuss baby.Zabral nam a uz len sem - tam si ublinkol.Je to na tebe,posielam ti odkaz,kukni na to:
 http://www.gastrotuss.cz/index.php?…

• Citovat
  • Upravit
Billi
10.1.12 17:46

Ten davame. S nim to je lepsi, ale blindi porad.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
10.1.12 17:48

ahoj mě taky blinkal při kojení. Musela jsem kojit max. 10 minut, jinak to šlo ven. Prostě se přejedl. Byl dokonce schopný blinkat a přitom se odmítal pustit prsa :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová