Blinkání po hipp combiotik 1

37
6.2.22 16:31

Blinkání po hipp combiotik 1

Ahoj, chci se poradit malý je od porodnice na UM bylo mi doporučen Nutrilon 1 po kterém bylo vše ok první 2 týdny potom ale začal trpět hrozně na prdíky bolesti břicha a ublinkávání a hlavně zácpu začali jsme dávat kapičky na prdíky atd nic nepomáhalo musela jsem ho i trubičkou prošťouchnout aby se vykakal jinak hrozně brečel 2 dny, zkusila jsem na rady a dr. Přejít na hipp bio combiotik 1, první 3 dny to vypadalo dobře malej se vykakal neublinkával a prdíky byli občas (bylo mi řečeno že u malých miminek kor kluků to tak je) najednou 5 den na hippu mi začal blinkat, vypije třeba 100 což do něj dostávám i 30-40 minut protože mezitím krká a tak a nic nevyblinká, pak se ozve za 3-4 hodinky že má hlad vypije 60 a 40 z toho tak vyblinká a usne :? jsem z toho zoufalá a takhle se to střídá už 4 den blinká 2-3× denně dost a jinak si ublinkává vodu s takovýma hrudkama přemýšlela jsem o hipp AR ale nechci být ta mamka co furt mění mlíčka, máte někdo taky zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4536
6.2.22 17:58

Kolik mu je?
Mně dcera taky trpěla na prdy a spravilo se to až někdy ve 3,5 měsících. A ublibkává mi téměř od porodnice. A je jedno, jestli je to po nakrmení, hodinu po jídle nebo těsně před dalším krmením.
Jinak mimina si minimálně 2 - 3 týdny zvykají na nové UM.
Mimochodem někdy to blikání vypadá děsivě, ale ve skutečnosti je toho mnohem méně než to vypadá. Zkus si kárnou vodu na oblečení a jakou udělá radost malá kapka skrvnu.
Pokud zvrací obloukovitě a opravdu hodně, tak to řeš s pediatrem.
Mně jen napadá zkusit krmit častěji a menší množství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
6.2.22 18:07
@Paní.Norrisová píše:
Kolik mu je?
Mně dcera taky trpěla na prdy a spravilo se to až někdy ve 3,5 měsících. A ublibkává mi téměř od porodnice. A je jedno, jestli je to po nakrmení, hodinu po jídle nebo těsně před dalším krmením.
Jinak mimina si minimálně 2 - 3 týdny zvykají na nové UM.
Mimochodem někdy to blikání vypadá děsivě, ale ve skutečnosti je toho mnohem méně než to vypadá. Zkus si kárnou vodu na oblečení a jakou udělá radost malá kapka skrvnu.
Pokud zvrací obloukovitě a opravdu hodně, tak to řeš s pediatrem.
Mně jen napadá zkusit krmit častěji a menší množství.

Malému bude teď v úterý 5 týdnů, ano na hippu je teprve týden tak uvidím a zeptám se případně doktorky ale někdy neublinkává vůbec a někdy to z něj vyletí doslova a je toho fakt dost 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4536
6.2.22 18:12

@Adel002
Pokud je to obloukem a do dálky, tak bych to určitě řešila. Dcera má období, kdy je furt na břiše a to mám kolikrát pocit, že v ní nemůže nic zůstat.
A samozřejmě pak je důležité, jestli přibývá na váze a má minimálně 6 počuraných plen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
6.2.22 21:40
@Paní.Norrisová píše:
@Adel002
Pokud je to obloukem a do dálky, tak bych to určitě řešila. Dcera má období, kdy je furt na břiše a to mám kolikrát pocit, že v ní nemůže nic zůstat.
A samozřejmě pak je důležité, jestli přibývá na váze a má minimálně 6 počuraných plen.

Dnes třeba blinkal naposledy někdy ve 2 a musim zaklepat že pil už 4× a vše drží tak uvidíme, jinak přibral za 7 dní někde 200g a čůrá klidně 20× denně :D ale děkuji za radu uvidíme třeba si prostě někdy jen špatně odříhne a je to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4536
6.2.22 21:42

@Adel002
Tak mně ublinkavá pořád a nic s tím neudělám. Některý děti to tak prostě mají. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová