Blinkání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7257
30.7.10 17:51

Blinkání

Maminky,zrovna jsem si hrála s mimi (4 a pul m) před zrcadlem a doslova ho ohodil. Nevim jestli to bylo obloukem,stal jsme u zrcadla blízko. Takovou šavly hodil už po třeti. Poprvý jsme byly i v nemocnici kde nám doktor zužení střev vyloučil. Ale jinak malej ublinkáva tak aspoň jednou za den,ale když takhle zvrací tak se vždycky strašně leknu. Jinak jsme na UM a na příkrmu. Tak mi mamči písněte jak často jste poblinkaný vy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21972
30.7.10 17:54

Do půl roku neustále… teda syn, u holky jsem to neznala. Upravilo se to s ukončením kojení přes den, jak přešel na pevnější stravu - teď z něj občas ukápne kapka, ale víceméně je to pryč.

Pokud jste už byli i zkontrolováni u doktora, tak zkus prostě vydržet, než povyroste… mělo by se to upravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.7.10 18:04

Já vim že musim vydržet. Ale pak vždycky přemejšlim co jsem mu dala špatnýho,jestli jsem dobře umyla lahve. Je to nazblbnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101453
30.7.10 18:49

Jsou dětičky, u kterých je to „normální“, prostě se jim to stává naprosto bez příčiny, takže to vůbec nemusí být něčím špatným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
30.7.10 19:47
motika píše:
Ale pak vždycky přemejšlim co jsem mu dala špatnýho,jestli jsem dobře umyla lahve.

Takhle vůbec nepřemýšlej, to nemá příčinu jako u starších, že by třeba chytili střevní chřipku… to se prostě miminkům stává, nemají ještě dobře vyvinutou záklopku mezi jícnem a žaludkem (doufám, že to říkám správně) a Ty to nijak neovlivníš…
Převlíkej, utírej a ono bude líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
30.7.10 20:22

Mě Vojta obloukem zvracel do roku a půl a když měl den tak třeba i dvakrát během dne, hrůza, na nic se nepřišlo, nyní je to naštěstí již v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
30.7.10 20:23

Ahoj, zatímco ta starší mi neblinkala vůbec, ta mladší mi háže kačenky doteď (je jí skoro rok). Naposledy jsem převlíkala dneska ji i postýlku. Byli jsme s tím u Dr. a má diagnostikovaný reflux v pokročilém stavu. Dostala léky a po těch se to zlepšilo. Takže háže kačenky tak jednou za týden a to jde… (Ve věku 2-3 týdny, jsem nás (jí i sebe) převlíkala i 5 a vícekrát denně a to jsem ubliknutí neřešila)

Při blinkání se dává u kojených dětí Nutriton (u nás moc nefungoval), pokud dáváš UM, tak můžeš zkusit třeba Nutrilon AR, či podobné mlíko jiných značek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
30.7.10 20:36

Prvni syn ten blinkal skoro porad - myslim, ze to preslo kolem roku - byla jsme uz nestastna, nebot jsem ho musela prevlekat nekolikrat denne :-( Bylo mi receno at vydrzim, ze se to zlepsi a zlepsilo.
Druhy (ted 8 mesicu) blinka uz neme, ale minimalne jednou denne stejne…
Takze mylsim, ze to je v pohode. Kdyby se Ti to nezdalo, tak to pri kontrole doktorce rekni, ale myslim, ze to fakt nic neni - nekdo hold blinka hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.7.10 22:20

Nutrilon AR jsem dávala,ale měl po něm zacpu a pak strašně tuhý hovínko. No a vždycky u toho kakání strašně brečel a já s nim. Tak jsem to hned vyhodila do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
31.7.10 20:23

tak malá blinkala i 10 krát za hodinu a žádný reflux neměla,jediny kdy nezvracela bylo na zádech,jenže se nám od 3.měsíců aktivně přetáčela na bříško,tak na zádech moc nebyla jen když spala. My to měli z přejídání,neměla takovou tu záklopku kdy si řekne mimi že už má dost, pak se položila na deku a ve vteřině byla na břiše,lítalo to z ní jak z rakety,přešlo to až když jsem mín kojila,začali příkrmy a když začala v 5.měsíci lézt,jinak do 3.měsíců vůbec nezvracela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí